Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

El llibre montblanquí sobre els jaciments de la zona de la Lloera

17 Febrer 2020
Pretén donar a conèixer aquests jaciments que en les seves lloses hi havia fòssils d'animals marins.
Montblanc

Els treballadors del Centre Aprodisca comencen a treballar al cementiri de Montblanc

13 Febrer 2020
A partir d'ara s'encarregaran del manteniment, la jardineria i la vigilància. Una forma d'integrar als usuaris del centre a la societat i al mercat laboral. Durant la legislatura es completaran una sèrie d'obres al cementiri.
Montblanc

Montblanc obre una bústia ciutadana

10 Febrer 2020
La finalitat és que el veïns puguin dir-hi la seva, ja sigui en forma d' incidències o bé, de propostes de millora. La idea és, també que puguin tenir un contacte directe amb l'Ajuntament sense haver de fer un procediment oficial més complex.
Montblanc

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Conca aposta pels productes autòctons

07 Febrer 2020
L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Conca de Barberà es reactiva després de gairebé dos anys d'inactivitat. I ho fa vinculada a l'associació d'hostaleria de la província de Tarragona.
Montblanc

Alumnes de la Conca de Barberà aprenen nocions sobre primers auxilis

07 Febrer 2020
És molt important que els joves tinguin nocions bàsiques de protecció per poder actuar en una situació de risc. Per aquest motiu l'Oficina Jove de la Conca de Barberà imparteix sessions a centres educatius de la comarca sobre primers auxilis.
Montblanc

El Carnaval de Montblanc es presenta fent sàtira del sistema judicial

06 Febrer 2020
La programació dona continuïtat als actes de les darreres edicions que començaran dijous amb el carnaval a les escoles, mentre que el Carnestoltes arribarà dissabte al migdia després de la xocolatada.
Montblanc

Montblanc comença l'enderroc de l'edifici del Kursaal

04 Febrer 2020
Això permetrà recuperar un altre tram de muralla i també reconstruir el portal d'entrada al carrer Major en una de les actuacions més importants fetes al recinte emmurallat.
Montblanc

Els detalls encara amagats de la Muralla de Montblanc

04 Febrer 2020
Quan la recuperació del Portal de Sant Francesc estigui enllestida ja podrem tenir una idea gairebé perfecta de com era el recinte emmurallat de Montblanc. Hem parlat amb un dels arquitectes responsables per fer-nos una idea de l'estat de la muralla…
Montblanc

Montblanc repartirà 7.000 euros en uns nous premis literaris

04 Febrer 2020
Els guardons del certamen literari 'Vila de Montblanc' s'entregaran en el marc d'un sopar literari que tindrà lloc a l'antiga església de Sant Francesc per les festes de Sant Maties, el 15 de maig.
Montblanc

Els alcaldes de la Conca, indignats amb el retard dels ajuts estatals per la riuada

31 Gener 2020
El Consell de Ministres encara no ha aprovat l'ampliació del reial decret 11/2019 del 20 de setembre de mesures urgents per pal·liar els danys causats per temporals i altres situacions catastròfiques.
Montblanc

Montblanc aprova un pressupost amb un milió d'euros per a inversions

30 Gener 2020
L’Ajuntament de Montblanc ha aprovat sense cap vot en contra un pressupost de 9,5 milions que destina gairebé un milió a inversions. D’aquestes en destaquen la rehabilitació del Portal de Sant Francesc i l’edifici de l’Antic Sindicat de Vinyaters.
Montblanc

Montblanc comença els treballs per enderrocar el Kursaal a Sant Francesc

29 Gener 2020
El projecte, dotat amb un pressupost de 750.000 euros, recuperarà el tram de muralla de Sant Francesc i refarà el portal d'accés al carrer Major de Montblanc.
Montblanc

Montblanc prepara l'estació de tren per tornar-la a fer operativa

28 Gener 2020
L'estació de ferrocarrils de Montblanc tornarà a vendre bitllets a partir de dissabte i després de més de dos anys sense tenir aquest servei. Així ho ha confirmat l'Ajuntament de Montblanc.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…
Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ