L'oci nocturn reobrirà a mitjans d'octubre amb passaport Covid

21 Setembre 2021
La Generalitat no vol confirmar cap data, però confirma que està estudiant la mesura del certificat Covid per poder reprendre l'activitat de sectors que encara estant tancats.
Camp de Tarragona

Els joves són un problema

21 Setembre 2021
La campanya de vacunació s'ha congelat i quatre de cada deu menors de 30 anys no han completat encara la pauta. Una immunització insuficient per evitar possibles futures onades amb l'arribada del fred.
Camp de Tarragona

La Diputació vol liderar la captació dels Next Generation entre els municipis

21 Setembre 2021
Demana més de 100 milions d'euros en matèria de modernització del sector turístic. Es contemplen 17 projectes de transformació que presenten els ens locals i dos iniciatives pròpies de la Diputació.
Camp de Tarragona

Dues defuncions més durant el cap de setmana

20 Setembre 2021
La incidència per la COVID no augmenta després d'una setmana de la tornada escolar, però Salut informa de dues morts més al Camp de Tarragona les darreres 48 hores.
Camp de Tarragona

Gairebé fora de perill

17 Setembre 2021
El Camp de Tarragona frega la barrera dels 70 punts de risc de rebrot, la que defineix un territori amb perill baix o moderat de contagi. Tot i això, Salut confirma una defunció més per coronavirus.
Camp de Tarragona

Madrid tampoc veu clara la MAT

16 Setembre 2021
La ministra Ribera creu desproporcionat el projecte de la línia de molt alta tensió entre Aragó i Barcelona i que passa per sis comarques de la demarcació. Una representació d'alcaldes s'han reunit amb el subdelegat.
Camp de Tarragona

Ens vacunem sis vegades menys que a l'estiu

16 Setembre 2021
Salut informa d'una defunció més amb coronavirus al Camp de Tarragona mentre la campanya d'inoculacions està estancada. El Palau d'Esports punxa 1.000 dosis diàries, lluny de les 5.000-6.000 de juliol i agost.
Camp de Tarragona

Coordinació contra l'augment del conreu de marihuana

16 Setembre 2021
S'han mutiplicat per cinc en el darrer any. Un fet que preocupa als estaments judicials i policials, que s'han reunit per coordinar la resposta ala delinquència a gran escala.
Camp de Tarragona

Satisfacció a mitges entre les colles castelleres

16 Setembre 2021
El nombre de castellers per actuació i la interacció amb el públic, principals temes tractats en la reunió duta a terme a Valls per a analitzar el nou prtocol aprovat pel PROCICAT.
Camp de Tarragona

La salut emocional, principal repte de l'inici del curs escolar

15 Setembre 2021
Des del Departament d'Educació destaquen que, un cop millorades les dades de la pandèmia, ara és el moment de treballar l'aspecte emocional dels alumnes
Camp de Tarragona

60.000 contagis

15 Setembre 2021
109 persones diàries han donat positiu per coronavirus des del començament de la crisi sanitària al Camp de Tarragona, el passat mes de març. Salut, però, no confirma cap nova defunció la darrera jornada.
Camp de Tarragona

L'alcaldessa de Cambrils se sent traïda per la moció de censura

15 Setembre 2021
Nou Moviment Ciutadà, fins ara soci de govern, lidera una moció de censura amb PSC, Cs, PP i dos regidors no adscrits que donaria l'alcaldia a Oliver Klein, del partit municipalista.
Camp de Tarragona

Tret de sortida a la nova programació de TAC12

15 Setembre 2021
L'inici de la temporada coincideix amb Santa Tecla on la Televisió Pública del Camp de Tarragona els oferirà una cobertura excepcional amb la realització de més de sis directes per apropar a totes les cases aquesta festa.