La Xoixeta d'Altafulla repartirà 8.000 tapes

25 Mai 2022
A partir d'aquest divendres i fins al pròxim 12 de juny, 18 bars i restaurants del municipi oferiran una tapa més beguda pel preu de 3,50 euros. Enguany la ruta gastronòmica compta amb set establiments més que l'any passat.
Altafulla

La terrassa del Voramar s'haurà de reformular

24 Mai 2022
El restaurant de la platja d'Altafulla que es va esfondrar parcialment treballa en un nou projecte per ampliar l'establiment. Es vol ampliar el negoci cap al lateral, però no es podrà recuperar l'espai de la terrassa afectada.
Altafulla

Artistes locals i emergents, a l'Altacústic

24 Mai 2022
Vuit grups formen part del cartell. El Petit de Ca l'Eril i Ferran Palau repeteixen experiència i Inspira s'estrena a l'escenari altafullenc.
Altafulla

Costes aportarà més de 10.000 metres cúbics de sorra a la platja d'Altafulla

19 Mai 2022
Així s'ha compromés amb el consistori altafullenc, que demanava una aportació extraordinària en quantitat a les parts més malmeses de la platja. De moment, s'està actuant a la zona del canal de la rasa
Altafulla

El nou govern d'Altafulla reparteix les competències

18 Mai 2022
Montse Castellarnau assumirà àrees com Seguretat o Serveis Municipals. El cartipàs situa María Luisa Méndez-Vigo, primera tinent d'alcaldia, i Francesc Farré, segon, com els que tindran més responsabilitats.
Altafulla

Altafulla vol regularitzar el cens d'animals de companyia

18 Mai 2022
Ha posat en marxa una campanya, sota el lema 'M'estimes? Doncs Xic!', per actualitzar la xifra d'animals censats, que ara mateix arriba als 562.
Altafulla

La Sínia celebra un quart de segle de defensa del Gaià

14 Mai 2022
El projecte més important actualment que realitza l'entitat mediambiental és la restauració de les llacunes i el bosc de ribera al Vinyet. Per endavant, reptes de futur d'envergadura.
Altafulla

L'entrevista de l'N12: Montse Castellarnau

13 Mai 2022
La flamant alcaldessa d'Altafulla, Montse Castellarnau, és la convidada d'avui al Notícies 12 i on conversarà amb Laura Casas.
Altafulla

Castellarnau ja encapçala la tasca del nou govern

11 Mai 2022
Aquest dimecres s'ha dut a terme la primera Junta de Govern. Un nou executiu que es marca com prioritats la recuperació de la platja com més aviat millor i desencallar la contractació del servei de socorrisme de cara l'estiu.
Altafulla

Montse Castellarnau ja és alcaldessa d'Altafulla

10 Mai 2022
Aquest migdia ha prosperat sense sorpreses la moció de censura contra Jordi Molinera. Hi han votat a favor els set regidors de l'oposició, excepte la representant del PSC.
Altafulla

ERC: "És la moció de la vergonya"

10 Mai 2022
Una vintena de càrrecs electes d'Esquerra Republicana del Camp de Tarragona han assistit a la plaça del Pou per donar suport al fins ara equip de govern d'Altafulla. Entre ells, alcaldes i altres càrrecs de la formació al territori.
Altafulla

Altafulla obre el remodelat casal La Violeta

09 Mai 2022
De moment, només es poden celebrar actes amb públic assegut. El consistori comptarà amb l'informe favorable dels Bombers quan les obres, que inclouen una sortida d'emergència lateral, estiguin enllestides.
Altafulla

Nou parc escultòric a l'Era de l'Esteve

09 Mai 2022
Les obres que el conformen estan realitzades a partir d'eines del camp en homenatge als treballs que es feien en aquest espai

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…