ADN URV, un programa de TAC12 TV

ADN URV

Espai dedicat a la Universitat Rovira i Virgili on descobrim tot el que porta a terme la universitat del territori, parlant amb els seus protagonistes i indagant entre totes les investigacions i recerques.

Vídeos

Coneixem un projecte impulsat per un grup de recerca de la Facultat de Geografia de la URV en col·laboració amb la Diputació de Tarragona per avaluar si és factible o no un autoabastiment del teritori a través de plaques i…

Ciència per a tots i sense obstacles

Dimecres, 15 Juny 2022 19:10
La URV i Repsol impulsen un seguit de tallers de ciència, matemàtiques, tecnologia i altres disciplines per apropar aquestes matèries a joves de la demarcació que provenen d'entorns complexos.
Estudiants de primer any de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili tenen un repte: propulsar un petit vehicle amb hidrogen verd.
Parlem amb un expert de la Universitat Rovira i Virgili sobre el futur de les costes del nostre territori.
L'institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona és un dels cinc centres que han participat en la prova pilot del projecte EMPOCLIM, que busca involucrar i empoderar les generacions més joves en l'acció climàtica.
Pàgina 1 de 2

Programes més recents a TAC12