Altafulla recupera les dunes del Parc del Voramar

12 Mai 2021
S’engloba dins les accions incloses al pla de gestió de la platja. És una actuació premiada per la Diputació de Tarragona amb el premi de Medi Ambient i té com a objectiu recuperar les dunes a la zona del Vitali d’Altafulla.
Altafulla

Altafulla prepara una ordenança per regular els pisos turístics

11 Mai 2021
N'hi ha uns 350, un 15% dels habitatges que té el municipi. Per elaborar-la, es busca que els ciutadans hi diguin la seva a través d’un procés participatiu.
Altafulla

Creen un refugi per a ratpenats a la finca del Canyadell

11 Mai 2021
La finca del Canyadell, a Altafulla, s’ha convertit en un refugi per a ratpenats. L’espai, explotat per voluntaris del GEPEC, compta amb una trentena de refugis artificials de deu models diferents
Altafulla

Tornen les tapes embruixades de 'La Xoixeta' a Altafulla

07 Mai 2021
Fins al 23 de maig onze bars i restaurants del municipi oferiran la seva creació gastronòmica més una beguda pel preu de 2,80 euros. Com a novetat, aquest any les tapes es poden demanar per emportar.
Altafulla

Altafulla estrena el servei d'habitatge

06 Mai 2021
Fins ara els veïns i veïnes s’havien de desplaçar a Tarragona per ser atesos en matèria d’habitatge, però ara ja poden demanar cita prèvia a l’oficina situada al consistori del poble.
Altafulla

Altafulla, on l'arpa sona més que mai

04 Mai 2021
Coneixem l'Esther Pinyol, una professora d'arpa del municipi que ha estat guardonada amb el primer premi King’s Peak International Music Competition. Una vintena d'infants toquen aquest instrument a la localitat.
Altafulla

La restauració i l'hostaleria respiren gràcies al desconfinament comarcal

02 Mai 2021
Ambdós sectors coincideixen que el volum de feina ha estat igual o una mica superior al d'un cap de setmana prepandèmic d'aquesta època de l'any.
Altafulla

El pati de les antigues escoles Teresa Manero, centre de la jornada a Altafulla

23 abril 2021
El pati de les antigues escoles Teresa Manero ha estat l’espai escollit enguany per celebrar el Sant Jordi a Altafulla per controlar l’accés i l’aforament. Els primers que han arribar han estat els més petits del poble.
Altafulla

Bolca un camió carregat de benzina entre Altafulla i Torredembarra

21 abril 2021
L'accident, amb vessament inclòs, ha provocat el tall de l'N-340 i pas alternatiu en els dos sentits durant tota la tarda
Altafulla

La plaça del Pou d'Altafulla es dirà simbòlicament plaça de la República

15 abril 2021
Aquesta nomenclatura és la que va tenir la plaça durant els anys de consistori republicà al municipi, un nom que va retornar a plaça del Pou després de l'ocupació dels franquistes.
Altafulla

200 targetes moneder més per dinamitzar el comerç d'Altafulla

15 abril 2021
Després de la bona experiència de les primeres 500, l'Ajuntament ha ampliat l'oferta. Els interessats podran aconseguir-la per un preu de 20 euros i el consistori n'afegeix 20 més per gastar al comerç local.
Altafulla

El grup municipal de Junts a Altafulla es trenca

13 abril 2021
El regidor Xavier Rofas desfà els lligams amb Junts. Rofas ha presentat la instància per convertir-se en regidor no adscrit i oficialitza les discrepàncies que tensaven les costures de la formació liderada per Hèctor López Bofill.
Altafulla

Altafulla commemora els 90 anys de la proclamació de la Segona República amb una obra teatral

12 abril 2021
La mostra “Els darrers dies de la Catalunya republicana”, de la companyia Terra Teatre, es va realitzar a la plaça de l’Església amb aforament limitat. Dimecres està previst fer un altre acte commemoratiu al municipi.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…