Montblanc recupera els gegants Maties i Montserrat

20 Mai 2024
La restauració dels gegants Maties i Montserrat ha focalitzat la celebració de les festes i fires de Sant Maties a Montblanc. Els Amics dels Gegants han recuperat els seus primers elements, que ja van participar de la tradicional trobada de gegants i bestiari.
Montblanc

La Conca de Barberà busca pastors

16 Mai 2024
Aquesta setmana ha començat la primera edició del curs per aprendre l'ofici de pastor, l'únic de nivell inicial que es fa a Catalunya. Concactiva explora les opcions per crear una formatgeria com a viver per a nous productors.
Montblanc

Alerta per una fuita d'àcid clorhídric d'un camió a l'AP-2, a Montblanc

14 Mai 2024
Protecció Civil va activar, aquest dilluns al vespre, al pla Transcat per la fuita d'un camió que transportava àcid clorhídric. L'incident va tenir lloc a l'àrea de servei de l'autopista AP2 a Montblanc.
Montblanc

Investiguen un atropellament mortal a Montblanc

13 Mai 2024
Una dona de 72 anys va morir després de ser envestida per un cotxe que sortia marxa enrere d'un aparcament.
Montblanc

Els veïns de Lilla insistiran cada dilluns fins que cobrin

06 Mai 2024
Els veïns de Lilla han tornat a tallar els accessos al túnel del coll de Lilla durant dues hores aquest matí. Segueixen reclamant a l'estat que pagui les indemnitzacions de les esquerdes que va produir l'obra de l'A-27.
Montblanc

Montblanc culmina la capitalitat dels Tres Tombs

06 Mai 2024
En total, unes 250 cavalleries, 60 carros i unes 750 persones van omplir els carrers de la Vila Ducal amb motiu de la 27a Trobada Nacional.
Montblanc

Milloraran la connexió entre l'A-27 i l'N-240 a Lilla

03 Mai 2024
L'Estat ha adjudicat els treballs pendents per més de 5 milions d'euros. El termini d'execució de les obres és de 18 mesos.
Montblanc

Alumnes montblanquins interrogen els Figa Flawas

30 abril 2024
De música, de gastronomia i de calçots n'han parlat amb els alumnes de l'escola Les Muralles de Montblanc en una iniciativa que ha deixat molts bons moments.
Montblanc

Montblanc estrena acte per tancar una Setmana Medieval d'èxit

29 abril 2024
Per tancar aquests 10 dies de màxima activitat al municipi, l’església de Santa Maria va viure l’estrena de l’acte de cloenda, que va recrear la coronació del Rei Pere el Cerimoniós. Tot i la pluja, les sensacions són bones.
Montblanc

La pluja obliga a suspendre el Torneig Medieval Nocturn

29 abril 2024
Minuts després que comencés l'espectacle, aquest es va haver de suspendre quan ja havia exhaurit totes les entrades.
Montblanc

La Setmana Medieval arriba a les escoles

26 abril 2024
Cap de setmana de plena activitat a Montblanc amb desenes d'actes d'una Setmana Medieval que acabarà amb la coronació del rei Pere III. Aquest divendres Sant Jordi i la Princesa han estat interrogats pels més petits.
Montblanc

El nou CAP de Montblanc es construirà, finalment, a la Batedora

25 abril 2024
El govern municipal descarta l'ampliació de l'actual equipament que havia proposat i, com planteja Salut, es torna a la idea de construir un equipament nou a la zona de la Batedora.
Montblanc

Montblanc no deixa passar la diada sense l'entrega de la rosa

23 abril 2024
El 23 d'abril, com marca la tradició, Sant Jordi ha entregat la rosa a la Princesa en un dels actes simbòlics de la Setmana Medieval. El ritual, però, enguany s'ha repetit en altres ocasions.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…

0
0
0
s2sdefault