Dimiteix una de les regidores del govern de l'Espluga per motius laborals

26 Febrer 2021
Laura Ruiz de Porras s'acomiada del consistori perquè li és difícil compaginar-ho amb la direcció de l'Àrea Bàsica de Salut de Montblanc i entrarà al seu lloc Anna March, que ocupava el següent lloc a la llista electoral.
L'Espluga de Francolí

L'Ajuntament de l'Espluga programa vuit activitats esportives gratuïtes

16 Febrer 2021
Les propostes comencen aquest diumenge amb l'objectiu de fomentar l'esport i els hàbits saludables entre la població. Servirà també per difondre els itineraris saludables.
L'Espluga de Francolí

L'Ajuntament de l'Espluga, contrari al projecte d'hidrogen verd d'Endesa

05 Febrer 2021
El govern local s'oposa a la massificació de projectes d'energies renovables que s'imposen al territori i, afirmen, tracten la comarca com un solar sense respectar res.
L'Espluga de Francolí

Objectes quotidians per generar debat, la proposta del nou Museu Particular

03 Febrer 2021
Cada mes s'exposarà un objecte en una vitrina de la façana del Museu de la Vida Rural i s'obrirà un espai de divulgació a través de les xarxes socials.
L'Espluga de Francolí

Endesa preveu a l'Espluga el seu primer projecte d'hidrogen verd a Catalunya

01 Febrer 2021
La companyia contempla invertir 181 milions d'euros i abastir-se de tres projectes d'energia eòlica pròxims a la instal·lació. De moment, s'ha traslladat l'interès al Ministeri de Transició Ecològica.
L'Espluga de Francolí

Ajuntaments de la Conca preparen al·legacions per als projectes d'energia renovable

29 Gener 2021
L'Espluga explica que ha encarregat informes sobre dos parcs eòlics i dos solars que afectarien el terme municipal. També hi treballa Montblanc, Blancafort i Senan.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga viurà un Carnaval telemàtic, però amb visita del Carnestoltes

29 Gener 2021
S'ha programat "La Rua d'anar per casa", un concurs de disfresses virtual que s'emetrà en directe el dissabte 13 de febrer a les 7 del vespre a les xarxes socials.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga suspèn el festival de novel·la criminal El Vi fa Sang, que es reformularà

26 Gener 2021
L'any passat, que s'havia de celebrar coincidint amb la Festa de la Verema, ja es va suspendre a causa de la pandèmia. Ara l'Ajuntament busca un nou format per al 2022.
L'Espluga de Francolí

Comencen les obres de l'Església Nova de l'Espluga

19 Gener 2021
El temple està tancat al públic des del 2018 per despreniments de peces de guix a la cúpula dels evangelistes. L'actuació està finançada per la parròquia, l'Arquebisbat, l'Ajuntament i la Diputació.
L'Espluga de Francolí

L'Ajuntament de l'Espluga redistribueix les oficines per centralitzar serveis

18 Gener 2021
L'atenció ciutadana es farà en un únic punt, a la sala polivalent de l'Antic Hospital, mentre que fins ara es dividia en dos edificis. El govern també ha reorganitzat altres espais.
L'Espluga de Francolí

Presó per a una dona enxampada assaltant una casa a l'Espluga

18 Gener 2021
Els fets van tenir lloc la setmana passada quan una mossa d’esquadra fora de servei va sorprendre-la jutnament amb dues assaltants més quan intentaven forçar el pany d’una casa del carrer Àngel Guimerà.
L'Espluga de Francolí

Davallada històrica de visitants als museus de l'Espluga de Francolí

15 Gener 2021
La pèrdua de visitants ha estat destacable a les Coves amb un gairebé 70% menys de persones i una caiguda important del públic escolar, prop d'un 80% menys.
L'Espluga de Francolí

Any de neus, any de béns?

13 Gener 2021
La nevada serà, en general, bona per als conreus de la Conca de Barberà. Arriba en un bon moment per la vinya i els cereals, tot i que el pes de la neu localment ha trencat branques d'oliveres i avellaners.
Canvia't al 39 a la TDT