Bonpreu invertirà a Montblanc 204 milions d'euros i crearà 900 llocs de treball

24 Novembre 2022
L'empresa ha presentat els seus plans per obrir una ciutat logística a la Conca de Barberà en dues fases. La primera estaria acabada en dos anys.
Montblanc

Bonpreu aterra avui a Montblanc

24 Novembre 2022
Un any després d'anunciar-se la seva implantació a la vila, seran els directius de l'empresa qui, des de Montblanc, explicaran els detalls de la construcció de la ciutat logística del grup.
Montblanc

Els Reis Mags de Montblanc estrenaran ruta

23 Novembre 2022
El Nadal montblanquí també recupera els Pastorets, cancel·lats arran de la COVID.
Montblanc

Les indemnitzacions per les esquerdes de Lilla superaran els 600.000 euros

21 Novembre 2022
El Ministeri ha resolt el peritatge dels danys provocats per les obres de l'autovia A-27. Són gairebé 90 cases. Més de la meitat dels propietaris ja han rebut les valoracions.
Montblanc

400 persones es mobilitzen a Montblanc contra el càncer de mama

21 Novembre 2022
Reivindicativa Cursa de la Dona, en la setena edició d'una trobada que organitza el Club Atlètic Montblanc. Sota el lema "mou-te per vèncer el càncer", va programar-se un recorregut de 4,6 quilòmetres per a corredors i caminants.
Montblanc

La Setmana Medieval de Montblanc estrenarà una Llegenda renovada

15 Novembre 2022
Estrena nou text, nous personatges i noves escenes, però mantenint l'essència del text original de Joan Amades. Presentarà una Princesa més contemporània.
Montblanc

La Guàrdia dels Prats comença el procés per esdevenir EMD

11 Novembre 2022
Els veïns de la pedania de Montblanc se senten desatesos per l'Ajuntament en qüestions com la neteja. És un dels motius pels quals estan estudiant iniciar un procés llarg i difícil. El consistori està disposat a escoltar.
Montblanc

La futura reconstrucció del pont de Bolovi tira per fi endavant

09 Novembre 2022
L'Ajuntament de Montblanc ha pogut adjudicar les obres per reconstruir el pont de Bolovi. Era una de les grans tasques pendents per adequar tot el que es va emportar la riuada del Francolí fa tres anys.
Montblanc

Marc Vinya tornarà a ser candidat a l'alcaldia de Montblanc

09 Novembre 2022
Es presentarà per la marca de Junts per Montblanc, però molt probablement aquest no serà el nom d'una candidatura que aspira a tenir un clar segell local.
Montblanc

El PSC de Montblanc aposta pel mateix alcaldable

09 Novembre 2022
El cap de llista tornarà a ser Joan Manuel Cabello, l'actual portaveu socialista a l'Ajuntament i membre del govern en minoria de Josep Andreu.
Montblanc

Acord per als impostos de Montblanc, però no per al pressupost

08 Novembre 2022
Govern i oposició accepten rebaixar l'IBI i augmentar el rebut de la brossa un 4%. L'alcalde reitera que està obert a escoltar propostes per elaborar el pressupost. L'oposició diu que quan hi hagi una idea en ferm la valoraran.
Montblanc

Un camioner mor en un xoc a l'AP-2

07 Novembre 2022
Retencions a l'AP-2 en direcció a Lleida per una topada entre dos camions que ha provocat la mort d'un dels conductors implicats. La via ha estat tallada durant bona part de la tarda i el trànsit s'ha hagut de desviar.
Montblanc

Esquerra i Junts per Montblanc neguen cap pacte electoral

28 Octubre 2022
Les dues formacions han sortit així al pas de les insinuacions de l'alcalde Josep Andreu dutes a terme al programa Saló de Plens. Sí que defensen una entesa fins al final del mandat per tirar endavant inciatives des de l'oposició.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…