Adéu al toc de queda, però no a la resta de mesures

18 Gener 2022
El confinament nocturn caurà la mitjanit d'aquest dijous a divendres. El Govern preveu que els pròxims dies s’assoleixi l’esperat pic de contagis i admet que les pitjors previsions als hospitals no s'han complert.
Camp de Tarragona

La restauració reclama compensacions immediates

18 Gener 2022
El sector, com també l'oci nocturn, critiquen el Govern per aplicar mesures que creuen són poc efectives.
Camp de Tarragona

Salut notifica set morts més

18 Gener 2022
Els estralls de la variant òmicron són cada cop més greus i, es tractin o no de correccions estadístiques, ja són 1.272 persones les que han mort al Camp de Tarragona. I avui hi ha una desena d'ingressats a planta més que ahir.
Camp de Tarragona

El risc s'enfila mil punts més

17 Gener 2022
Salut comunica dues defuncions durant el cap de setmana al Camp de Tarragona, on el perill de rebrot no té precedents en cap onada anterior: s'acosta als 5.000 punts i augmenta també la pressió hospitalària.
Camp de Tarragona

Zacarias Henar pren el relleu de Codines al capdavant d'Omnium al Tarragonès

17 Gener 2022
Òmnium Cultural del Tarragonès engega una nova etapa després del comiat a la presidència de Rosa Maria Codines. l'assemblea de l'entitat va aprovar el relleu que agafa Zacarías Henar, que ja formava part de la junta.
Camp de Tarragona

L'entrevista de l'N12: Rosa Maria Codines

15 Gener 2022
La presidenta d'Omnium Cultural al Tarragonès els darrers 10 anys posa fi a la seva etapa al capdavant de l'entitat. Codines és la primera convidada del nou espai d'entrevistes dels divendres al Notícies 12, conduït per Laura Casas.
Camp de Tarragona

Óscar Sánchez: 'Si l'accident d'IQOXE hagués passat a Barcelona, s'hauria actuat diferent'

14 Gener 2022
L'alcalde de Constantí ha fet aquestes manifestacions a la concentració que s'ha dut a terme a les portes d'IQOXE dos anys després de l'accident
Camp de Tarragona

El nou sistema d'auditories de seguretat de l'AEQT s'engegarà enguany

14 Gener 2022
Dos anys després de l'accident d'IQOXE, la patronal aposta per continuar recuperant a poc a poc la confiança de la ciutadania en el sector.
Camp de Tarragona

El Camp de Tarragona sobrepassa els 100.000 contagis

14 Gener 2022
Salut comunica una defunció més per coronavirus en la jornada en què el territori va més enllà dels 100.000 positius acumulats durant la pandèmia. Augmenta el nombre d'ingressos, el més alt des del febrer del 2021.
Camp de Tarragona

Les persones d'entre 30 i 39 anys ja poden demanar la cita per vacunar-se la tercera dosi

14 Gener 2022
Es pot fer, com sempre, a través de la web habilitada per Salut. Sanitat va aprovar dijous que la podia rebre tothom que tingués més de 18 anys. Les franges s'aniran obrint progressivament.
Camp de Tarragona

Pere Macias veu idònia l'estació intermodal a Vila-seca

14 Gener 2022
S'afegeix a altres veus que aposten per situar l'estació intermodal de l'aeroport en l'encreuament entre el corredor i la línia convencional del tren.
Camp de Tarragona

La pandèmia i les xarxes socials aguditzen la depressió en adolescents

13 Gener 2022
Coincidint amb l'esclat de la pandèmia s'han encès les alarmes, sobretot entre els més joves, en una etapa vital ja de normal complicada. El diagnòstic precoç, clau per evitar quadres greus que poden acabar en un suïcidi.
Camp de Tarragona

Els tests d'antígens no costaran més de 3 euros

13 Gener 2022
És el preu que ha decidit establir el govern espanyol després que la forta demanda durant les festes de Nadal n'hagi disparat el preu.
Camp de Tarragona

Sanitat aprova la tercera dosi per als majors de 18 anys

13 Gener 2022
Caldrà veure com ho aplica la Generalitat, si va obrint la vacunació per franges o directament habilita la dosi de reforç de cop per als majors de 18 anys.
Camp de Tarragona

Els alumnes de secundària no immunitzats ja no se'ls farà la PCR

13 Gener 2022
A més, hauran de confinar-se durant 7 dies. L'explosió de casos de Covid ha provocat un gran volum de baixes de professionals i per això han hagut d'obrir una borsa de substitucions.
Camp de Tarragona

Les cinc plantes d'IQOXE, en funcionament dos anys després de l'accident

13 Gener 2022
L'empresa destaca que s'han invertit 40 milions d'euros en la reconstrucció de les instal·lacions i que s'han reforçat les mesures de seguretat.
Camp de Tarragona

Vuit morts més

13 Gener 2022
Les noves defuncions no corresponen a les últimes 24 hores, són morts reportades d'altres dies i que Salut ha actualitzat.