Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

L'Espluga aprova, sense cap vot en contra, un pressupost de 4,8 milions d'euros

09 abril 2020
El principal grup de l'oposició, tot i els seus matisos, s'aprova al govern i celebra que els pressupostos incloguin algunes de les seves propostes. Al seu temps, l'executiu local els qualifica de transició i una aposta més social.
L'Espluga de Francolí

La Riuada Solidària de l'Espluga prioritza els ajuts a negocis i Montblanc congela els tràmits

08 abril 2020
Les dues seccions d'aquesta iniciativa ciutadana, nascuda per ajudar els afectats de la riuada de l'octubre, es veuen ara afectades per l'actual crisi del coronavirus que complica l'operativa d'avaluació de les sol·licituds d'ajuts.
L'Espluga de Francolí

Comença l'enderroc de l'antic cinema Xulla a l'Espluga de Francolí

08 abril 2020
L'enderroc l'ha ordenat de forma urgent l'Ajuntament després de l'informe tècnic que constatava l'estat ruïnós de l'edifici. L'actuació tindrà un cost aproximat d'uns 180.000 euros.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga aprovarà uns pressupostos marcats per les restriccions econòmiques i la riuada

07 abril 2020
Els comptes municipals no superen els 4,8 milions d'euros i, segons el govern, és una aposta més social perquè la partida dels serveis d'aquest àmbit incrementa un 11%. D'altra banda, es retallen les inversions un 22%.
L'Espluga de Francolí

L’Espluga ordena l’enderroc parcial de l’antic cinema Xulla

07 abril 2020
L'enderroc, que podria començar aquest dimecres, tindrà un cost aproximat d'uns 180.000 euros i serà l'ajuntament qui executarà l'obra de manera subsidiària i després reclamarà el cost al propietari.
L'Espluga de Francolí

L'enfonsament del sostre d'un antic cinema de l'Espluga obliga a fer canvis de circulació

03 abril 2020
L'incident no va causar ferits ni incidències en els habitatges annexos, però l'Ajuntament ha tallat la circulació per la carretera de Montblanc per evitar el pas de vehicles i vianants just per davant de l'antic cinema.
L'Espluga de Francolí

S'identifiquen una quinzena de persones per incomplir el confinament a l'Espluga de Francolí

02 abril 2020
L'Ajuntament ha fet aturar una obra particular que no disposava de llicència per treballar en ple confinament, ja que només són permeses les construccions que es consideren de primera necessitat o urgents.
L'Espluga de Francolí

La neu arriba a la Conca de Barberà amb volves testimonials i una enfarinada als punts elevats

30 Març 2020
Aquest dilluns al migdia ha nevat en cotes relativament baixes, entorn els 400 metres, mentre que els municipis més elevats de les Muntanyes de Prades han quedat emblanquinats.
L'Espluga de Francolí

Dissenyen un passatemps de l'Espluga per entretenir els infants durant el confinament

24 Març 2020
L'ha ideat el dissenyador gràfic Fèlix Torre amb l'objectiu de posar-lo a disposició de les famílies i entretenir la mainada del municipi mentre treballen els noms dels carrers o comerços de la vila.
L'Espluga de Francolí

L'Ajuntament de l'Espluga no cobrarà les quotes dels serveis públics no prestats

20 Març 2020
Es tracta d'un paquet de mesures econòmiques amb l'objectiu de rebaixar la pressió econòmica de les famílies usuàries de la Llar d'Infants Municipal i de l'Escola de Música mentre duri la pandèmia.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga organitza un festival telemàtic per passar els dies de confinament

20 Març 2020
Durant el cap de setmana s'oferiran en directe per un canal de Youtube una vintena de xerrades i tallers d'esport, gastronomia, art, ciència o propostes infantils i musicals.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga de Francolí cancel·la els actes públics i suspèn el mercat setmanal

12 Març 2020
Entre els actes suspesos, en destaca l'ajornament del IV Congrés de Pastorets de Catalunya que havia d'acollir el municipi aquest cap de setmana amb entitats de cultura d'arreu del país per participar en una vintena de ponències.
L'Espluga de Francolí

Polèmica per qui ha d'assumir la reparació del nou pavelló d'esports de l'Espluga

09 Març 2020
El grup de l'oposició, abans al govern, adverteix que l'Ajuntament no se n'ha de fer càrrec amb recursos propis, mentre que l'alcalde es pregunta per qui va prendre la decisió de no posar juntes de dilatació a la pista.
Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ