El Port organitzarà el principal congrés sobre creuers

25 Mai 2022
Serà l'any vinent i es tracta d’una de les trobades més rellevants de la indústria europea de creuers. Hi participen les principals companyies i un centenar de ports amb tràfic de creuers, operadors turístics i patronats de turisme.
Tarragona

Ricomà, sorprès per la petició de ser citat com a testimoni en el cas INIPRO

25 Mai 2022
Ho ha demanat la defensa de l'exalcalde Josep Fèlix Ballesteros i ara haurà de ser valorada pel jutge instructor. L'actual alcalde recorda que no ha tingut mai relació amb Serveis Socials
Tarragona

Tarragona retira les darreres plaques franquistes de la ciutat

25 Mai 2022
En quedaven 73 repartides per tota la ciutat, que ara han estat retirades i es guardaran a l'Arxiu Municipal. Des del consistori valoren una acció que, diuen, dignifica la ciutat.
Tarragona

L'Institut Català d'Investigació Química i BASF premien la innovació i l'emprenedoria

25 Mai 2022
L'eix principal d'aquesta iniciativa és reconèixer el talent científic. En total, han fet entrega de tres guardons dotats en 9.000 euros.
Tarragona

Degustar la gastronomia de Tarragona en forma de tastets

25 Mai 2022
La nova iniciativa de l'AEHT oferirà petits menús per compartir en una vintena de restaurants de la ciutat i a partir del 3 de juny.
Tarragona

La proposta de Tarragona per als joves durant l'estiu

25 Mai 2022
El servei municipal de Joventut dibuixa una oferta de 90 idees per a nois i noies de 12 a 35 anys. Complementarà la trentena d'espectacles programats al Festival Sota La Palmera amb 57 activitats educatives i culturals més.
Tarragona

Maria José Osuna, nova fiscal en cap de Tarragona

24 Mai 2022
És la primera dona a ocupar aquest càrrec, després de 16 anys com a número 2 de la Fiscalia tarragonina. Aposta per augmentar les dotacions de fiscals per afrontar grans processos com el d'INIPRO.
Tarragona

S'obre el nou accés a Urgències de l'hospital Joan XXIII

24 Mai 2022
S'ha d'entrar a través del vial de vianants que desemboca al carrer de Guillem Oliver. Els canvis estan relacionats amb els treballs d'adequació per a la construcció de l'edifici del nou hospital.
Tarragona

La Capona encara té opcions

24 Mai 2022
En aquest sentit, els propietaris confien que l'atenció mediàtica rebuda fa augmentar les opcions de salvar la llibreria.
Tarragona

Les llibreries tarragonines, una espècie en perill

24 Mai 2022
El tancament de La Capona és un cop dur per a la cultura loxa, que ja va perdre la Llibreria de la Rambla l'any 2018. Només en queda una de tradicional a la ciutat, l'Adserà.
Tarragona

10 anys de la DO Tarragona a través del vi i la gastronomia

24 Mai 2022
Amb el tast de vins de diferents cellers s'explicarà la història de la DO Tarragona des del 2011 fins al 2021. Se celebrarà el 2 de juny al restaurant AQ.
Tarragona

La Festa de l'Hamburguesa arriba a Tarragona

24 Mai 2022
Se celebrarà aquest dissabte al matí coincidint amb el dia mundial d’aquest producte. Es col·locarà un estand per cuinar i condimentar les hamburgueses de tot aquell qui les hagi comprat prèviament al Mercat Central.
Tarragona

Els Next Generation finançaran la retirada de la Plataforma del Miracle

23 Mai 2022
La retirada s'emmarca en el projecte Tarragona Greenbelt'26, que rebrà 3,3 milions dels fons europeus. L'Ajuntament ja treballa en diferents projectes per executar-la i el Departament de Costes s'ofereix a col·laborar-hi.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Cossetània presenta una trentena de títols amb regust tarragoní per Sant Jordi

12 abril 2019
La llista s’estén als diferents gèneres i registres amb què treballa l’editorial vallenca: des de guies d’excursionisme fins a novel·les, amb especial rellevància enguany pels treballs de recerca, documentació i biografies.
Camp de Tarragona

Augmenten les reclamacions a l'Agència Catalana de Consum

02 abril 2019
El total és de 2.500. Entre les empreses que n’han generat més trobem les de telecomunicacions i de serveis bàsics. D’altra banda, l’Agència incideix en el volum de casos resolts a través de la mediació (un 52%).