Terrània presenta la 20a edició a Barcelona

22 Setembre 2023
El festival internacional de ceràmica de Montblanc enguany s'ha presentat al centre d'Artesania de Catalunya, on han valorat Terrània com un dels millors festivals de ceràmica del país.
Montblanc

Montblanc creix en turistes estrangers

14 Setembre 2023
Prop de 9.000 visitants han passat per l'Oficina de Turisme de Montblanc, un xifra lleugerament inferior a l'any passat. El turista estranger representa ja el 30% dels visitants.
Montblanc

Lilla es tornarà a manifestar a finals de setembre o inicis d'octubre per les esquerdes

13 Setembre 2023
Fa més d'un any que esperen les indemnitzacions pels danys causats per les obres del túnel de l'A-27, i no volen que, amb la pròxima inauguració de la infraestructura, la seva reivindicació quedi en l'oblit.
Montblanc

Montblanc commemora la Diada al monument a Francesc de Castellví

12 Setembre 2023
A Montblanc, la Diada Nacional va tenir com a escenari el monument a Francesc de Castellví i Obando, on es va fer la tradicional ofrena floral.
Montblanc

Montblanc tanca una Festa Major multitudinària

12 Setembre 2023
Les diferents sortides del seguici i els concerts han marcat els darrers dies d'una celebració que ha comptat amb una participació massiva als actes més destacats.
Montblanc

Els elements tradicionals, protagonistes a la festa major de Montblanc

08 Setembre 2023
Montblanc viu els dies centrals de la seva festa major, amb protagonisme pels elements festius, que s'exhibeixen pels carrers, i per actes ja emblemàtics com el Beu les bèsties.
Montblanc

El nunci pregona els dies centrals de la Festa Major de Montblanc

07 Setembre 2023
Avui arrenquen els dies més tradicionals de la festa major montblanquina. S'allargaran fins l'11 de setembre.
Montblanc

L'Any del Rector de Vallfogona fa parada a Montblanc

05 Setembre 2023
La biblioteca municipal va acollir la presentació del primer volum de la seva poesia completa. Enguany es compleixen 400 anys de la mort del rector.
Montblanc

El pregó i la recoronació de l'àliga, actes destacats de la festa major montblanquina

04 Setembre 2023
Arrencava divendres, amb el pregó del caricaturista montblanquí Joan Vizcarra. Alguns dels creadors de l'àliga l'any 81 van ser els encarregats de col·locar la nova corona a la bèstia del seguici montblanquí.
Montblanc

El guanyador del premi de poesia Vila de Montblanc incomplia les bases

30 Agost 2023
L'Ajuntament de Montblanc i l'Associació literària l'Escarritx han suspès la gala d'entrega de premis prevista per aquest divendres, en quedar deserts el premi Pont Vell de poesia i el premi Portal de Bové de narrativa.
Montblanc

Arrenca la verema a la Conca amb un 30% menys de raïm

28 Agost 2023
La sequera prolongada i les altes temperatures dels últims dies fan que la collita es condensi enguany en poc temps.
Montblanc

Els Mossos investiguen l'origen del foc al bungalou i qui hi havia

24 Agost 2023
Els Mossos d'Esquadra continuen investigant les causes que haurien provocat l'incendi d'un bungalou al càmping Montblanc Park i que va acabar amb la vida d'una nena de vuit anys.
Montblanc

La ruta europea de Sant Jordi passarà per Montblanc

24 Agost 2023
L'Ajuntament i l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc han signat un acord per mostrar el seu compromís vers la creació d'una ruta cultural i turística inspirada en la llegenda del cavaller i el drac.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…