L'Espluga inicia un rentat de cara als parcs infantils

25 Novembre 2022
L'actuació estava prevista per fa mesos. S'hi dediquen 35.000 euros per retirar alguns elements que no complien l'actual normativa i per reparar els malmesos.
L'Espluga de Francolí

Sis opcions a escollir als pressupostos participatius de l'Espluga

25 Novembre 2022
Els espluguins poden votar fins a l'11 de desembre a què destinar els 26.000 euros. Es pot fer presencialment o per via telemàtica.
L'Espluga de Francolí

Comencen les obres de millora de l'avinguda Catalunya de l'Espluga

22 Novembre 2022
L'actuació, a càrrec de la Generalitat, renova l'asfalt de la carretera i introdueix diversos elements per millorar la seguretat.
L'Espluga de Francolí

Francesc Sánchez serà l'alcaldable de Nova Espluga amb el suport del PSC

21 Novembre 2022
En les anteriors eleccions, la formació va concórrer sota el paraigua de la FIC, mentre que els socialistes van donar suport a Espluga Viva, que no va aconseguir cap regidor.
L'Espluga de Francolí

Un taller presenta els insectes com a alternativa a la carn

18 Novembre 2022
Investigadores de la URV van oferir una xerrada al Museu de la Vida Rural de l'Espluga en el marc de la Setmana de la Ciència.
L'Espluga de Francolí

L'alcalde de l'Espluga carrega contra Junts: "Us importen més el vots que l'aigua"

11 Novembre 2022
La polèmica esclata arran d'un fulletó que el principal grup de l'oposició ha repartit pel poble criticant les decisions de l'Ajuntament. La resposta va arribar dijous al vespre al ple municipal.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga rebrà mig milió d'euros dels Next Generation per renovar canonades

10 Novembre 2022
La inversió total s'enfila fins als 765.000 euros que serviran per acabar amb les fuites a la Urbanització Carreras, que és la zona on la xarxa de distribució d'aigua està més deteriorada. S'executarà l'any vinent.
L'Espluga de Francolí

Néixer a l'Espluga és un regal

08 Novembre 2022
L’Espluga de Francolí donarà la benvinguda als recents nascuts amb un lot divers de productes. La proposta vol destacar la importància d'un esdeveniment únic i celebrar així els nous naixements al municipi.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga instal·la plaques solars a l'Escola Martí Poch

28 Octubre 2022
S'han ubicat 52 panells fotovoltaics amb una potència total equiparable al consum del centre escolar i de la llar d'infants municipal, que són els equipaments que s'abastiran amb energia solar.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga presenta un pla d'impuls de la memòria històrica

25 Octubre 2022
Quan es compleixen 84 anys del comiat de les Brigades Internacionals al nucli de Les Masies, l'Ajuntament de l'Espluga ha presentat diverses accions per difondre el valor històric i patrimonial d'aquest indret.
L'Espluga de Francolí

L'Ajuntament de l'Espluga publica un directori amb els locals comercials buits

20 Octubre 2022
Són espais disponibles per obrir-hi alguna activitat comercial. De moment, en són 12, però l'Ajuntament anima a altres propietaris a sumar-se a la iniciativa.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga amplia els talls d'aigua a 12 hores diàries

19 Octubre 2022
No hi haurà subministrament d'aigua des de les 7 del vespre i fins a les 7 del matí perquè les reserves dels dipòsits han baixat del 20%, tot i els camions cisterna.
L'Espluga de Francolí

Ja es paga la recàrrega de vehicles elèctrics a l'Espluga

18 Octubre 2022
L'entrada en vigor de la tarifa ha arribat tard i amb polèmica, bàsicament, perquè estava previst que comencés a ser de pagament a partir d'inicis del 2021.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Vila-seca i l'Espluga encenen els seus llums de Nadal

07 Desembre 2018
Llums de Nadal enceses ja a municipis com Vila-seca i l'Espluga. L'ambient de nadal es respira als carrers i als comerços que també han iniciat la campanya de Nadal, és per això que han aprofitat per obrir en alguns festius com el d’ahir.
Camp de Tarragona

El Camp de Tarragona es bolca amb el Gran Recapte d'Aliments

30 Novembre 2018
Aquest matí s’ha iniciat en els més de 350 punts que s’han habilitat al Camp de Tarragona. Enguany però, ha estat precedida, en molts punts, per la falta de voluntaris. Però també hi ha excepcions, és el cas de l'Espluga de Francolí.