Comença el grau superior d'Energies Renovables a Montblanc

22 Setembre 2021
El nou cicle ha arrencat aquest setmana amb una quinzena d'inscrits, superant les expectatives inicials.
Montblanc

Presó provisional per al jove acusat de dues agressions sexuals a Montblanc

21 Setembre 2021
S'haurien produït la nit del 10 de setembre enmig del botellot que es va celebrar prop del cementiri municipal. La causa està oberta per dos delictes d'agressió sexual a víctima menor de 16 anys.
Montblanc

Una exposició toca la història de les campanes de la Conca de Barberà

21 Setembre 2021
El Museu Comarcal de la Conca de Barberà s'ha proposat realçar la història de les campanes de la comarca en una mostra que es pot visitar fins al 3 d'octubre.
Montblanc

Detenen un jove per un delicte d'agressió i abús sexual al botellot de Montblanc

20 Setembre 2021
Els fets s'haurien produït la nit del 10 de setembre quan el noi de 21 anys hauria agredit a dues noies.
Montblanc

El futbol territorial ja és aquí

19 Setembre 2021
Montblanc i Vila-seca (0-1) han protagonitzat un dels duels més interessants de la jornada inaugural de Segona Catalana i en un dia en què també han arrencat algunes de les lligues de Tercera Catalana.
Montblanc

CIMALSA comercialitza dues parcel·les del polígon LOGIS Montblanc

17 Setembre 2021
Ha tret a licitació els dos primers solars, un de 6,3 hectàrees, que té un preu de sortida de més de 5 milions d'euros, i un de 12 hectàrees amb un preu de 10 milions.
Montblanc

ERTO a Mahle

16 Setembre 2021
Ho avança TAC12. La multinacional alemanya ha presentat un ERTO a la planta de Montblanc que inclou la totalitat de la plantilla fixa, 820 persones. L'expedient també inclou operaris temporals que no es contractaran, uns 150
Montblanc

Montblanc pateix un macrobotellot amb un miler de persones

15 Setembre 2021
Va ser coincidint amb la Festa Major, la nit del 10 de setembre, en un aparcament situat a tocar del cementiri municipal.
Montblanc

Així ha estat el primer dia de col·legi a Montblanc

13 Setembre 2021
A l'escola Les Muralles de Montblanc, arrenca el curs amb l'esperança de deixar enrere la pandèmia. Enguany les mesures s'han relaxat i, per exemple, es recuperen els mestres especialistes.
Montblanc

Els Veguers conviden els Gegants de Catalunya

09 Setembre 2021
La Festa Major de Montblanc ha recuperat enguany l’habitual Convidada dels Veguers. Un acte que commemora el quinzè aniversari de la proclamació de Montblanc com a vila gegantera.
Montblanc

Càmeres per enxampar qui llença malament la brossa

08 Setembre 2021
Els municipis de la Conca de Barberà on es fa la recollida selectiva porta a porta tindran càmeres de vigilància per controlar que es compleix la normativa i no llencin la brossa on no toca.
Montblanc

El Ball de Gitanes de Montblanc estrena els seus versots

08 Setembre 2021
En la primera jornada festiva també han sortit a plaça els elements del seguici popular amb la Cucafera, la Mulassa i el Drac.
Montblanc

El turisme d'interior va fregar la plena ocupació

07 Setembre 2021
A la Conca de Barberà, després d'una primera part del mes de juliol més fluixa a causa de l'inici de la cinquena onada, l'agost va ser molt bo i es preveu ara seguir omplint durant els caps de setmana de la tardor.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…