L’Espluga recupera la Fira de Sant Vicenç amb una vuitantena de parades i una desena d’activitats

12 Gener 2022
Es farà del 20 al 23 de gener. La Fira, que històricament s’aglutinava al carrer Lluís Carulla, es diversificarà en diversos carrers adjacents per evitar aglomeracions. Tampoc es podrà celebrar l’habitual esmorzar tradicional.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga trasllada l'Arxiu Municipal

11 Gener 2022
S'ha canviat d'ubicació de l'Antic Hospital a l'Antic Institut, a l'espera del seu trasllat definitiu a l'Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà.
L'Espluga de Francolí

Un dècim del segon premi del sortegi de Reis cau a l'Espluga

07 Gener 2022
El número 44.469 està dotat amb un premi de 75.000 euros, el dècim es va vendre per màquina a l'administració de 'L'Estanc Víctor'.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga reprèn l'itinerari tradicional de la cavalcada de reis

05 Gener 2022
La cavalcada ha acabat a la plaça Montserrat Canals amb una posada en escena de Ses Majestats dinàmica i a l’aire lliure.
L'Espluga de Francolí

Els Pastorets de l'Espluga s'acomiaden fins al 2023

03 Gener 2022
El dia de Reis a les 10 del matí es podrà recuperar la retransmissió que va fer TAC12, que també es pot trobar al web de la Televisió Pública del Camp de Tarragona.
L'Espluga de Francolí

L'Ajuntament de l'Espluga aprova el conveni per assumir part de les obres de l'església nova

24 Desembre 2021
Les actuacions es van fer abans de l'estiu a la teulada de l'edifici per minimitzar els problemes d'humitat. La despesa es va repartir entre l'Ajuntament, la Diputació i l'Arquebisbat.
L'Espluga de Francolí

Compte enrere a l'Espluga per l'estrena d'uns Pastorets renovats

21 Desembre 2021
Després de dues dècades amb els mateixos actors, els personatges principals canvien de pell amb un repartiment més jove i femení.
L'Espluga de Francolí

L’Espluga celebrarà la 456a Fira de Sant Vicenç al gener

21 Desembre 2021
Tornarà a apostar pel nou relat, amb el foc en l'eix central, i convidarà els elements de foc de la Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní d'Anoia.
L'Espluga de Francolí

El ple de l'Espluga aprova el pressupost sense cap vot en contra

10 Desembre 2021
A diferència de l'any passat, Junts per l'Espluga s'hi va abstenir perquè consideren que el govern ha escoltat les seves propostes i està disposat a incorporar algunes aportacions durant l'any.
L'Espluga de Francolí

Més inversió a l'Espluga de cara al 2022

09 Desembre 2021
El ple valida aquest dijous els pressupostos del municipi per a l'any vinent. Fregaran els 7,3 milions d'euros i creix la inversió. La connexió amb l'aigua de l'Ebre se n'endú una gran part, però també destaquen altres projectes.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga de Francolí renovarà els rètols dels carrers

03 Desembre 2021
També s'afegirà miralls convexos per millorar la seguretat viària. És la proposta guanyadora dels pressupostos participatius. S'executarà durant el pròxim any amb una partida de 24.000 euros.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga de Francolí programa una cinquantena d'actes nadalencs

29 Novembre 2021
Entre les novetats, la tornada de la cavalcada reial amb el recorregut tradicional i la recuperació de la festa de Cap d'Any al pavelló, en aquest cas en un format més senzill que en les edicions anteriors.
L'Espluga de Francolí

El Celler de l'Espluga, en obres

26 Novembre 2021
Els treballs se centren sobretot a reparar la teulada de l’edifici, que patia filtracions d’aigua. Tenen un pressupost de gairebé 150.000 euros, finançat en un 40% pel Departament de Cultura.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Vila-seca i l'Espluga encenen els seus llums de Nadal

07 Desembre 2018
Llums de Nadal enceses ja a municipis com Vila-seca i l'Espluga. L'ambient de nadal es respira als carrers i als comerços que també han iniciat la campanya de Nadal, és per això que han aprofitat per obrir en alguns festius com el d’ahir.
Camp de Tarragona

El Camp de Tarragona es bolca amb el Gran Recapte d'Aliments

30 Novembre 2018
Aquest matí s’ha iniciat en els més de 350 punts que s’han habilitat al Camp de Tarragona. Enguany però, ha estat precedida, en molts punts, per la falta de voluntaris. Però també hi ha excepcions, és el cas de l'Espluga de Francolí.