El Consorci d'Aigües de Tarragona preveu licitar les obres per construir el ramal entre Montblanc i l'Espluga a finals d'aquest 2021. La primera fase de connexió amb la Baixa Segarra podria ser una realitat a finals…
Els Agents Rurals i els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un veí de l'Espluga de Francolí de 69 anys com a presumpte autor de l'incendi a la Serra del Vilobí.
Una vintena de ponents participaran a la 8a edició de la proposta organitzada per La Conca 5.1 i amb seu al Museu de la Vida Rural. En total,  la programació creix fins a les sessions del…
La intervenció suposarà una inversió de 2,4 milions d'euros per part de la Diputació. A més d'eixamplar la calçada, també habilitarà un carril per vianants fins al Monestir.
El temporal va afectar gairebé el 100% de les pistes i senders forestals. Sobretot, al fons dels barrancs és on es van trencar més branques i hi va haver més arbres caiguts.
Del 16 al 18 d'abril, s'estrenarà el festival "Espais Vius d'Art" amb l'objectiu de dinamitzar comercialment el centre històric a través d'una programació cultural i artística. 
L'espai va rebre 100.000 turistes, molt per sota de les xifres del 2019. A més, el de Poblet es converteix en un dels Espais Naturals de Catalunya que rep menys gent.
Es va anunciar en un ple en què es van donar a conèixer els canvis al cartipàs municipal per l'entrada d'Anna March al govern en substitució de Laura Ruiz de Porras. 
Aquest dilluns l'incendi es va donar per controlat, però encara no es considera extingit. Per això, una dotzena de dotacions dels Bombers continuen a la zona per vigilar que no hi hagi represes.
Va ser un dels edificis arrasat per la riuada de l'octubre del 2019. Ara la família propietària està a l'espera de l'expropiació del terreny.
El foc ha cremat unes 40 hectàrees, principalment terreny forestal del terme municipal de l'Espluga de Francolí, però també una petita zona de Fulleda i Senan. El vent ha complicat les tasques d'extinció. 
El grup municipal planteja que se cedeixin o es bonifiqui el 95% del lloguer del primer any d'aquells locals buits de propietat municipal a canvi de l'adaptació de l'espai. 
El municipi acollirà dues propostes artístiques el 18 d'abril Teatre del Casal i el 30 de juliol al Museu de la Vida Rural en el marc del Festival RUSC
Les darreres analítiques han descartat que actualment hi hagi nivells desmesurats de plom i de mercuri, s’adverteix però que no és apta pel consum l’aigua que es trobi emmagatzemada en dipòsits.
El resultat de les analítiques encara no és concloent. Els valors de mercuri ja no són alts, però les mesures no es relaxen perquè en la mostra del febrer ara s'han detectat nivells alts de plom.
L'Ajuntament del municipi va prohibir ahir el consum de l'aigua de la xarxa pública per la presència de nivells de mercuri superiors als permesos. 
Canvia't al 39 a la TDT