Protecció Civil recuperarà les proves de les sirenes

23 Març 2023
El Departament d'Interior ha presentat una nova campanya de risc químic per conscienciar sobre la necessitat de confinar-se en cas d'accident.
Camp de Tarragona

Enderroquen la capella del Roser de Barberà de la Conca

23 Març 2023
Són actuacions motivades per l'esquerda que, des del 2010, creua tot el poble. L'església, situada al punt més alt, és l'edifici més afectat.
Camp de Tarragona

Un grapat de propostes culturals per al cap de setmana

23 Març 2023
Algunes propostes musicals i teatrals per aquest cap de setmana al Camp de Tarragona.
Camp de Tarragona

La química obre la porta a establir més límits als contaminants arreu d'Europa

22 Març 2023
El primer estudi en continu del Butadiè al Morell ha registrat tres mesos per sobre de la mitjana recomanada. La prova pilot s'ampliarà enguany a Constantí.
Camp de Tarragona

Petit ensurt en forma d'incendi entre La Riba i Vilaverd

22 Març 2023
Tres mitjans aeris dels Bombers i una dotzena de terrestres han hagut de treballar en una zona agrícola entre l'Alt Camp i la Conca de Barberà. També s'hi ha desplaçat Protecció Civil i els ADF.
Camp de Tarragona

Reobren la instrucció dels abocaments de residus al mar per part d'IQOXE

21 Març 2023
La setmana vinent es prendrà declaració a un nou pèrit. S'haurà de tornar a dictar l'auto, després que el passat desembre ja s'hagués decidit obrir judici per un delicte contra el medi ambient.
Camp de Tarragona

La Diputació invertirà 2 milions d'euros per instal·lar caixers automàtics a pobles petits

21 Març 2023
L'objectiu és subvencionar-ne la instal·lació a 20 municipis o entitats municipals descentralitzades de menys de 1.000 habitants durant els 5 anys vinents.
Camp de Tarragona

No surten compradors de l'Elbeik, el vaixell que es va incendiar al Port el 2021

21 Març 2023
La subhasta prevista per aquest dimarts ha quedat deserta i s'ha suspès. Ara es treballarà per convocar una segona sessió amb un preu de sortida més baix.
Camp de Tarragona

Morlanes torna a defensar que l'accident d'IQOXE va ser imprevisible

20 Març 2023
El màxim responsable de l'empresa el 2020 ha encetat aquest dilluns les declaracions davant el jutjat d'Instrucció número 1 de Tarragona. També ha defensat que es complia tota la normativa.
Camp de Tarragona

Una trentena d'especialistes en higiene bucodental s'incorporen a l'Atenció Primària

20 Març 2023
L'objectiu és que els infants, les dones embarassades i les persones en situació de vulnerabilitat econòmica tinguin accés a aquest servei. S'ofereix als CAP des de finals d'any.
Camp de Tarragona

El 2022 es tanca amb 45 empreses emergents al Camp de Tarragona

20 Març 2023
Aquest mig centenar de companyies emergents del territori es podran beneficiar dels 200 milions d'euros d'ajudes del departament d'Acció de la Generalitat de Catalunya per a start ups de tot el país.
Camp de Tarragona

Resum esportiu del cap de setmana

20 Març 2023
El CB Salou cau contra el líder; el CBT aconsegueix la quarta victòria consecutiva i en futbol, la UE Valls aconsegueix els tres punts a les acaballes del partit.
Camp de Tarragona

Veïns de Salou i Vila-seca fan pinya contra els robatoris en finques agrícoles

17 Març 2023
Més de 65 propietaris s'han organitzat per aturar l'onada de robatoris que han patit durant els últims anys. Asseguren que amb la pressió veïnal han aconseguit disminuir els furts.
Camp de Tarragona

Tarragona i Torredembarra rebran fons europeus per potenciar l'economia blava

17 Març 2023
La subvenció s'emmarca en un paquet de 15 milions del Fons Europeu Marítim de la Pesca i de la Generalitat que té per objectiu potenciar i diversificar el món del peix.
Camp de Tarragona

La Generalitat i Poblet col·laboraran en matèria de memòria democràtica

17 Març 2023
El Memorial Democràtic i l'Arxiu Tarradellas han signat un conveni per treballaran plegats en favor de la recuperació de la memòria històrica del país.
Camp de Tarragona

L'entrevista de l'N12: Rosa M. Virolès

17 Març 2023
La tarragonina, que ara viu a Madrid, és la presidenta de la Sala IV del Tribunal Suprem. Té sobre la taula el repte de desembussar la situación de col·lapse que viu l'organisme.
Camp de Tarragona

La prèvia esportiva del cap de setmana

17 Març 2023
Analitzem els enfrontaments dels principals equips esportius del Camp de Tarragona. Posem el focus en la UE Valls, en el cas del futbol, i entrevistem el capità del CB Salou.