El CAT celebra 35 anys traient pit mentre la PDE l'acusa d'espoliar l'aigua

12 Juliol 2024
El Consorci d'Aigües de Tarragona celebra l'efemèride reivindicant-se com una infraestructura estratègica que ha permès vertebrar i desenvolupar la indústria del territori.
Camp de Tarragona

Espais naturals de Tarragona tindran, per primera vegada, informadors ambientals

12 Juliol 2024
El programa de la Generalitat s'estrena a la demarcació per difondre bones pràctiques al medi natural. Es desplegaran 9 professionals en una desena d'espais fluvials de les comarques tarragonines.
Camp de Tarragona

PortAventura millora l'experiència per a persones sordes

12 Juliol 2024
PortAventura World fa un pas més enllà en la inclusió de les persones amb dificultats auditives. Ha implantat una nova tecnologia per reproduir el so dels espectacles i també introdueix alertes visuals.
Camp de Tarragona

Crit d'alerta de l'advocacia catalana per la precarització del torn d'ofici

11 Juliol 2024
La demanda de la justícia gratuïta va en augment, però l'any passat van disminuir un 5% els advocats que estan disposats a prestar el servei. El problema, asseguren, és que fa anys que les retribucions són insuficients.
Camp de Tarragona

El nou abat de Poblet rep la benedicció

11 Juliol 2024
Posada de llarg del nou abat que ha rebut la benedicció després de ser nomenat com el relleu de l'actual bisbe de Girona, que també ha estat present en una cerimònia on tampoc hi ha faltat el president de la Generalitat.
Camp de Tarragona

Primeres espases a la cartellera cultural del cap de setmana

11 Juliol 2024
A l'agenda hi trobem destacades propostes musicals amb nom propi al Camp de Tarragona. Més enllà de la música, també ens fixem en un parell de propostes de dansa i teatre.
Camp de Tarragona

Adif adaptarà la línia de Saragossa a Tarragona per impulsar l'autopista ferroviària

10 Juliol 2024
Invertirà 60 milions d'euros per modificar l'altura dels túnels i els ponts perquè els trens puguin carregar els remolcs dels camions i reduir, així, un gruix important de l'actual transport per carretera.
Camp de Tarragona

Satisfacció a mitges amb les alternatives de les mercaderies per l'interior

10 Juliol 2024
Les tres opcions que el Ministeri posa sobre la taula es veuen, generalment, amb bons ulls, tot i que Vila-seca alerta que els trens continuaran passant pel municipi. La plataforma està decepcionada pel retard en l'estudi de l'Estat.
Camp de Tarragona

Tot a punt per a la benedicció del nou abat de Poblet

10 Juliol 2024
L'acte serà aquest dijous. Ja va ser nomenat com a successor de l'actual bisbe de Girona i ara rebrà la benedicció abacial de mans de l’abat general de l’Orde Cistercenc.
Camp de Tarragona

La final de l'Eurocopa, al parc del Francolí

10 Juliol 2024
Vila-seca n'instal·larà una al parc de la Riera i la Canonja també l'ha confirmat, però encara sense definir l'emplaçament. L'Ajuntament de Salou també estudia la possibilitat.
Camp de Tarragona

El Banc dels Aliments operarà des d'una segona seu al setembre

09 Juliol 2024
Serà al polígon de Riu Clar, a Tarragona, i podrà desdoblar l'activitat logística de tota la demarcació. El nou magatzem assumirà així la distribució a les comarques del Baix Penedès, l'Alt Camp, la Conca de Barberà i el Tarragonès.
Camp de Tarragona

El número 2 del PSC a Tarragona integrarà la direcció del grup parlamentari

09 Juliol 2024
El diputat reusenc Alberto Bondesio serà vocal del PSC al Parlament de Catalunya, que encapçala Salvador Illa. Bondesio ha reivindicat el compromís del partit amb el futur de les comarques tarragonines
Camp de Tarragona

Funecamp preveu unes tarifes un 25% més baixes que la competència

08 Juliol 2024
L'empresa supramunicipal quedarà constituïda oficialment a just després de l'estiu i preveu la posada en marxa de cara a la tardor. L'impulsen Reus, Salou, Vila-seca i Constantí per oferir una alternativa a l'oferta privada.
Camp de Tarragona

Fran Morancho, nou primer secretari del PSC al Camp de Tarragona

08 Juliol 2024
L'alcalde de Mont-roig va rebre el suport majoritari de més del 90% de la militància. Va situar com a reptes l'expansió del partit per la zona de l'interior i l'enfortiment al sud de Catalunya a fi que pugui decidir.
Camp de Tarragona

Vila-seca estrena dues sirenes de risc químic i el Port en tindrà una a la zona de creuers

04 Juliol 2024
La prevenció contra un possible accident químic no acaba aquí. S’espera que els prop de 600 sensors de risc químic comencin a instal·lar-se al setembre i estiguin operatius a principis d’any.
Camp de Tarragona

Localitzen més de 5.000 plantes de marihuana al Pont d'Armentera

04 Juliol 2024
Els Mossos d'Esquadra han desmantellat dues plantacions de marihuana amagades entre el bosc. Es busquen els responsables.
Camp de Tarragona

La música polaritza l'oferta cultural al Camp de Tarragona

04 Juliol 2024
Les propostes arrenquen aquest divendres a la plaça Pere Català Roca de Valls amb un clàssic com és 'La Traviata'.