La Setmana Medieval arriba a les escoles

A Montblanc, la Setmana Medieval es viu des de ben petits. Un dels moments més especials de la festa és quan Sant Jordi, la Princesa, el Rei i la Reina visiten les escoles de la vila. Avui són ells els espectadors de la Llegenda de Sant Jordi. Els nens i nenes de la llar d'infants Els Merlets han preparat la representació, i no hi falta cap detall: banderes, cavallers, el Drac i la família reial. 

Com a la Llegenda de Sant Jordi, la Princesa, després de ser escollida per ser lliurada al Drac, lluita amb el cavaller Jordi per salvar la vila de Montblanc. Els més petits segur que, com els actuals Sant Jordi i Princesa, algun dia voldran representar aquest paper. 

També els més petits de la Llar d'infants del col·legi Mare de Déu de la Serra han preparat un mercat medieval per rebre als protagonistes de la Setmana Medieval. No hi han faltat danses i bon menjar. Un recorregut per les escoles de Montblanc que ha començat a Les Muralles, on el Sant Jordi i la Princesa han respost a les preguntes dels alumnes del centre. 

Tot plegat com a preludi del darrer cap de setmana de la Setmana Medieval. El plat fort serà el torneig medieval nocturn i la coronació del rei Pere III