L'Espluga inicia la redacció d'un pla per millorar la mobilitat

11 Mai 2021
L'Ajuntament vol ordenar el trànsit, implementar les zones d'aparcament repensant la zona blava i pacificar l'espai públic per donar més seguretat a la circulació dels vianants.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga organitza un cicle de sexualitat femenina

05 Mai 2021
Se celebraran quatre tallers gratuïts durant els mesos de maig i juny a càrrec d'una especialista en coaching sexual i de parelles i assessora de benestar sexual.
L'Espluga de Francolí

La meitat de l'enllumenat de l'Espluga serà LED a finals d'estiu

03 Mai 2021
Se substituiran 350 punts de llum gràcies a la inversió de 100.000 euros provinents del PUOSC de la Generalitat. L'Ajuntament preveu un estalvi de 7.500 euros l'any.
L'Espluga de Francolí

Moren dos joves a una masia de l'Espluga

01 Mai 2021
L'accident hauria estat provocat per la mala combustió d'un generador d'electricitat, segons apunta la investigació de Mossos d'Esquadra.
L'Espluga de Francolí

El Monestir de Poblet acomiadarà la meitat dels treballadors

30 abril 2021
La Fundació Populus Alba ha iniciat els tràmits per efectuar un ERO que afectarà més de 10 persones per evitar la insolvència econòmica després d'anys de pèrdues.
L'Espluga de Francolí

El pavelló municipal de l'Espluga portarà el nom de David Rovira des del 16 de maig

30 abril 2021
El municipi celebrarà un acte institucional per fer efectiu el canvi de nom de l'equipament esportiu. El ple municipal ja ha aprovat la nova nomenclatura.
L'Espluga de Francolí

Detenen un veí de l'Espluga acusat d'abusar sexualment d'una menor d'edat

29 abril 2021
El cas va arribar en mans dels Mossos d'Esquadra després de l'avís al 112 per part d'una amiga de la víctima que hauria detallat els fets.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga homenatjarà la colla sardanista local 45 anys després del seu últim aplec

29 abril 2021
L'acte se celebrarà coincidint amb la final de la SuperSardana que tindrà lloc al Teatre del Casal. A més, es restaurarà el monument que recorda que el 1969 l'Espluga va ser Ciutat Pubilla i s'inaugurarà una exposició.
L'Espluga de Francolí

Junts per l'Espluga vol que els parcs infantils siguin més inclusius

20 abril 2021
El principal grup de l'oposició presentarà una moció al ple d'aquest mes per demanar a l'Ajuntament que adapti les àrees de lleure.
L'Espluga de Francolí

Arrenca la quarta edició del Biblioteques amb DO

20 abril 2021
El projecte vol conjugar el maridatge de vins de la Conca amb la lectura tot endinsant-se en el món vitivinícola a través de la història, el folklore, l'art o el turisme.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga retorna la vida a antics locals comercials

19 abril 2021
L'estrena del projecte Espais Vius d'Art avala la seva continuïtat com una aposta per dinamitzar el comerç i la cultura al municipi.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga disposarà d'aigua de l'Ebre el 2022

15 abril 2021
El Consorci d'Aigües de Tarragona preveu licitar les obres per construir el ramal entre Montblanc i l'Espluga a finals d'aquest 2021. La primera fase de connexió amb la Baixa Segarra podria ser una realitat a finals del 2022.
L'Espluga de Francolí

Una crema no autoritzada va provocar l'incendi a la serra de Senan

12 abril 2021
Els Agents Rurals i els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un veí de l'Espluga de Francolí de 69 anys com a presumpte autor de l'incendi a la Serra del Vilobí.