L'Espluga millora les dades turístiques de l'estiu passat

22 Setembre 2023
Els atractius turístics han augmentat un 16% el nombre d'usuaris. La Cova continua sent el més visitat, amb 7.500 persones, mentre que el Museu de la Vida Rural supera les 3.000.
L'Espluga de Francolí

La Fira de la Cervesa Artesana canvia d'ubicació

14 Setembre 2023
Després de l'èxit del certamen en els últims anys, els impulsors de la Fira de la Cervesa Artesana de l'Espluga han decidit ubicar-la, enguany, a l'aparcament situat al costat del pavelló del Casal.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga estalviarà 200.000 litres d'aigua al dia amb el canvi de canonades

13 Setembre 2023
Han començat els treballs per substituir gairebé quatre quilòmetres de la xarxa de clavegueram de la urbanització Carreras. L'objectiu, acabar amb les fuites constants d'aigua.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga homenatja mossèn Muntanyola en la Diada

12 Setembre 2023
L'acte institucional de l'11 de setembre va tenir regust literari. Es va incloure dins la commemoració, diumenge, dels 50 anys de la mort del poeta espluguí mossèn Ramon Muntanyola.
L'Espluga de Francolí

Mar Gili, nova regidora a l'Espluga de Francolí

08 Setembre 2023
Susbtitueix David Martí, que va dimitir després que Junts denunciés l'actitud d'aquest durant una festa al municipi.
L'Espluga de Francolí

David Martí, exregidor de l'Espluga, carrega contra Junts

30 Agost 2023
Ha carregat contra el grup de l'oposició Junts per L'Espluga a qui acusa d'haver posat llenya al foc contra la seva figura. Ha demanat perdó per part de les coses que se li imputen però també creu que Junts ha jugat brut.
L'Espluga de Francolí

Satisfacció amb el canvi d'emplaçament de la Festa de la Verema

28 Agost 2023
La zona d’esbarjo del Parc Fluvial s’ha estrenat com a espai per a la 52a edició de la festa. Un nou emplaçament amb bona rebuda per part del públic, i que ha pogut gaudir de gastronomia, música i tradició.
L'Espluga de Francolí

David Martí ja no és regidor de Turisme de l'Espluga de Francolí

22 Agost 2023
El desencadenant de la dimissió ha estat la polèmica que es va viure la nit del passat dissabte, quan Martí va entrar en conflicte amb l’organització d’una festa celebrada al municipi.
L'Espluga de Francolí

La Festa de la Verema de l'Espluga es trasllada al parc fluvial

18 Agost 2023
A més del canvi d'emplaçament, la mostra de la DO Conca de Barberà també pretén recuperar alguns actes tradicionals i s'oferiran visites guiades al celler cooperatiu modernista.
L'Espluga de Francolí

La Cara B de Uesca s'imposa al Concurs de Bandes de l'Espluga

18 Agost 2023
El certamen, organitzat per joves del poble, ha canviat d'escenari en aquesta tercera edició. Hi van participar cinc formacions musicals vingudes de punts diferents de Catalunya i de l'Aragó.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga compleix un any de talls d'aigua durant les nits

17 Agost 2023
Actualment són d'11 hores i el subministrament es garanteix, sobretot, gràcies als camions cisterna que suposen el 60% de l'aigua consumida.
L'Espluga de Francolí

Noves rutines per adaptar-se a la sequera

17 Agost 2023
Les restriccions d'aigua durant les nits a l'Espluga són, ara mateix, de 10 de la nit a 9 del matí. Cal organització per dutxar-se, posar una rentadora o fregar els plats.
L'Espluga de Francolí

Alcen les noves torres de la línia elèctrica a la Conca de Barberà

10 Agost 2023
Corresponen a la línia Magraners-Begues que es transforma per passar a ser un traçat de doble circuit i que es connectarà a la nova subestació de l'Espluga. Es renoven tots els suports.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Vila-seca i l'Espluga encenen els seus llums de Nadal

07 Desembre 2018
Llums de Nadal enceses ja a municipis com Vila-seca i l'Espluga. L'ambient de nadal es respira als carrers i als comerços que també han iniciat la campanya de Nadal, és per això que han aprofitat per obrir en alguns festius com el d’ahir.
Camp de Tarragona

El Camp de Tarragona es bolca amb el Gran Recapte d'Aliments

30 Novembre 2018
Aquest matí s’ha iniciat en els més de 350 punts que s’han habilitat al Camp de Tarragona. Enguany però, ha estat precedida, en molts punts, per la falta de voluntaris. Però també hi ha excepcions, és el cas de l'Espluga de Francolí.