Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement
Els comptes municipals no superen els 4,8 milions d'euros i, segons el govern, és una aposta més social perquè la partida dels serveis d'aquest àmbit incrementa un 11%. D'altra banda, es retallen les inversions un 22%.
L'enderroc, que podria començar aquest dimecres, tindrà un cost aproximat d'uns 180.000 euros i serà l'ajuntament qui executarà l'obra de manera subsidiària i després reclamarà el cost al propietari.
L'incident no va causar ferits ni incidències en els habitatges annexos, però l'Ajuntament ha tallat la circulació per la carretera de Montblanc per evitar el pas de vehicles i vianants just per davant de l'antic cinema. 
L'Ajuntament ha fet aturar una obra particular que no disposava de llicència per treballar en ple confinament, ja que només són permeses les construccions que es consideren de primera necessitat o urgents.
Aquest dilluns al migdia ha nevat en cotes relativament baixes, entorn els 400 metres, mentre que els municipis més elevats de les Muntanyes de Prades han quedat emblanquinats.
L'ha ideat el dissenyador gràfic Fèlix Torre amb l'objectiu de posar-lo a disposició de les famílies i entretenir la mainada del municipi mentre treballen els noms dels carrers o comerços de la vila.
Es tracta d'un paquet de mesures econòmiques amb l'objectiu de rebaixar la pressió econòmica de les famílies usuàries de la Llar d'Infants Municipal i de l'Escola de Música mentre duri la pandèmia.
Durant el cap de setmana s'oferiran en directe per un canal de Youtube una vintena de xerrades i tallers d'esport, gastronomia, art, ciència o propostes infantils i musicals.
Entre els actes suspesos, en destaca l'ajornament del IV Congrés de Pastorets de Catalunya que havia d'acollir el municipi aquest cap de setmana amb entitats de cultura d'arreu del país per participar en una vintena de…
El grup de l'oposició, abans al govern, adverteix que l'Ajuntament no se n'ha de fer càrrec amb recursos propis, mentre que l'alcalde es pregunta per qui va prendre la decisió de no posar juntes de dilatació…
Toni Albà, Carles Martínez, Joan Lluís Bozzo i Salvador Cardús són alguns dels ponents que el pròxim dissabte 14 de març oferiran xerrades i tallers a l'Espluga de Francolí juntament amb una oferta cultural i de…
La nova ponència d'energies renovables, integrada per quatre departaments, ha donat el vistiplau inicial perquè les empreses comencin la tramitació administrativa i tirin endavant els expedients que han de fer possible la implantació dels parcs.
Com a mostra de solidaritat amb els afectats pels aiguats del passat mes d'octubre, l'Associació de Municipis per la Independència ha reunit la seva assemblea a l'Espluga de Francolí.
Una de les empreses ja ha formalitzat els primers contractes de lloguer de terrenys per tal de posar en marxa la planificació dels nous parcs. En conjunt, les dues subestacions elèctriques de l'Espluga poden recepcionar fins…
L'ADF de l'Espluga ha organitzat una cita amb les agrupacions catalanes per al pròxim 29 de març on hi haurà activitats per als infants, exposició de vehicles d'emergència i la presentació del nou vehicle de l'agrupació…
La continuïtat del festival es garanteix després de la junta directiva de la Cultural Jordi Francolí, organitzadora la cita musical de la Conca de Barberà en homenatge al cantautor espluguí.
Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ