Estabilitzat l'incendi de Vespella i La Nou de Gaià que ha cremat 40 hectàrees

22 Setembre 2023
Els veïns de la zona han passat por durant les primeres hores perquè recordaven el gran foc del 1993 que va causar cinc víctimes mortals. Ha cremat 40 hectàrees.
Camp de Tarragona

La música de Santa Tecla, un repàs a l'agenda del cap de setmana

22 Setembre 2023
La programació musical de Santa Tecla monopolitza l'agenda cultural. Fem un cop d'ull a les propostes culturals, també amb parada a Valls.
Camp de Tarragona

La prova de les sirenes i mòbils per risc químic ha estat un èxit per Interior

20 Setembre 2023
El sistema per a mòbils ESAlert s'ha fet servir per primera vegada en combinació a totes les sirenes del Camp de Tarragona. Els simulacres es realitzaran una vegada cada any.
Camp de Tarragona

Totes les sirenes de risc químic s'activaran dimecres a les 11 h

19 Setembre 2023
Es posaran en marxa per primera vegada en combinació amb el sistema d'alertes mòbils de Protecció Civil. Es rebrà un primer missatge informant de la prova i un altre quan acabi. No és obligatori confinar-se.
Camp de Tarragona

El Ministeri licita millores a l'A-27 per 6 milions d'euros

19 Setembre 2023
Contempla la connexió directa dels carrils de l'A-27 amb la carretera N-240 o la construcció del pont de Can Magre, com demanaven els veïns de Lilla.
Camp de Tarragona

Una cursa posa a prova el transport del Camp de Tarragona

18 Setembre 2023
Vila-seca ha estat el punt d'arribada de la desena Cursa de transports del Camp de Tarragona, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat.
Camp de Tarragona

El PSC confia en el compromís del Govern amb Hard Rock tot i l'informe d'Empresa

14 Setembre 2023
Esquerra Republicana manté un discurs similar al dels socialistes i manifesta que s'han de complir amb tots els requisits.
Camp de Tarragona

Santa Tecla protagonitza l'agenda cultural del cap de setmana

14 Setembre 2023
Les festes de Santa Tecla de Tarragona monopolitzen l'agenda cultural d'un cap de setmana en què a més, la capital tarragonina també celebra la Nit del Patrimoni.
Camp de Tarragona

La Generalitat condiciona Hard Rock a noves modificacions que hauria de fer Ercros

13 Setembre 2023
El departament d'Empresa i Treball de la Generalitat demana en l'informe que es materialitzin prop d'una quarantena de modificacions previstes en el pla de creixement d'Ercros per mitigar el risc químic als terrenys del CRT.
Camp de Tarragona

PortAventura, en venda?

12 Setembre 2023
Els fons propietaris es plantegen la seva venda que es podria dur a terme l'any vinent per un import proper als 1.000 milions d'euros. La possible operació arriba en un moment de recuperació del negoci després de la pandèmia.
Camp de Tarragona

Rècord de participació a la paella popular de La Pobla de Mafumet

11 Setembre 2023
La trentena edició ha aplegat més de 1.500 persones que van cuinar una seixantena de paelles a la zona de carpes de l'avinguda Mina de Madró.
Camp de Tarragona

Els mitjans locals, premiats a la Nit de les Estrelles

08 Setembre 2023
Un dels guardons va anar a parar al Col·legi de Periodistes, reconeixent l'interès dels mitjans locals per donar a conèixer l'actualitat del sector turístic.
Camp de Tarragona

Jordi Fortuny ja exerceix com a nou màxim responsable d'Empresa i Treball

07 Setembre 2023
El regidor d'ERC a Tarragona substitueix a Sofia Moya com a delegat d'Empresa i Treball de la Generalitat. Ho compaginarà amb la tasca de regidor, com ja va fer entre els anys 2015 i 2019.
Camp de Tarragona

Fires i festes majors omplen la cartellera del cap de setmana

07 Setembre 2023
Són les propostes culturals més destacades del cap de setmana al Camp de Tarragona. Moltes propostes passe per les festes majors.
Camp de Tarragona

Ja tornen a ser a classe

06 Setembre 2023
Ha arrencat el curs en què hi ha menys alumnes, sobretot al cicle infantil, i més professors. Gairebé 90.000 alumnes i 7.000 professors. El curs també comença amb jornada ja de matí i tarda i amb vaga de docents.
Camp de Tarragona

L'Institut Martí l'Humà de Montblanc, espai lliure de mòbils

06 Setembre 2023
Avui han començat els d'ESO, però els de Batxillerat i cicles formatius no ho faran fins la setmana vinent. Per alguns, el retorn potser es farà una mica més pesat perquè és sense mòbil.
Camp de Tarragona

Inici atípic de curs amb seguiment desigual de la vaga

06 Setembre 2023
En alguns centres s'han hagut d'aplicar els serveis mínims davant l'absència de mestres, mentre que en d'altres gairebé no hi ha hagut incidències.