Desmuntaran part de la graderia de l'amfiteatre

29 Setembre 2022
És un dels trams reconstruïts els anys 70 i que presenta risc d'esfondrament agreujat amb les darreres pluges. L'Ajuntament aposta per un monitoratge del monument que permeti conèixer el seu estat a temps real.
Tarragona

L'estat de l'amfiteatre tres anys després del tancament

29 Setembre 2022
Durant aquest període el monument ha anat encadenant obres de millora per garantir-ne la conservació.
Tarragona

Cremen quatre vehicles en un aparcament de Tarragona

29 Setembre 2022
L'incendi s'ha declarat a les 16.15 hores, a la zona dels Quatre Garrofers, i ha calcinat completament dos vehicles; els altres dos han patit afectacions greus.
Tarragona

S'investigarà l'episodi de males olors

29 Setembre 2022
El Departament de Treball ha explicat a TAC12 que ha obert un expedient informatiu i va enviar un tècnic de seguretat industrial a les instal·lacions d'ASESA per estudiar el succés.
Tarragona

Ja es treballa per acabar amb els estralls de l'Arrabassada

29 Setembre 2022
Han començat les obres per tornar a pavimentar el carrer de la zona de l'Arrabassada més afectat pels aiguats de Santa Tecla i demà a la tarda s'hi podrà circular.
Tarragona

Tarragona s'estalvia 130.000 quilos de CO₂ gràcies a la il·luminació LED

29 Setembre 2022
El consistori ha invertit gairebé 300.000 euros per substituir tecnologies obsoletes com els llums de vapor de mercuri.
Tarragona

El personal d'atenció educativa exigeix millores

29 Setembre 2022
Una cinquantena de persones ha protestat davant els serveis territorials d'Educació a Tarragona per reclamar millores per al personal d'atenció educativa.
Tarragona

Gràcies per seguir-nos!!

29 Setembre 2022
TAC12 farà un desplegament sense precedents amb motiu del Concurs de Castells i després de tancar una Santa Tecla històrica en seguiment televisiu i mitjançant les nostres xarxes socials.
Tarragona

El SACO dona la benvinguda a la Copa Catalunya dels canvis

29 Setembre 2022
La Copa Catalunya torna al pavelló del Sagrat Cor en una segona jornada on el TGN Bàsquet buscarà sumar el primer triomf d'un curs sense descensos, però amb la reformulació de categories molt present a l'horitzó.
Tarragona

Els transportistes adverteixen de les pèrdues pel conflicte al Port

28 Setembre 2022
Preocupació a la Federació de Transportistes de Tarragona. Adverteixen que si el conflicte amb els estibadors no s’arregla aviat, les conseqüències poden ser irreversibles amb una caiguda notable d’operacions.
Tarragona

El PSC votarà a favor de l'aprovació inicial del contracte de la brossa a Tarragona

28 Setembre 2022
Els socialistes critiquen, però, que han disposat només d'una setmana per poder valorar els plecs administratius del contracte i demanar l'opinió a tècnics externs.
Tarragona

Analitzaran el potencial geotèrmic del subsol tarragoní

28 Setembre 2022
L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya i el consistori han signat un conveni de col·laboració per avaluar el potencial de l’energia geotèrmica superficial que té el subsol de la ciutat com a font d’energia renovable.
Tarragona

El romesco i el macabeu tornen a unir forces

28 Setembre 2022
Una vintena de restauradors de tota Tarragona serviran cassoletes i menús amb romesco maridats amb macabeus de la DO Tarragona, del 23 al 7 d'octubre.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Cossetània presenta una trentena de títols amb regust tarragoní per Sant Jordi

12 abril 2019
La llista s’estén als diferents gèneres i registres amb què treballa l’editorial vallenca: des de guies d’excursionisme fins a novel·les, amb especial rellevància enguany pels treballs de recerca, documentació i biografies.
Camp de Tarragona

Augmenten les reclamacions a l'Agència Catalana de Consum

02 abril 2019
El total és de 2.500. Entre les empreses que n’han generat més trobem les de telecomunicacions i de serveis bàsics. D’altra banda, l’Agència incideix en el volum de casos resolts a través de la mediació (un 52%).