Comencen els treballs de remodelació de la piscina d'Altafulla

01 Desembre 2023
La instal·lació va estar tancada l’estiu passat per les pèrdues d’aigua del vas. Els treballs, pressupostats en 465.000 euros, s’allargaran durant uns cinc mesos. S’espera que estigui a punt per a l’inici de la pròxima temporada.
Altafulla

El Festival Ànima Jove d'Altafulla programa tallers previs

01 Desembre 2023
Diversos tallers d’animació adreçats a nens de 8 a 12 anys serviran d’avantsala de la segona edició del festival de curtmetratges d’animació d’Altafulla, que tindrà lloc el 26 i 27 de gener.
Altafulla

Retrets creuats al ple d'Altafulla per l'anterior gestió dels comptes

28 Novembre 2023
Aquest cop, el govern de l'EINA i Junts rectifica i diu que la mala gestió d'Alternativa no va deixar un forat de 800.000 euros. Així i tot, reitera la crítica per la despesa en el Casal La Violeta, que va més que duplicar la xifra prevista.
Altafulla

La Bibliomar d'Altafulla s'instal·la a Marquès de Tamarit

28 Novembre 2023
L'objectiu és acostar la lectura als veïns i veïnes, sobretot aquells que no es poden desplaçar a la biblioteca ubicada al carrer Vinyet.
Altafulla

Altafulla promou una jornada que vincula música i salut

28 Novembre 2023
La trobada, de professionals musicoterapeutes, es farà a la Violeta el 16 de març.
Altafulla

Altafulla demanarà més sorra, a l'espera d'una solució definitiva

21 Novembre 2023
La Universitat Politècnica de Catalunya fa arribar l’estat de l’estudi sobre l’evolució de la platja d’Altafulla a la comissió que s’encarrega de la seva gestió. Ha de ser la base d'una solució a llarg termini.
Altafulla

Altafulla acollirà la sortida d'una etapa de la Volta Catalunya 2024

17 Novembre 2023
Per primer cop, la població serà punt de sortida d'una etapa. La 103a edició d'aquesta històrica cursa per etapes es disputarà del 18 al 24 de març de 2024.
Altafulla

Les obres de la piscina d'Altafulla començaran la setmana vinent

15 Novembre 2023
Es tracta d'una remodelació a fons de la piscina gran, millorant-ne l'eficiència i adpatant-la per a oferir noves activitats. S'espera que els treballs tinguin una durada de cinc mesos.
Altafulla

Altafulla assumirà el manteniment del passeig marítim

14 Novembre 2023
De la reunió amb la Generalitat i l'Estat n'ha sortit que, a curt-mitjà termini, serà l'Ajuntament qui haurà de liderar els treballs per arreglar el passeig mentre no arribi la solució definitiva.
Altafulla

Una desena de temporals en els darrers 3 anys

14 Novembre 2023
El Glòria va ser el primer i explica, en part, la poca resistència que ofereix la platja d'Altafulla en cada episodi de fort onatge.
Altafulla

Altafulla obre un espai de consulta del seu arxiu municipal

13 Novembre 2023
La sala de consulta de l'arxiu, ubicada a les antigues escoles Teresa Manero, estarà oberta els dilluns i dimecres de 8 del matí a 2 del migdia.
Altafulla

Altafulla viu els actes centrals de Sant Martí

13 Novembre 2023
Altafullencs i altafullenques han celebrat els actes més tradicionals, com la processó, la llegenda de Sant Martí, la pujada del pilar dels Castellers d'Altafulla i la carretillada dels Diables.
Altafulla

El CE Altafulla celebra el centenari amb un himne molt especial

10 Novembre 2023
El grup local Porto Bello ha estat l'encarregat d'enregistrar l'himne oficial dels 100 anys del CE Altafulla. Parlem amb el president, el capità de l'entitat i un dels compositors de la peça.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…