Costes aporta sorra a les platges de Tarragona, tot i l'oposició del consistori

31 Mai 2023
Aquests dilluns i dimarts s'han abocat 4.000 metres cúbics a la platja Llarga i aquest dimecres 1.000 més al Miracle. Des de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament consideren que els treballs a la Llarga no són una prioritat.
Tarragona

El PP de Tarragona ajorna grans pactes fins després de les generals

31 Mai 2023
Els populars, ara tercera força al plenari tarragoní, obren la porta a poder entendre's en grans temes de ciutat amb Rubén Viñuales, però prefereixen negociar punt per punt en aquest inici de mandat.
Tarragona

La façana principal del Pretori, coberta del tot per la bastida

31 Mai 2023
També s'està instal·lant a la façana del carrer de Sant Hermenegild. Unes estructures que permetran la recuperació i restauració de la part exterior del monument i que estaran instal·lades durant nou mesos.
Tarragona

Un incendi en un contenidor posa en prealerta el PLASEQTA

31 Mai 2023
El foc s'ha produït a l'empresa BIC IBERIA, al polígon Entrevies. Tot i la columna de fum, l'incendi no ha causat ferits i s'ha pogut extingir amb els mitjans propis de l'empresa.
Tarragona

Detenen un fugitiu internacional a Sant Salvador

31 Mai 2023
Aquest va ser localitzat perquè intentava vendre un vehicle a través d'una plataforma de compravenda de segona mà per Internet.
Tarragona

The Tyets, La Fúmiga i Joan Dausà, els concerts de Santa Tecla

31 Mai 2023
Els dos primers seran gratuïts i es faran al parc del Francolí. El tercer dels concerts serà de pagament i tindrà lloc al Camp de Mart.
Tarragona

Arrenca el "Transvers" i Tarragona ja és una mica més poètica

31 Mai 2023
Un dels plats forts serà "Nosaltres foc", una magnífica ocasió per escoltar per primera vegada els poemes del tarragoní Pol Guasch de la seva pròpia veu i a casa.
Tarragona

Justícia i el Nàstic col·laboren en un programa de reinserció de menors

31 Mai 2023
Hi participen una desena de joves que han comès algun delicte i es troben en mesures de medi obert.
Tarragona

L'Ajuntament reconeix els èxits del Club d'Atletisme Tarragona

31 Mai 2023
El passat 14 de maig, el CAT va assolir l'ascens a la màxima categoria de l'atletisme català de clubs.
Tarragona

Viñuales crida a grans consensos per tirar endavant Tarragona

30 Mai 2023
Vol elaborar un pla a 100 dies vista per cada regidoria. Deixarà el Parlament, però tot apunta que anirà a la Diputació, on ha dit que espera que els socialistes participin del nou govern.
Tarragona

L'ascens de PP i VOX a Tarragona, barri a barri

30 Mai 2023
La zona del Centre i Llevant va ser clau per als populars de Maria Mercè Martorell, mentre que la ultradreta va obrir-se pas als barris de Ponent.
Tarragona

Tindrà rèplica a Tarragona l'adeu de Pueyo a Lleida?

30 Mai 2023
Cal veure si Pau Ricomà pot ser una fitxa més del dòmino després de la marxa de Pueyo de la Paeria. A Vila-seca, el socialista Joan Anton Ramírez medita si cal un canvi d'etapa després de la majoria de Pere Segura.
Tarragona

Raquel Pizarro, nova presidenta La Via T

30 Mai 2023
Substitueix en el càrrec a Salvador Minguella. La nova junta de l'associació aposta per noves accions dinamitzadores, com un nova fira multisectorial a incis de setembre.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Cossetània presenta una trentena de títols amb regust tarragoní per Sant Jordi

12 abril 2019
La llista s’estén als diferents gèneres i registres amb què treballa l’editorial vallenca: des de guies d’excursionisme fins a novel·les, amb especial rellevància enguany pels treballs de recerca, documentació i biografies.
Camp de Tarragona

Augmenten les reclamacions a l'Agència Catalana de Consum

02 abril 2019
El total és de 2.500. Entre les empreses que n’han generat més trobem les de telecomunicacions i de serveis bàsics. D’altra banda, l’Agència incideix en el volum de casos resolts a través de la mediació (un 52%).