Les eleccions al Parlament es traslladen al 30 de maig

15 Gener 2021
30 de maig. Aquest és el dia escollit per celebrar les eleccions al Parlament de Catalunya. El pic de contagis podria arribar abans del 14 de febrer, data en què estaven previstes les eleccions.
Camp de Tarragona

Més de 800 morts per la pandèmia

15 Gener 2021
El Camp de Tarragona registra set defuncions en un dia i arriba a les 804 des de l'inici de la crisi sanitària. Mentrestant, el pic hospitalari de la tercera onada és més elevat jornada rere jornada.
Camp de Tarragona

Calvet destaca el compromís entre administracions per portar l'aigua al nord de la Conca

15 Gener 2021
El conseller de Territori Damià Calvet, ha estat a la Conca de Barberà on ha assegurat que s'està treballant per millorar la mobilitat comarcal amb especial interès per l'eix Montblanc-Santa Coloma.
Camp de Tarragona

Minut de silenci a IQOXE

14 Gener 2021
A les 13 hores i a la zona zero. S'ha dut a terme a la planta on es va produir l'explosió d'IQOXE, ara fa un any, i que va causar tres víctimes mortals, dos treballadors i un veí de Torreforta.
Camp de Tarragona

En Comú Podem vol un govern més estricte amb les químiques

14 Gener 2021
Des de la formació han reclamat que el proper govern de la Generalitat tinguin en compte les reclamacions del territori en matèria de seguretat i informació a la població
Camp de Tarragona

El Govern prorroga les restriccions actuals fins al 24 de gener

14 Gener 2021
Salut assegura que el creixement no és tan exponencial, però que encara no s’han frenat els nous contagis.
Camp de Tarragona

La COVID provoca vuit defuncions més en un dia

14 Gener 2021
Salut notifica 797 morts des de l'inici de la pandèmia i 388 contagis l'última jornada. El risc de rebrot continua pujant i el pic hospitalari no arriba encara al seu sostre amb 360 ingressats.
Camp de Tarragona

ERC creu que cal fer justícia amb els nadons robats durant el franquisme

14 Gener 2021
A Tarragona la nova llei de desaparicions forçades de menors permetrà buscar 9 nadons desapareguts que oficialment es va considerar que van néixer morts o van morir abans de 24 hores.
Camp de Tarragona

Salut no veu clar celebrar les eleccions

13 Gener 2021
Ho ha dit el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, en la compareixença que ha fet per explicar com va la vacunació. Aquesta setmana s'acabarà de subministrar a les residències.
Camp de Tarragona

Pitjor que la segona onada

13 Gener 2021
353 persones romanen ingressades per coronavirus, més que en el pic de la tardor. Salut notifica dues defuncions més i el risc de rebrot continua pujant.
Camp de Tarragona

La CUP es persona com a acusació popular en les causes contra IQOXE

13 Gener 2021
Un any després de l’accident la formació considera que tot segueix igual i que la Generalitat només mira cap a una altra banda.
Camp de Tarragona

Comencen a vacunar als sanitaris de l’Alt Camp i la Conca de Barberà

12 Gener 2021
Es fa des del Pius Hospital de Valls. Es preveu que durant tota aquesta setmana s’administri la primera dosi a més de 600 professionals.
Camp de Tarragona

12 morts en un dia

12 Gener 2021
Nova jornada negra al Camp de Tarragona. La xifra de defuncions amb COVID-19 puja a 787 i s'incrementa la pressió hospitalària i tots els paràmetres de control de la incidència al territori.
Canvia't al 39 a la TDT