La vacuna cobreix el 21% de la població

15 abril 2021
S'anima la campanya al Camp de Tarragona, on puja més d'un punt respecte a ahir. Salut no comunica cap nova defunció, els ingressos s'incrementen lleument i els esforços se centren en la ciutadania d'entre 70 i 79 anys.
Camp de Tarragona

L'Institut Villablanca recupera les activitats per als usuaris

14 abril 2021
Durant l'últim any han hagut d’aturar-ne un 70% de les que feien a causa de la pandèmia. Ara s’ha impulsat el programa Som-hi, que amplia les propostes disponibles per als residents.
Camp de Tarragona

L'alliberament de l'AP-2 i l'AP-7 reduirà els ingressos dels ajuntaments

14 abril 2021
Els municipis tarragonins deixaran de rebre 3 milions d’euros en concepte d’IBI de les autopistes a partir del setembre. La reducció per a l'Ajuntament de Tarragona és de mig milió.
Camp de Tarragona

Troben una cinquantena de bosses amb restes d’una plantació de marihuana al Paratge de Poblet

14 abril 2021
També s’han trobat ventiladors i elements que es podrien haver utilitzat en un cultiu d’aquestes substàncies. Els Mossos no han obert diligències perquè només es tracta de restes d'una plantació i no hi ha autor conegut.
Camp de Tarragona

El risc de rebrot supera els 200 punts per primer cop en dos mesos

14 abril 2021
206 punts, el perill de rebrot de contagi al Camp de Tarragona més elevat des del 9 de febrer. Els indicadors d'afectació creixen una jornada més, sense defuncions, però amb pujada també dels ingressos.
Camp de Tarragona

Els vols regulars amb Canàries esperen moure 20.000 passatgers l'any

13 abril 2021
Binter ha presentat el nou servei que oferirà a partir de l'1 de juliol amb dos vols setmanals. El territori ha rebut l'aposta com un motiu per l'esperança per fer créixer l'activitat de l'aeroport i que ha de tenir continuïtat amb altres accions.
Camp de Tarragona

Cossetània presenta 22 novetats amb segell tarragoní

13 abril 2021
Cossetània Edicions afronta un nou Sant Jordi incert condicionat per la pandèmia. Ho fa en plena celebració dels seus 25 anys d’història i amb l’esperança que la diada retorni a xifres prèvies a la pandèmia.
Camp de Tarragona

100.000 vacunats

13 abril 2021
El Camp de Tarragona supera la xifra rodona de les 100.000 primeres dosis de la vacuna subministrades. Un dia sense defuncions, però on la pressió hospitalària i el termòmetre de la pandèmia segueixen pujant sense frens.
Camp de Tarragona

Carrizosa pren el pols de l'empresariat del Camp de Tarragona

12 abril 2021
S'ha reunit amb membres de l'Associació d’Hostaleria de Tarragona i de PIMEC, amb els quals ha debatut sobre les restriccions del PROCIAT i la importància dels fons europeus per a projectes com el del tren-tram.
Camp de Tarragona

Investiguen la relació entre dos tirotejos a Valls i Constantí

12 abril 2021
Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes i la possible relació entre dos tirotejos produïts als polígons de Valls i Constantí aquests divendres i dissabte. La principal hipòtesi apunta a fets relacionats amb delictes de drogues.
Camp de Tarragona

La Covid i la pluja condicionen el PrimaverArt del Morell

12 abril 2021
Les arts escèniques han pres el carrer durant aquest passat cap de setmana al Morell. Dos dels espectacles programats al carrer es van haver de traslladar a l'interior, al teatre, i la cloenda es va haver de suspendre.
Camp de Tarragona

La quarta onada pren velocitat

12 abril 2021
Repunt dels ingressos al Camp de Tarragona, amb 12 pacients més que ahir. Mentrestant, la campanya de vacunació es "congela" i no va inocular-se cap primera dosi el darrer dia.
Camp de Tarragona

El retorn del confinament comarcal buida la Costa Daurada

11 abril 2021
Les imatges dels passejos marítims contrasten amb les de finals de Setmana Santa, quan l'hostaleria va registrar xifres d'ocupació altes i la restauració va treballar a tota màquina.
Canvia't al 39 a la TDT