Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Constantí redueix en una tercera part la població de coloms en tres anys

07 Febrer 2020
Això ha estat possible gràcies a l’ús d’anticonceptius en els animals, fet que ha permès passar de 300 exemplars al voltant del centenar en l’actualitat. El projecte continuarà un any més.
Constantí

Constantí enllesteix les obres de renovació de la façana de les Escoles Velles

06 Febrer 2020
Coincidint amb el centenari de la inauguració de les escoles públiques, s’ha repicat la façana i s’han refet motllures decoratives perquè la instal·lació pugui continuar celebrant anys.
Constantí

Els relats d'escola, protagonistes dels Premis Literaris de Constantí

02 Febrer 2020
Coincideix enguany amb la celebració del centenari de les primeres escoles públiques del municipi.En el marc de la Festa Major d’hivern, s'han entregat els premis i s'ha presentat el llibre que recull els 40 millors treballs del concurs.
Constantí

Unitat a Constantí per demanar un balanç sobre la gestió de l'accident d'IQOXE

31 Gener 2020
La declaració conjunta reclama que les autoritats treballin per determinar les causes de l’accident i dels responsables. L’Ajuntament vol ser la veu del territori per millorar les condicions del sector de la indústria, el medi ambient i la salut.
Constantí

El ple de Constantí aprova una proposta de conveni per estudiar l’espai del Mas dels Frares

31 Gener 2020
Es tracta d’una col·laboració entre el consistori, la URV i l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica per investigar el jaciment on podria haver-hi una vil·la romana on s'elaborava vi.
Constantí

El vi elaborat per la URV a l'estil iber supera la primera prova de tast

24 Gener 2020
L'estudi experimental neix d'una col·laboració entre la facultat d'enologia i el departament d'història de la URV. Com s'ha fet aquesta setmana, cada 3 mesos s'obriran 3 gerres, fins a arribar a la verema vinent.
Constantí

Josep Poblet protagonitza un pregó de Constantí marcat per la tragèdia d'IQOXE

20 Gener 2020
Poblet va reconèixer que la relació amb la petroquímica no pot continuar com fins ara i que s'ha de garantir la seguretat de tothom. A més, va convidar la indústria a ajudar en la conservació dels elements patrimonials del municipi.
Constantí

Una placa i una exposició recorden el segle d'escola pública a Constantí

20 Gener 2020
La inauguració dels elements commemoratius s'ha celebrat aquest dilluns després l'Ofici Solemne en honor a Sant Sebastià i la benedicció de les coques. També hi ha hagut ball de lluïment del seguii.
Constantí

Les Escoles Velles de Constantí celebren el seu centenari

20 Gener 2020
El 20 de gener de 1920 es va inaugurar el centre educatiu que va democratitzar l’educació al petit municipi de llavors, arran d’una iniciativa del rector Mossèn Ramon Bergadà.
Constantí

Dia de dol a Constantí per les víctimes del sinistre d'IQOXE

16 Gener 2020
Un dels morts per la deflagració era veí de la localitat i per això, el consistori ha decretat un dia de dol. Des de l’Ajuntament també es demana la revisió d’uns protocols que consideren que no van funcionar.
Constantí

Una dotzena de colles participen a la quarta trobada gegantera de Constantí

13 Gener 2020
Organitzada per l'Associació Dance Power, forma part de la prèvia de la Festa Major de Sant Sebastià. Després de la plantada de gegants va començar la cercavila pels carrers, amb un ball de final de festa de totes les colles participants.
Constantí

Els esports centren les activitats del Parc Nadal de Constantí

28 Desembre 2019
Futbol, bàsquet o tir amb arc, són algunes de les ofertes lúdiques del Parc de Nadal de Constantí que va acollir el Pavelló Poliesportiu de divendres a diumenge.
Constantí

El pessebre vivent de Constantí narra el naixement de Jesús en sis escenes al carrer

26 Desembre 2019
Constantí converteix els carrers del seu nucli històric en l'escenari del seu pessebre vivent. És el segon any que l'Associació d'Amics del Teatre Les Forques impulsa aquesta iniciativa i situa les escenes bíbliques a diferents espais públics de la localitat.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La pitjor campanya d'oli nou en anys

26 Novembre 2018
Les festes de l’oli nou a les principals cooperatives han tancat oficialment la campanya de recollida de l’oliva, tot i que les properes setmanes els centre productors encara rebran olives. Enguany però, els productors no estan per festes. La producció d’oli…
Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ