Premi històric a Sant Salvador: 32 milions d'euros de la Primitiva

12 abril 2024
La llibreria del barri tarragoní ha venut el número amb 6 encerts i el reintegrament. Dia d'alegria en una de les zones més humils de la ciutat.
Tarragona

Els comuns reivindiquen Tarragona com a capital cultural

12 abril 2024
Consideren que fins ara la Generalitat no ha estat a l'altura i que la implementació de la llei de Patrimoni Cultural Català és insuficient.
Tarragona

250 persones "fan salut" a Tarragona

12 abril 2024
La caminada "A bon pas fem salut" ha arribat a la seva desena edició aquest dijous. És un esdeveniment inclòs al programa d'activitats de "Tarragona saludable".
Tarragona

El vessant climàtic i social de l'aigua a través de la lent

12 abril 2024
La mostra està produïda pel Port de Tarragona en col·laboració amb la revista periodística 5W. Es pot visitar gratuïtament fins al 5 de maig al Tinglado 1 del Moll de Costa.
Tarragona

Reivindiquen la figura de Clara Campoamor en el dia dels Valors Republicans

12 abril 2024
La doctora honoris causa per la Universitat Rovira i Virgili, Mary Nash, ha reivindicat la figura de Clara Campoamor, en l’acte institucional del Dia dels Valors republicans a Tarragona.
Tarragona

Un llibre recull els documents gràfics de la Guerra Civil a Tarragona

12 abril 2024
L’historiador Jordi Piqué presenta en un llibre un recull documental i fotogràfic de la Tarragona de la Guerra Civil.
Tarragona

A Tarazona, amb un context molt diferent al de desembre

12 abril 2024
El Nàstic passa per un millor moment, sí, però el Tarazona també. Els aragonesos s'estan aferrant a la permanència amb la mateixa fórmula grana d'enguany: porteries a zero i pilota aturada.
Tarragona

Enganxada entre PSC i Esquerra per l'antiga comissaria de les Gavarres

11 abril 2024
Els republicans reclamen a Viñuales que agilitzi els tràmits de cessió del solar a la Generalitat. L'executiu local diu als republicans que "abans de parlar s'haurien d'informar".
Tarragona

La Fira d'Abril torna amb novetats quatre anys després

11 abril 2024
La cita serà del 30 d'abril al 5 de maig, amb un esdeveniment amb 30 anys d'existència, però que no es fa des d'abans de la pandèmia.
Tarragona

Tarragona estira el fil vermell de les exiliades amb una exposició

11 abril 2024
És un recull de les històries d'una vintena de dones del territori que van haver d'emprendre el camí de l'exili durant la Guerra Civil i la dictadura franquista. Es pot veure a l'Antiga Audiència.
Tarragona

La SD Tarazona és ara mateix un dels millors equips de 1a Federació

11 abril 2024
El Nàstic visita diumenge a les quatre de la tarda el camp del Tarazona. Un dels equips que ara mateix passa per un millor moment. Els aragonesos sumen tres victòries consecutives i intenten fugir del descens.
Tarragona

Pablo Rosales, del Voleibol SPiSP, es classifica per a l'europeu

11 abril 2024
El jove, de només disset anys, va estar la setmana passada concentrat amb la selecció espanyola sub-20. Amb el combinat va aconseguir la classificació per al pròxim campionat d'Europa. Hem parlat amb ell.
Tarragona

Així va ser l'atac a mercants anglesos durant la Guerra Civil

10 abril 2024
Va ser al Port de Tarragona i es va convertir en un dels episodis amb major ressò internacional de la Guerra Civil. Ara, Òscar Martín i Txell Navarrete han recollit la documentació gràfica i de premsa generada per aquest fet en un llibre.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Cossetània presenta una trentena de títols amb regust tarragoní per Sant Jordi

12 abril 2019
La llista s’estén als diferents gèneres i registres amb què treballa l’editorial vallenca: des de guies d’excursionisme fins a novel·les, amb especial rellevància enguany pels treballs de recerca, documentació i biografies.
Camp de Tarragona

Augmenten les reclamacions a l'Agència Catalana de Consum

02 abril 2019
El total és de 2.500. Entre les empreses que n’han generat més trobem les de telecomunicacions i de serveis bàsics. D’altra banda, l’Agència incideix en el volum de casos resolts a través de la mediació (un 52%).