El Pleamark Vintage Market omple tot i el canvi de dates

20 Mai 2024
Concerts, una zona de food trucks i parades amb objectes i roba de segona mà han omplert el Parc de Voramar. S'havia de celebrar per Setmana Santa però es va ajornar per la previsió de mal temps.
Altafulla

Altafulla i Nois comparteixen diada de rodatge al Baix Gaià

20 Mai 2024
Els Nois de la Torre es consoliden en la gamma de 7 i els de Cal Ixart recuperen la confiança a plaça amb castells de 6. Els Xiquets de Cambrils també van completar tres castells de 6 pisos
Altafulla

Els escolars de La Portalada imaginen la futura plaça de davant del centre

02 Mai 2024
Ho fan aportant idees en un procés participatiu que servirà de punt de partida perquè l’Ajuntament dissenyi un projecte definitiu. Aquest dijous han fet visibles les seves propostes a la mateixa plaça.
Altafulla

La cursa de l'1 de maig d'Altafulla estrena circuit

01 Mai 2024
Més de 800 corredors hi han participat. No s'ha celebrat al costat del Castell i s'ha traslladat a la zona de la platja. Els organitzadors estudiaran si el canvi puntual tindrà continuïtat.
Altafulla

Altafulla tanca la carpeta dels impagaments de factures del 2023

30 abril 2024
És un desajust en els comptes que ha confrontat les posicions de l'actual govern amb l'anterior. Alternativa Altafulla ho atribueix al fet que els pressupostos estaven prorrogats l'any passat, i el govern actual de l'Eina i Junts, a una mala gestió anterior.
Altafulla

Altafulla acull la primera Jornada de Teatre Social de la demarcació

29 abril 2024
Pretén abordar diferents problemàtiques socials amb un treball conjunt en el qual les línies entre els actors, el públic, el text i la improvisació queden molt desdibuixades.
Altafulla

La Violeta s'obre més al territori i als talents emergents amb Kike Colmenar al timó

25 abril 2024
L'Ajuntament d'Altafulla destinarà 40.000 euros a la programació i 30.000 a millorar la il·luminació i el so, fet que evitarà haver de llogar equips externs.
Altafulla

La calamarsa emblanquina i talla part dels carrers d'Altafulla

23 abril 2024
Dues pèrgoles situades en uns aparcaments privats han cedit provocant que fins a vuit vehicles quedessin atrapats. Per sort, però, no hi ha hagut cap persona afectada.
Altafulla

Ambient familiar a la fira de Sant Jordi d'Altafulla

23 abril 2024
Les parades de llibres i roses s'han situat a l'avinguda Marquès de Tamarit. En total, n'eren una vintena. El tema del dia, això sí, ha estat la calamarsada de la nit anterior.
Altafulla

Els Castellers d'Altafulla rememoren mig segle d'activitat en un llibre

22 abril 2024
El volum Història dels Castellers d'Altafulla (1973-2023), de Carlos Terrón, repassa les fites de la colla, des de la seva fundació fins al 2023, quan van assolir el 2 de 7. S'ha treballat en una base de dades que fins ara era incompleta i informal.
Altafulla

L'avinguda Marquès de Tamarit, epicentre del Sant Jordi altafullenc

11 abril 2024
Serà l'epicentre d'una diada que preveu una gran afluència pel fet de caure en dia laborable. Un contacontes i l'entrega de premis i diplomes del concurs escolar són algunes de les activitats que s'han programat.
Altafulla

Altafulla celebra el vot de poble a l'ermita de Sant Antoni

02 abril 2024
Ha estat l'escenari de la tradicional missa i la ballada de sardanes. La festivitat sempre se celebra el dimarts següent al dilluns de Pasqua.
Altafulla

Altafulla rep amb els braços oberts la Llibreria Bruna, que vol ser més que una botiga

28 Març 2024
Disposa d'una sala d'activitats al pis de dalt i de permís de terrassa perquè la clientela pugui fullejar els llibres amb tranquil·litat a l'aire lliure.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…