Ordenen la detenció de Laia Estrada

13 Mai 2021
El Jutjat d’Instrucció número 6 de Tarragona ha dictat una ordre de crida i cerca contra la diputada de la CUP després de no presentar-se per dues vegades a declarar
Tarragona

Preacord a BIG Graphic per reduir l'ERO a 44 treballadors

13 Mai 2021
Els sindicats han desconvocat la vaga prevista per aquest divendres. L'acord se sotmetrà a votació dissabte en l'assemblea dels treballadors.
Tarragona

Nova etapa per al Parc de la Ciutat

13 Mai 2021
Des de dilluns i fins al 20 de juny, cada tarda es duran a terme tallers i activitats en un espai que el consistori treballa per a millorar tant físicament com en matèria de seguretat.
Tarragona

Els principals actes dels 700 anys del Braç de Santa Tecla, el 2022

13 Mai 2021
Tot i això, la Santa Tecla d'enguany ja oferirà diverses activitats que rememoraran l'efemèride, sobretot dedicades a la reflexió i la divulgació.
Tarragona

Irreemplaçable

13 Mai 2021
L'adéu de Toni Seligrat és el novè que es produeix des del de Vicente Moreno; un canvi que s'experimenta, de mitjana, cada sis mesos. L'ombra allargada de l'enyorat tècnic valència encara segueix present al Nou Estadi.
Tarragona

La cuina romana es podrà degustar des de divendres

12 Mai 2021
Sis establiments participaran en una nova edició del Tarraco a Taula. Una oportunitat única que permet viure el Festival Tarraco Viva amb els cinc sentits.
Tarragona

El Dia Internacional dels Museus, amb propostes de dia i de nit

12 Mai 2021
Els museus i espais artístics de Tarragona celebren aquest dissabte i el 18 de maig el Dia i la Nit dels Museus. Ho faran amb activitats per a tots els públics, adaptades a la pandèmia i amb accés gratuït als espais expositius.
Tarragona

La URV estrena dissabte una ruta teatralizada sobre Lluís Pons d’Icart

12 Mai 2021
La passejada travessa llocs emblemàtics de la ciutat com l’amfiteatre, el circ romà o el ceminari. L’activitat està destinada a estudiants de secundària i al públic en general.
Tarragona

Olga Xirinacs presenta el seu 85è llibre

12 Mai 2021
El dia que complia els 85 anys, Olga Xirinacs va presentar a Tarragona el seu 85è llibre publicat, el poemari 'Una bomba al jardí'.
Tarragona

Sense pressa per escollir el relleu

12 Mai 2021
El Nàstic no decidirà el substitut de Toni Seligrat a la banqueta abans del mes vinent. El president Josep Maria Andreu es veu amb forces de continuar i mantindrà també el director esportiu.
Tarragona

Així va ser el Nàstic amb Seligrat

12 Mai 2021
L'etapa de Seligrat té alts i baixos des que va assumir les regnes del projecte amb l'equip en zona de descens. De ser campió de subgrup a signar una molt mala segona volta, aquest és el balanç dels 541 dies de l'entrenador.
Tarragona

Tarragona construirà el primer parc inclusiu del centre

11 Mai 2021
S'ha dissenyat tenint en compte les necessitats de nens i nenes amb algun tipus de discapacitat física. Costarà 85.000€ i es preveu que s'inauguri a la tardor.
Tarragona

El nou local dels Xiquets, pendent de les normes urbanístiques

11 Mai 2021
L'assemblea matalassera va donar el seu vistiplau al trasllat de la seu històrica de Sant Anna al nou emplaçament

Altres notícies

Camp de Tarragona

Cossetània presenta una trentena de títols amb regust tarragoní per Sant Jordi

12 abril 2019
La llista s’estén als diferents gèneres i registres amb què treballa l’editorial vallenca: des de guies d’excursionisme fins a novel·les, amb especial rellevància enguany pels treballs de recerca, documentació i biografies.
Camp de Tarragona

Augmenten les reclamacions a l'Agència Catalana de Consum

02 abril 2019
El total és de 2.500. Entre les empreses que n’han generat més trobem les de telecomunicacions i de serveis bàsics. D’altra banda, l’Agència incideix en el volum de casos resolts a través de la mediació (un 52%).