capcalera altreconcurs 2018 tac12

L'Altre, Concurs de Castells

L’altre, concurs de castells és una producció pròpia de Tac12. Es tracta d’un concurs amb preguntes i respostes sobre el món casteller, que inclou també reportatges de divulgació. La primera edició de L'Altre, concurs de castells contempla vuit programes (cinc de classificació, dues semifinals i la final) en els que hi participen 15 colles d’arreu del territori.

Emissió
DISSABTE I DIUMENGE 20:00 h

Vídeos

Gran final de L'altre, concurs de castells (2021). Quina colla s'endurà els 1.000€ del gran premi? Hi participen els Torraires de Montblanc, la Jove de Sitges i els Xiquets de Vila-seca.
Segona semifinal de L'altre, concurs de castells. Avui s'hi enfronten la Jove de Sitges, els Castellers de Sants i els Bordegassos de Vilanova. 
 Primera de les semifinals del programa en la que s'enfronten els Xiquets de Vila-seca, el Torraires de Montblanc i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau. 
Arrenca la recta final de l'Altre Concurs de Castells. Avui coneixerem les colles classificades per les semifinals en un programa en què s'enfronten els Castellers de Sants, els Castellers de Terrassa i els Xicots de Vilafranca. 
Quina de les tres colles participants aconseguirà més punts al rànquing de L'altre concurs de castells? Avui competeixen els Castellers de Barcelona, els Bordegassos de Vilanova i la Jove de Sitges.
Pàgina 1 de 5

Programes més recents a TAC12