Protesta unitària dels pagesos de tot l'Estat a Madrid

21 Febrer 2024
Una vintena de membres de la Unió de Pagesos de la demarcació de Tarragona hi han acudit. Reclamen, entre d'altres, un canvi en la llei de la cadena alimentària per treballar amb preus més justos.
Camp de Tarragona

La pagesia trasllada les mobilitzacions a Madrid

20 Febrer 2024
Els pagesos del Camp de Tarragona també seran presents a la concentració d'aquest dimecres al Ministeri d’Agricultura a Madrid. Reclamaran canvis en la llei de la cadena alimentària, mentre preparen noves accions al territori.
Camp de Tarragona

La inflació redueix el consum de verdura i peix

20 Febrer 2024
El consum de productes frescos ha caigut de manera considerable per l'encariment dels aliments. Els experts alerten que aquest fenomen, sumat a l'augment dels ultraprocessats, suposa una amenaça per la salut cardiovascular de la població.
Camp de Tarragona

Microorganismes perquè la vinya s'adapti a la sequera

20 Febrer 2024
A la Riera de Gaià, una empresa ha aïllat un microorganisme que és capaç d’estimular el conreu de les vinyes perquè pugui adaptar-se a les noves condicions que el canvi climàtic està produint.
Camp de Tarragona

Hard Rock torna a encallar el pressupost de la Generalitat

20 Febrer 2024
El PSC demana voluntat política perquè tiri endavant, els Comuns s'hi oposen i Esquerra ho situa tot dins de la tramitació administrativa. Ara bé, el Govern estaria explorant vies per permetre algun avenç que desencalli les negociacions.
Camp de Tarragona

Augmenten les trucades per violència masclista al 112

20 Febrer 2024
De mitjana, cada hora, es van rebre l'any 2023 vuit trucades per aquest motiu.
Camp de Tarragona

El sector turístic vol buscar l'excel·lència de la mà dels professionals

19 Febrer 2024
Foment del Treball apunta que l'alt grau de satisfacció dels turistes que venen a Catalunya ha de servir a les empreses per buscar un turisme de major qualitat. S'ha defensat en la inauguració de la primera Fira Turismarket.
Camp de Tarragona

Resum esportiu del cap de setmana

19 Febrer 2024
Empat del Nàstic davant del Sestao en un partit més aviat fluix a la primera meitat, però que els granes van poder acabar guanyant a les acaballes. Oscar Sanz va empatar-ho per deixar als de Dani Vidal encara al capdavant de la classificació.
Camp de Tarragona

L'entrevista de l'N12: La reforma de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la URV

16 Febrer 2024
Avui coneixem tots els detalls d’aquesta important actuació i d’altres que la universitat té en cartera de la mà del rector de la URV, Josep Pallarès.
Camp de Tarragona

Suport als pagesos des del sector pesquer, que comparteix problemàtiques

15 Febrer 2024
Una gran pancarta al Serrallo deixa clara la posició dels pescadors. Ressalten, especialment, que la burocràcia i la competència deslleial d'altres països també els afecta. De moment, descarten mobilitzacions.
Camp de Tarragona

Les confraries de la diocesi tarragonina busquen un camí conjunt

15 Febrer 2024
El Seminari de Tarragona reunirà aquest dissabte més de 120 representants de la seixantena de confraries de Setmana Santa que existeixen a la diòcesi.
Camp de Tarragona

Cap de setmana de música i teatre al Camp de Tarragona

15 Febrer 2024
Fem un repàs de l'agenda esmentant les propostes a la Sala Trono i la Sala Zero de Tarragona, al Centre Cultural de Valls i a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca.
Camp de Tarragona

La URV arrencarà la reforma de la Facultat d'Educació a l'estiu

14 Febrer 2024
Es va construir el 1976 i és l'edifici més antic de la universitat tarragonina. La rentada de cara profunda costarà uns 7 milions. 1.800 persones es traslladaran a altres aules de Sescelades i al Seminari mentre durin les obres.
Camp de Tarragona

La crema dels Carnestoltes posa fi al Carnaval

14 Febrer 2024
A la Torre el darrer dia disbauxa es va fer amb una sardinada. A Vila-seca, la xaranga local Band Tocats va acompanyar el seguici mortuori, mentre que Montblanc i l'Espluga de Francolí van entregar premis.
Camp de Tarragona

La protesta dels pagesos deixa el Port gairebé sense trànsit de camions

13 Febrer 2024
Hi han entrat un 87% menys de transportistes si ho comparem amb un dia d'activitat normal. Els pagesos consideren el Port un agent clau en la importació de productes que competeixen deslleialment amb l'agricultura del territori.
Camp de Tarragona

Salou torna i Valls s'incorpora a l'aliança turística de la Costa Daurada

13 Febrer 2024
32 ens locals i associacions empresarials han certificat avui la 19a edició del Conveni Córner, que portarà la marcarà turística a cinc fires nacionals i internacionals. Es preveu una inversió de 400.000 euros.
Camp de Tarragona

Aparent normalitat a PortAventura l'endemà de l'accident i amb un nou avís per vent

12 Febrer 2024
Els Mossos d'Esquadra investiguen l'accident i Protecció Civil revisarà si es van seguir els passos del Pla d'Autoprotecció del Parc Temàtic, pendent d'actualitzar des del passat setembre.