S'activen les baixes automàtiques per a malalts amb símptomes de Covid

06 Juliol 2022
A través de La Meva Salut o citasalut.gencat.cat es generarà una baixa laboral per a 5 dies, sense necessitat de presentar un test positiu de coronavirus.
Camp de Tarragona

El director de BASF presidirà el Club d'Excel·lència en Sostenibilitat

06 Juliol 2022
Es tracta d'una associació empresarial integrada per grans companyies que aposten pel creixement sostenible, tant des del punt de vista econòmic, com social i ambiental.
Camp de Tarragona

Danny Romero i Morad al primer Mediterrània Festival del Morell

06 Juliol 2022
Se celebrarà per primera vegada al Camp de Tarragona després de sis edicions a Roses, a la Costa Brava. Comptarà amb artistes locals i hi haurà dotze hores de música en directe en quatre escenaris simultanis.
Camp de Tarragona

Controlat l'incendi de Vallbona de les Monges, que ha cremat 50 hectàrees

05 Juliol 2022
El foc es va declarar dilluns a la tarda en una zona entre els nuclis de Rocallaura i Belltall, al límit entre les comarques de l'Urgell i la Conca de Barberà.
Camp de Tarragona

L'atur més baix dels darrers 14 anys

04 Juliol 2022
Tarragona millora les dades del juny del 2019 i per trobar un nombre tan baix d'aturats ens hem de remuntar al setembre del 2008.
Camp de Tarragona

Detenen dos joves per accedir de matinada a PortAventura i escalar una atracció

04 Juliol 2022
El servei de seguretat del parc temàtic ha alertat als Mossos de la presència dels intrusos al voltant de dos quarts de 7 del matí.
Camp de Tarragona

L'assalt a la gamma mitja de 7 dels Xiquets del Serrallo haurà d'esperar

04 Juliol 2022
Els Xiquets de Vila-seca continuen tastant la gamma mitja de sis, amb el 3de6a, i nova actuació amb entrebancs pels Xiquets de Torredembarra.
Camp de Tarragona

Estrena de les manilles verdes i del folre matalasser al Pla de la Seu

03 Juliol 2022
Els Castellers de Vilafranca van embutxacar-se tres estrenes d'una tacada: els dos castells bàsics de 9 i el primer gamma extra de la pandèmia. Els Xiquets de Tarragona van carregar el 2de8f.
Camp de Tarragona

El conseller Argimon demana normalitzar la Covid

01 Juliol 2022
Salut remarca que els positius lleus no han d'anar als CAP a fer-se una prova i recomana fer vida normal, amb mascareta i evitant contactes amb persones vulnerables.
Camp de Tarragona

L'Hostatgeria de Poblet ja espera els primers clients

01 Juliol 2022
L'establiment obre portes aquest divendres, ara en mans d'una empresa, després del tancament forçat inicialment per la pandèmia i després per la situació econòmica.
Camp de Tarragona

L'entrevista de l'N12: Serà un estiu de rècord?

01 Juliol 2022
Serà un estiu de rècord? En parlem amb el president de l'Associació Hotelera del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, Albert Savé.
Camp de Tarragona

Vigilància a la campanya de la sega per reduir riscos

29 Juny 2022
Efectius dels Agents Rurals, del Grup Especialitzat en Prevenció d'Incendis Forestals i voluntaris de les ADF acompanyen els pagesos per actuar ràpidament en cas d'incendi.
Camp de Tarragona

La DO Tarragona premia els seus millors vins

29 Juny 2022
La 28a edició del certamen va estrenar noves categories i va reconèixer una vintena de referències. L'acte d'entrega es va celebrar al Teatret del Serrallo.
Camp de Tarragona

Operació tornada sense complicacions

27 Juny 2022
Les principals retencions al Camp de Tarragona ahir es van concentrar a Montblanc, a l'enllaç entre la C-14 i la carretera N-240. A l'AP-7 i l'A-7 la circulació va ser fluida.
Camp de Tarragona

El turisme rural enceta la temporada de la millor manera

27 Juny 2022
L'ocupació s'ha acostat a la del litoral i s'ha notat més afluència de persones de fora de Catalunya i l'eix de l'Ebre com País Valencià, Castella o fins i tot Andalusia.
Camp de Tarragona

El pont de Sant Joan omplirà els hotels de l'interior

23 Juny 2022
La majoria d'allotjaments de zones com la Conca de Barberà parlen d'ocupacions d'entre el 90 i el 100% els pròxims dies gràcies a visitants i treballadors que temporalment dormen a la comarca.
Camp de Tarragona

Es vendran més coques

23 Juny 2022
Sant Joan és sinònim de pólvora, però també de coques. Els pastissers confien que hi haurà més vendes d'aquest dolç que l'any passat i fins i tot que el 2019.