Turull presideix la trobada municipalista de Junts a Montblanc

20 Març 2023
La capital de la Conca de Barberà va ser la seu de la jornada municipalista del partit al Camp de Tarragona. Un acte en el qual es van poder veure les principals cares de Junts de cara les pròximes eleccions municipals.
Montblanc

Esquerra busca solucions a l'accés a l'habitatge

20 Març 2023
Els republicans van posar l'accent en aquesta problemàtica en una jornada on van prendre part alts càrrecs de diversos departaments de la Generalitat.
Montblanc

El festival de Lego Brickània tornarà al juny

16 Març 2023
Montblanc torna a programar-lo després de tres anys d'absència per la pandèmia. Se celebrarà el 10 i 11 de juny.
Montblanc

Marià Gomis s'aparta de la secretaria de l'Ajuntament de Montblanc

10 Març 2023
Els grups de l'oposició demanaven la seva dimissió des que es va anunciar, aquest dijous, que seria el número 2 de la llista electoral de l'actual alcalde, Josep Andreu.
Montblanc

Junts per Montblanc també exigeix la dimissió del secretari

10 Març 2023
Consideren que sent el número 2 d'una llista electoral no podrà garantir la imparcialitat a l'Ajuntament. Volen forçar un ple extraordinari, juntament amb els altres grups.
Montblanc

La pintura d'Ariadna Margalef protagonitza la Mostra d'Art Jove de la Conca

10 Març 2023
Aquest divendres s'inaugura la dinovena edició d'aquest aparador dels joves de la comarca. Les obres de l'artista montblanquina es poden veure al Museu Comarcal.
Montblanc

Andreu incorpora com a número 2 al secretari municipal, Marià Gomis

09 Març 2023
Gomis s'uneix a la candidatura de l'actual alcalde juntament amb Anna Lefebre, que ocuparà el número 3. Una llista que no compta en els primers llocs amb la fins ara mà dreta d'Andreu, Francesc Benet.
Montblanc

Esquerra reclama la dimissió del secretari municipal de Montblanc

09 Març 2023
Els republicans consideren que no és ètic ni transparent que continuï exercint el càrrec després d'haver-se fet públic que es presentarà a les eleccions amb la candidatura de l'actual alcalde, Josep Andreu.
Montblanc

Montblanc ja disposa del seu Pla Local d'Igualtat

08 Març 2023
El document marca els objectius en aquesta matèria fins al 2027 i recull un total de 53 accions concretes.
Montblanc

Els veïns de Lilla continuen sense cobrar

07 Març 2023
A finals d'any van acceptar les indemnitzacions de Madrid per les esquerdes causades per les obres de l'A-27. Demanen celeritat perquè alguns veïns ja han avançat els diners per poder començar a reparar els desperfectes.
Montblanc

Concactiva va assessorar gairebé mig miler de persones el 2022

02 Març 2023
El Centre d'Iniciatives Empresarials de la Conca ofereix assessorament, formació i orientació a treballadors, a més d'acollir i guiar persones que volen engegar un negoci.
Montblanc

Andreu Mayayo demana el vot per Oriol Pallissó

27 Febrer 2023
L'exalcalde d'Iniciativa i ara a l'entorn dels Comuns creu que l'alcaldable d'ERC és l'alternativa ideal per deixar enrere l'etapa de Josep Andreu. Mayayo celebra la transversalitat del nou projecte republicà.
Montblanc

'Vida i afusellament', la història de Mariano Borrell Aguilà

27 Febrer 2023
Xavier Borrell explica la història del seu avi, un personatge important en la Montblanc de la Guerra Civil, ja que havia estat directiu d'Esquerra Republicana i jutge de pau i de primera instància.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…