Som Espluga assegura que ha engegat la majoria dels compromisos electorals

06 Febrer 2023
L'equip de govern de l'Ajuntament de l'Espluga ha fet balanç de l'actual mandat, el primer amb Som Espluga al capdavant del consistori.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga programa tres concerts entre el febrer i l'abril

03 Febrer 2023
La segona edició del cicle clourà l'1 d'abril amb un concert gratuït dels professors de l'Escola Municipal de Música de l'Espluga de Francolí.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga ja rep més turistes que abans de la pandèmia

02 Febrer 2023
L'Ajuntament ha presentat els nous portals webs de Turisme per millorar la difusió dels atractius del municipi. S'han ordenat els continguts i s'han adaptat per a tots els dispositius.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga viu la 457a Fira de Sant Vicenç

30 Gener 2023
Tant dissabte com diumenge el municipi va gaudir de diverses propostes socials i culturals que van complementar l'oferta comercial del recinte firal.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga tira endavant el full de ruta per una mobilitat més sostenible

27 Gener 2023
El ple de l'Espluga de Francolí aprova el Pla de Mobilitat Sostenible, que recull propostes de millora; una d'elles transformar el carrer Lluís Carulla o substituir el sistema de zona blava.
L'Espluga de Francolí

Una vintena d'activitats arrodoniran la 457a Fira de Sant Vicenç

13 Gener 2023
Se celebrarà del 25 al 29 de gener a l'Espluga de Francolí amb teatre, exhibicions o tallers, a més de la vuitantena de parades que ompliran el centre del poble.
L'Espluga de Francolí

10 cursos per no oblidar coneixements ancestrals

13 Gener 2023
El Museu de la Vida Rural de l'Espluga ha presentat una programació anual anomenada 'Cursos de temporada'. Cada mes hi haurà un curs amb una peça de la col·lecció com a protagonista.
L'Espluga de Francolí

La Cooperativa de l'Espluga recuperarà les antigues oficines

12 Gener 2023
L'edifici es va tancar i buidar fa 10 anys per risc d'esfondrament i ara han començat les obres per condicionar les instal·lacions.
L'Espluga de Francolí

La Generalitat presenta l'Any Josep Vallverdú, que passarà per l'Espluga

11 Gener 2023
Es commemora el centenari de l'escriptor lleidatà que és fill adoptiu de l'Espluga, on va residir durant 27 anys.
L'Espluga de Francolí

Ses Majestats estrenen vestits a l'Espluga de Francolí

05 Gener 2023
Els Reis d'Orient han renovat la imatge enguany. Se'ls ha vist pels carrers del municipi en una cavalcada que ha finalitzant amb un acte de benvinguda davant del Casal.
L'Espluga de Francolí

L'Ajuntament de l'Espluga dissol el Patronat de Turisme i substituirà el cap de l'àrea

03 Gener 2023
Durant el febrer es convocarà la primera sessió del nou Consell de Turisme. La nova plaça d'un tècnic superior amortitzarà la de l'actual gerent, acusat d'assetjament sexual.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga obre el 2023 amb incertesa per la sequera

01 Gener 2023
RESUM 2022 | Va ser un any de molta calor i sec. I això ho van notar en poblacions com l'Espluga de Francolí, amb restriccions d'aigua des de l'estiu. Més de quatre mesos amb talls durant les nits.
L'Espluga de Francolí

Llum verda als pressupostos de l'Espluga

30 Desembre 2022
L'Espluga de Francolí acomiada el 2022 amb el pressupost aprovat. El plenari va donar llum verda al projecte de l'equip de govern amb l'únic vot en contra dels tres regidors de Junts.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Vila-seca i l'Espluga encenen els seus llums de Nadal

07 Desembre 2018
Llums de Nadal enceses ja a municipis com Vila-seca i l'Espluga. L'ambient de nadal es respira als carrers i als comerços que també han iniciat la campanya de Nadal, és per això que han aprofitat per obrir en alguns festius com el d’ahir.
Camp de Tarragona

El Camp de Tarragona es bolca amb el Gran Recapte d'Aliments

30 Novembre 2018
Aquest matí s’ha iniciat en els més de 350 punts que s’han habilitat al Camp de Tarragona. Enguany però, ha estat precedida, en molts punts, per la falta de voluntaris. Però també hi ha excepcions, és el cas de l'Espluga de Francolí.