Tot a punt a Montblanc per encetar el festival Jordi Savall

30 Juny 2022
Els comerços de la vila ducal s'han vestit per l'ocasió i alguns restaurants oferian postres especials, coincidint amb el primer pas de Savall per la capital de la Conca.
Montblanc

Montblanc programa activitats per a joves del 4 al 7 de juliol

30 Juny 2022
La Setmana de la Joventut tindrà la plaça i església de Sant Francesc com a epicentre i recupera el sistema d'abonaments.
Montblanc

Montblanc farà una consulta per la piscina coberta

21 Juny 2022
Es preguntarà entre construir-ne una de nova o utilitzar l'actual que té el municipi i poder-la cobrir.
Montblanc

Montblanc vol convertir el sindicat de vinyaters en un centre multiusos

15 Juny 2022
Per fer-ho ha presentat un projecte al programa d'impuls a la rehabilitació d'edificis públics del govern central. Seria la inversió més costosa fet mai a Montblanc, amb un pressupost d'1,8 milions d'euros
Montblanc

Nova visita autoguiada per a famílies a Montblanc

15 Juny 2022
És una proposta que dona resposta a les demandes fetes per moltes famílies que volen sortir de les rutes guiades convencionals. A més de descobrir la Vila Ducal es proposen jocs i enigmes per descobrir per part dels més petits.
Montblanc

Montblanc liquida el 2021 en positiu

14 Juny 2022
Els comptes preveien un romanent negatiu de més d'1 milió d'euros, però després de revisar els números el balanç és d'uns 60.000 euros positius.
Montblanc

Montblanc acull el 40è aniversari de la Xarxa d'Arxius Comarcals

11 Juny 2022
L'Antic Hospital de Santa Magdalena, seu de l'Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà, ha rebut arxivers, tècnics i investigadors d'arreu de Catalunya. En un futur, però, la ubicació d'aquesta institució podria canviar.
Montblanc

Identificar rostres, el nou repte dels veïns més grans de la Conca

09 Juny 2022
Imatges del fons de l'Arxiu Comarcal de la Conca entren a les dues residències geriàtriques de Montblanc amb l'objectiu que els seus usuaris i usuàries n'identifiquin els protagonistes. La campanya s'emmarca en el Dia dels Arxius.
Montblanc

Montblanc compra un centenar d'hectàrees de La Vall

02 Juny 2022
L'Ajuntament vol tenir la potestat d'actuar sobre aquest terreny per preservar-ne les fonts i crear una porta d'entrada al futur parc natural de les Muntanyes de Prades que estigui a l'altura.
Montblanc

Montblanc podria corregir el romanent de tresoreria negatiu

02 Juny 2022
Els tècnics de l'Ajuntament estan duent a terme una revisió profunda dels comptes del 2021 per presentar un expedient de rectificació de la liquidació.
Montblanc

Brickània no retornarà enguany

02 Juny 2022
L'organització descarta la celebració per les restriccions que hi havia a inicis d'any, quan comencen la seva preparació. L'Ajuntament mostra la voluntat de recuperar el festival l'any vinent
Montblanc

Avaluen l'abast de les esquerdes de Lilla

27 Mai 2022
Hi ha prop de 90 cases afectades. Els treballs determinaran si les esquerdes aparegudes a les cases tenen relació amb les obres del túnel del Coll de Lilla.
Montblanc

Antics comerciants de Montblanc protagonitzen la nova campanya per ocupar locals buits

20 Mai 2022
Des de la Unió de Botiguers celebren la iniciativa tot i que creuen que també seria útil impulsar alguna mena de bonificacions per a nous emprenedors.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…