Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

On i com s'han d'instal·lar parcs eòlics?

21 Febrer 2020
El debat sobre on s'han d'ubicar els nous parcs eòlics i quin model han de seguir torna a obrir-se al territori després del decret d'emergència climàtica de la Generalitat i la tramitació d'11 avantprojectes a l'altiplà de la Segarra.
Camp de Tarragona

Les exportacions tarragonines creixen un 3,4% el 2019 i assoleixen un rècord històric

21 Febrer 2020
Les vendes a la demarcació suposen gairebé 8.800 milions d’euros. Aquest increment s’ha produït gràcies a l’augment d’exportacions de productes de petroli, els productes alimentaris i els informàtics i electrònics.
Camp de Tarragona

Els sindicats asseguren que el seguiment de la vaga a la química ha estat massiu

19 Febrer 2020
Diuen que, a les principals empreses. el 100% de la plantilla no ha anat a treballar. Al polígon químic sud l’acte central s’ha dut a terme davant les portes d’IQOXE on més de 300 treballadors del sector han fet un minut de silenci.
Camp de Tarragona

Seguiment massiu de la vaga al polígon químic nord

19 Febrer 2020
Tot i que les empreses han pogut continuar amb la seva producció gràcies als serveis mínims, les empreses del Polígon Químic Nord han vist alterada gairebé del tot la seva activitat normal.
Camp de Tarragona

Pacte d'una desena de municipis per al futur sostenible de les platges

19 Febrer 2020
Tarragona, Torredembarra i Altafulla han participat en la primera reunió entre regidors de la costa del Tarragonès, Baix Penedès i Garraf on han assentat les bases d'un document per reclamar solucions a la Generalitat i l'Estat.
Camp de Tarragona

L'Escola Santa Teresa de Jesús, l'IES Jaume I i l'Institut Jaume Huguet s'emporten els Premis InJUè Emprèn Dipta

19 Febrer 2020
325 alumnes d'11 centres de la demarcació han participat en la primera edició d'un certamen destinat a estudiants de secundària, que han presentat 63 projectes.
Camp de Tarragona

El PSC avala que es recuperi la coordinació de les emergències des de Tarragona

17 Febrer 2020
Miquel Iceta ha volgut conèixer de primera mà els efectes de l'accident d'IQOXE sobre el terreny i ha mantingut diverses reunions amb la patronal química, els sindicats i el veïns propers als polígons.
Camp de Tarragona

Els Mossos ja gestionen els avisos de la demarcació de Lleida des de l'edifici del 112

17 Febrer 2020
El Camp de Tarragona centralitzarà la coordinació de les incidències policials de tot el país excepte de l'àrea metropolitana de Barcelona i la capital catalana. Pròximament, s'incorporaran les emergències de la Catalunya Central i Girona.
Camp de Tarragona

Sense respostes a les reclamacions del Baix Gaià sobre la mobilitat a l'N-340

17 Febrer 2020
Reobrir la rotonda d'accés a l'autopista i evitar el pas de camions són les principals reclamacions, però des de la subdelegació condicionen les millores a la gratuïtat de l'AP-7, prevista l'agost de 2021.
Camp de Tarragona

Joves i Xiquets trien nous caps de colla

17 Febrer 2020
La temporada castellera està a punt de començar pel que fa a assajos i les colles posen a punt les seves direccions per a afrontar la temporada. Els últims en triar cap de colla han estat la Joves de Valls i els Xiquets de Tarragona.
Camp de Tarragona

Martorell - El Catllar (1-0)

16 Febrer 2020
Els del Baix Gaià no guanyen des de fa dos mesos i veurem com la possible salvació a Primera Catalana s'allunya cada vegada més. El Catllar cau a l'última plaça amb 12 punts en 21 partits i quan queden 13 jornades.
Camp de Tarragona

Xavier Royo, nou president del CAT

14 Febrer 2020
L’alcalde de l’Aldea és el nou president del Consorci d’Aigües de Tarragona des d’aquest divendres en substitució de Meritxell Roigé.
Camp de Tarragona

Les emergències químiques es tornaran a coordinar des del Camp de Tarragona 15 anys després

14 Febrer 2020
La coordinació d'emergències en cas d'accident químic tornarà a ser gestionada directament des del territori. Així s'ha anunciat des del govern català aquest divendres en la Taula de Coordinació que reuneix als diferents ajuntaments del territori. S'emmarca…
Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ