El concurs de paelles de Constantí atreu 24 colles participants

20 Mai 2024
Unes 400 persones van omplir l'entorn de l'escola Mossèn Ramon Bergedà. La cita va premiar les millors elaboracions amb vals per bescanviar al comerç local.
Constantí

Jugar com els romans

15 Mai 2024
El conjunt monumental de Centcelles ha acollit la quarta edició dels Ludi Constantinenses en què diferents alumnes han competit en un circuit de jocs romans.
Constantí

Èlia Canales ja mira cap a París com a subcampiona d'Europa

13 Mai 2024
Canales va caure a la final de forma ajustada contra l'alemanya Katharina Bauer, que jugava a casa. Ara cal esperar que l'equip espanyol la confirmi entre els seus representants als Jocs Olímpics.
Constantí

Elia Canales, a la final de l'Europeu d'Essen

10 Mai 2024
La tiradora del Club de Tir amb arc Constantí competirà diumenge a les 15:05 h davant l'alemanya Katharina Bauer.
Constantí

Rècord d'Espanya per a Èlia Canales a la fase prèvia dels Europeus

08 Mai 2024
És la millor marca nacional en arc recorbat juntament amb Andrés Temiño, amb qui forma equip mixt. Ho han segellat amb 1.351 punts i 144 fletxes en 2x70 metres.
Constantí

Constantí recorda els vuit veïns deportats a Mathausen

06 Mai 2024
Ho va fer amb una ofrena floral davant del monument que els recorda al cementiri del municipi.
Constantí

Més parades que mai al Sant Jordi de Constantí

23 abril 2024
El carrer Major acull 29 parades d'entitats, artistes i associacions locals. Contacontes i espectacles infantils han amenitzat el matí.
Constantí

Constantí decora els carrers per Sant Jordi

22 abril 2024
El municipi va inaugurar divendres les diferents accions decoratives que diverses entitats han elaborat als seus espais públics per celebrar Sant Jordi.
Constantí

La sala de vetlles de Constantí haurà d'esperar a la nova funerària

12 abril 2024
Les obres del nou equipament ja estan acabades, però aquest no obrirà fins a finals d'any, quan la nova funerària supramunicipal, FuneCamp, estigui constituïda.
Constantí

El ganxet tornarà a ser protagonista a Constantí per Sant Jordi

12 abril 2024
Les dones del grup Retalls elaboren més de mig miler de roses i altres motius relacionats amb la diada per decorar diversos racons del municipi.
Constantí

El Congrés per estudiar el monument de Centcelles ja té un llibre

05 abril 2024
L'obra permet recuperar les ponències i altres aportacions fruit del congrés celebrat el 2022 i que tenen l’objectiu d’aprofundir en el coneixement sobre aquest monument.
Constantí

Els carrers de Constantí tornen a ser l'escenari de la Passió

02 abril 2024
Escenificada pel grup Les Forques Teatre, es tracta d'una representació única al Camp de Tarragona per fer-se a l'aire lliure i on participen una vuitantena de persones.
Constantí

Constantí destinarà un milió d'euros del romanent a inversions

28 Març 2024
És el resultat de la liquidació de l'exercici econòmic del 2023. Se'n va donar compte en el ple d'aquest mes de març, on Esquerra va reclamar la convocatòria de la Junta Local de Seguretat.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La pitjor campanya d'oli nou en anys

26 Novembre 2018
Les festes de l’oli nou a les principals cooperatives han tancat oficialment la campanya de recollida de l’oliva, tot i que les properes setmanes els centre productors encara rebran olives. Enguany però, els productors no estan per festes. La producció d’oli…