Constantí renova a fons el carrer Major

29 Setembre 2022
Es tracta d'una de les actuacions més importants del pla d'inversions aprovat pel consistori l'any passat i que té un període d'execució que arriba fins al 2024.
Constantí

La futura gran planta fotovoltaica de Constantí s'haurà de reduir

22 Setembre 2022
Entre l'autovia T-11 i l'AP-7, s'hi projecta una de les instal·lacions més grans de Catalunya, que ocuparia 60 hectàrees. Una mida, però, que des de la Comissió d'Urbanisme de Tarragona consideren excessiva per la seva ubicació.
Constantí

La publicació 'Estudis de Constantí' arriba al número 38

19 Setembre 2022
La revista divulgativa presenta sis articles de qüestions diferents. El nou volum es va presentar en un acte dut a terme just davant del refugi de la Guerra Civil.
Constantí

L'Institut de Constantí formarà joves amb l'ajut d'Amazon

15 Setembre 2022
El centre oferirà un programa de formació i inserció que comptarà amb la complicitat de l’empresa Amazon. Els participants, joves que no han superat l’ESO tindran l’oportunitat de fer pràctiques a l’empresa logística.
Constantí

Constantí recorda les protestes agrícoles del 1977

12 Setembre 2022
En aquell moment, algunes de les seves queixes feien referència a l'elevat preu dels carburants i a la caiguda del que es pagava per productes com l'avellana; un panorama similar al d'ara.
Constantí

Comencen les visites guiades al refugi antiaeri de Constantí

12 Setembre 2022
Hi havia ganes de conèixer aquest trosset de memòria, perquè la gent de Constantí ha omplert totes les places d'aquest setembre.
Constantí

Constantí exposa el seu talent musical

06 Setembre 2022
Constantí presumirà de talent local aquest divendres. Serà l’acte que obrirà la programació festiva de commemoració de la Diada a Constantí.
Constantí

Constantí potencia l'accés a peu al cementiri

09 Agost 2022
D'aquí a dos mesos, Constantí disposarà d'un accés òptim per a vianants al cementiri. Els treballs per a la millora de l'entorn ja han començat i contemplen l'habilitació d'un nou pas a peu, baranes semàfors i una rampa.
Constantí

Constantí desenterra el seu refugi de la Guerra Civil més gran

03 Agost 2022
Després d'un procés de condicionament i museïtzació que ha costat poc més de 50.000 euros, el municipi ha recuperat un trosset de la seva memòria històrica que serà visitable a partir de setembre.
Constantí

Constantí venera Sant Feliu per posar punt final a la Festa Major

01 Agost 2022
La Dragonina, els gegants, gegantons i companyia han guiat les autoritats municipals fins a les portes de l'Ajuntament, on s'ha dut a terme l'eucaristia de festes.
Constantí

Constantí viu un cap de setmana de Festa Major com els d'abans

01 Agost 2022
L'actor i humorista Fermí Fernández va ser l'encarregat d'oficialitzar el tret de sortida de la festa amb un pregó centrat a desgranar la seva vinculació amb el municipi.
Constantí

Kebyart tanca el Cicle de Concerts de Centcelles

29 Juliol 2022
El prestigiós quartet de saxos va aprofitar el recital per a estrenar l'obra guanyadora en el segon Premi Centcelles de Composició
Constantí

Constantí augmenta els incentius per la ocupació i emprenadoria

28 Juliol 2022
Creixen fins als 5.000 euros els ajuts per a empreses de la demarcació que contractin persones empadronades a l'atur.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La pitjor campanya d'oli nou en anys

26 Novembre 2018
Les festes de l’oli nou a les principals cooperatives han tancat oficialment la campanya de recollida de l’oliva, tot i que les properes setmanes els centre productors encara rebran olives. Enguany però, els productors no estan per festes. La producció d’oli…