Altafulla desencalla la urbanització de La Cabana

27 Juliol 2021
Altafulla espera obrir el carrer Lluís Companys a finals d’agost. Aquesta actuació s’emmarca dins els compromisos establerts en el conveni entre Ajuntament i la junta de compensació de l’àmbit de la Cabana.
Altafulla

Altafulla torna a apropar la lectura a la platja

23 Juliol 2021
Altafulla ha recuperat enguany el servei de biblioteca a tocar de la platja que l’estiu passat no va poder-se obrir a causa de la pandèmia.
Altafulla

A Altafulla preocupa que sense toc de queda repunti l'incivisme

21 Juliol 2021
Altafulla és un dels municipis on no hi haurà toc de queda per la davallada de la incidència del coronavirus a partir de divendres. L'Ajuntament té por que aquest canvi converteixi el municipi en un punt de concentració.
Altafulla

Altafulla tanca l'accés en cotxe al club marítim

21 Juliol 2021
L’Ajuntament d’Altafulla tanca definitivament l’accés amb vehicle a la zona del club marítim pel carrer pescadors. Ha senyalitzat i convertit l’últim tram d’aquest carrer en zona exclusiva per a vianants.
Altafulla

El FIM d'Altafulla programa 7 concerts entre el 4 i 24 d'agost

14 Juliol 2021
Enguany destaca el 'Trio amb piano' amb violí i violoncel, i també, com a concert especial hi haurà una barreja de música clàssica i jazz amb 'Classic meets Jazz' amb flautes, piano, baix i bateria.
Altafulla

El projecte “La fàbrica de Tàbacs de Tarragona” guanya la beca d’investigació dels Premis Tarragonès

12 Juliol 2021
Es tracta d'un estudi sobre la història de la fàbrica de la Tabacalera de Tarragona i el paper que hi van jugar les dones treballadores de l’època. El treball ha estat elaborat per Sara Masalias i Ramon Gabriel.
Altafulla

Altafulla reforça la policia local aquest estiu amb cinc agents més

08 Juliol 2021
Es vol donar resposta a l’increment de la població que hi ha durant els mesos de juliol, agost i setembre que també es tradueix amb més incidències.
Altafulla

Nit de Bruixes desestacionalitzada

21 Juny 2021
L'edició d'enguany ha comptat amb una trentena de paradetes que s'han complementat amb les actuacions i xerrades celebrades en diversos espais per evitar aglomeracions.
Altafulla

Altafulla enceta una nova temporada de platja

17 Juny 2021
Comença la temporada turística de platja a Altafulla, on ja funciona el servei de socorrisme. Enguany es recupera també el servei de dutxes i rentapeus, que l’any passat no va funcionar per la pandèmia. E
Altafulla

Altafulla fa balanç dels dos anys del govern municipal

16 Juny 2021
Es valora la feina feta amb relació al desenvolupament urbanístic orientat a generar habitatge públic, la creació del futur centre de dia per a la gent gran o la gestió sostenible de la platja.
Altafulla

Gossos policia s'exhibeixen a Altafulla

16 Juny 2021
És la cloenda d'unes jornades formatives sobre operatives policials que han servit als agents altafullencs per compartir experiències i aprenentatges vinculats a la feina dels cossos de seguretat.
Altafulla

El Voramar s'emporta la millor tapa de La Xoixeta d'Altafulla

11 Juny 2021
La xef del restaurant, Sara Nicolàs, és la quarta vegada que s'emporta aquest guardó. En total s'han repartit més de 4.000 tapes i des de l'Ajuntament ho valoren com un èxit enmig de les restriccions de l'hostaleria.
Altafulla

Els casals infantils d'estiu d'Altafulla arrencaran el 28 de juny

11 Juny 2021
Un, destinat a activitats de lleure amb una capacitat per a seixanta infants i que s'impulsa des de la regidoria de Joventut amb la complicitat de Viu Lleure. L'altre, amb l'esport com a base, el dirigeix el Consell Esportiu del Tarragonès.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…