L'Espluga recorda la riuada amb una ofrena floral

22 Octubre 2021
Els regidors del govern municipal han fet una ofrena floral al monument en memòria de les víctimes. Es tracta del monòlit que es va inaugurar l'any passat i està situat molt a prop de la denominada zona zero de l'aiguat.
L'Espluga de Francolí

Un llibre relata la història del sacerdot espluguí Bernat Morgades

20 Octubre 2021
Joan B. Culla ha presentat al Museu de la Vida Rural la seva nova publicació ‘Amb Poblet al Cap i al cor: El Pare Bernat Morgades i el seu temps’.
L'Espluga de Francolí

L'escassetat d'aigua a l'Espluga obre la picabaralla política

19 Octubre 2021
El govern i el principal partit de l'oposició s'acusen mútuament de mala gestió. Junts creu que l'Ajuntament ha reaccionat tard, mentre que el govern critica l'estat amb el qual s'han trobat la xarxa d'aigües.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga porta aigua amb cisternes per compensar la sequera

18 Octubre 2021
És una de les mesures extraordinàries que ha adoptat l'Ajuntament per fer front al dèficit d'aigua, a més dels talls de subministrament durant les nits.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga tallarà l'aigua a les nits a causa de la sequera

15 Octubre 2021
Com a mesura extraordinària s’estan fent gestions per portar aigua de la xarxa pública de Montblanc amb cubes i s'ha deixat de regar els jardins i les rotondes.
L'Espluga de Francolí

El treballador apartat de l'Ajuntament de l'Espluga es querellarà contra el govern

14 Octubre 2021
Li van obrir un expedient disciplinari per les denúncies d'agressió sexual l'any 2016. L'home acusa el govern de polititzar el cas i de no respectar la seva presumpció d'innocència.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga reactiva els pressupostos participatius

13 Octubre 2021
L’Espluga de Francolí recupera els pressupostos participatius després de dos anys en què la xifra anual s’ha destinat a la riuada de 2019 i a la lluita contra la COVID.
L'Espluga de Francolí

L'Ajuntament de l'Espluga aparta un treballador per un presumpte cas d'agressió sexual

01 Octubre 2021
Els fets s'investiguen des del juliol del 2016. Llavors, l'anterior govern va obrir un expedient informatiu, però l'oposició, que ara està al capdavant del consistori, exigia mesures cautelars.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga tanca un dels espais de l'antiga discoteca Sínia

01 Octubre 2021
Ja no es podran celebrar actes a l'antic "patxanguero" de la discoteca perquè no compleix la normativa ni reuneix els mínims de seguretat.
L'Espluga de Francolí

El comerç de l'Espluga estrena un canal de difusió d'ofertes i novetats

30 Setembre 2021
Serà a través d'un canal d'eBando propi i també amb un butlletí diari a l'Espluga FM Ràdio. Té la voluntat d'impulsar el comerç local.
L'Espluga de Francolí

L'Ajuntament de l'Espluga congelarà les taxes

29 Setembre 2021
S'inclouen noves bonificacions, per exemple, per substituir tanques vegetals; també en les tarifes de la llar d'infants per a famílies monoparentals.
L'Espluga de Francolí

El Casal de l'Espluga rep la Medalla de la Vila

28 Setembre 2021
El guardó es va lliurar diumenge en un acte institucional celebrat al Jardí dels Francolins, per bé que la decisió es va aprovar per unanimitat durant el passat mandat.
L'Espluga de Francolí

Mig miler de persones passen per la Fira de la Cervesa Artesana de l'Espluga

26 Setembre 2021
Tres cerveseres del Camp de Tarragona i tres elaboradors locals van oferir un maridatge amenitzat per la música de punxa discos i el grup barceloní El Pony Pisador.