Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Augment rècord de l'atur durant el març pel coronavirus

02 abril 2020
Només a la demarcació de Tarragona s'han inscrit a les llistes gairebé 3.000 persones, 22.000 a tot Catalunya i 302.000 a l’estat espanyol. Es tracta de la pujada més important des del mes de gener del 2009.
Camp de Tarragona

Quatre morts més per culpa del coronavirus en una jornada amb repunt de nous casos

02 abril 2020
Durant aquest dijous, la regió sanitària del Camp de Tarragona ha confirmat 92 nous positius per COVID-19, elevant així el total als 729. El global de víctimes mortals des de l'inici de la crisi és de 52 persones.
Camp de Tarragona

Primeres alegries als hospitals

02 abril 2020
Malgrat la situació de la crisi sanitària el personal sanitari, de tant en tant, pot celebrar alguna bona notícia, com la que han celebrat avui al Joan XXIII de Tarragona on ja ha sortit el primer pacient de l'UCI. O al Pius de Valls que han donat la primera…
Camp de Tarragona

Els constructors preveuen una nova crisi marcada per la caiguda de l'obra pública

02 abril 2020
Els empresaris accepten l'aturada per fer front al virus, però alerten que trenca la dinàmica de recuperació que el sector estava vivint actualment després dels estralls de la crisi del 2008.
Camp de Tarragona

Els albergs d'Altafulla i l'Espluga podrien acollir menors amb pares afectats pel coronavirus

02 abril 2020
Els dos centres es troben dins el Pla de Contingència pel coronavirus de la Generalitat amb l'objectiu de disposar d’espais lliures per donar resposta a les casuístiques que es puguin generar en les pròximes setmanes.
Camp de Tarragona

12 morts més al Camp de Tarragona per culpa del coronavirus

01 abril 2020
És la xifra de víctimes mortals diàries més contundent des de l'arribada de l'epidèmia. S'han confirmat 46 casos nous de COVID-19, mantenint-se així la tendència cap a l'estancament de les darreres jornades. El total de casos se situa en els 637.
Camp de Tarragona

La taxa d'afectació de Covid-19 a les residències tarragonines és la més baixa de Catalunya

01 abril 2020
Aquests dies es té especialment cura amb les residències de gent gran, d’una banda pels brots que s’han originat en alguns punts del país, i de l’altra perquè acullen el col·lectiu més vulnerable. Al Camp de Tarragona hi hauria una quarantena d’afectats en…
Camp de Tarragona

La construcció s'atura, excepte les obres considerades essencials

01 abril 2020
El Govern Central congela la construcció del túnel del Coll de Lilla, mentre que a la Conca de Barberà es manté la reconstrucció dels col·lectors de les aigües residuals perquè es considera una obra urgent i de primera necessitat.
Camp de Tarragona

El sector químic de Tarragona funciona amb normalitat tot i el confinament

01 abril 2020
Les empreses de gasos i químics dels polígons del territori es consideren com a essencials, segons el darrer decret estatal que ha incrementat les limitacions laborals des de l'inici de la tercera setmana d'alerta sanitària.
Camp de Tarragona

S'enfonsa la xifra de matriculacions de vehicles a la demarcació

01 abril 2020
En tot el març només s'han inscrit 463 automòbils, un 67,4% menys que durant el març del 2019. La majoria d'aquests són vendes a particulars i una petita part, prop d'una setantena, corresponen a empreses. Les dades també són negatives si ens fixem en…
Camp de Tarragona

El transport públic serà gratuït per als treballadors dels serveis essencials

01 abril 2020
El Govern català assegura haver reclamat al Ministre de Foment que estengui la gratuïtat a les autopistes i l'executiu català no descarta fer-ho de forma unilateral en aquelles vies en les quals té competència.
Camp de Tarragona

El nombre de víctimes mortals a les carreteres baixa a gairebé la meitat en el que portem d'any

01 abril 2020
És una de les poques conclusions positives enmig de la catàstrofe sanitària del país. Des de l'1 de gener i fins al 31 de març la demarcació de Tarragona ha patit poc més de la meitat de víctimes mortals a les carreteres respecte al 2019.
Camp de Tarragona

8 morts més al Camp de Tarragona per culpa del coronavirus

31 Març 2020
És la xifra diària de morts més elevada des que va començar la crisi. En canvi, el nombre de casos nous es redueix fins als 29, molt per sota de la setantena habituals de les últimes jornades.
Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ