L'Ajuntament de Montblanc aconsegueix un distintiu per la igualtat de gènere

17 Juny 2021
Es tracta d'un certificat que compromet el consistori a aplicar la perspectiva de gènere en totes les polítiques municipals, així com treballar per acabar amb la desigualtat, les violències de gènere i LGTBI.
Montblanc

Bolca un camió al Coll de Lilla

14 Juny 2021
El vehicle, de gran tonatge, ha perdut el control en una de les corbes i ha quedat bolcat en el carril sentit Valls. Bombers, Mossos i una ambulància hi han treballat. El conductor ha resultat ferit lleu.
Montblanc

Els racons preferits de Montblanc per atreure el turisme

10 Juny 2021
Una quarantena de montblanquins i montblanquines protagonitzen el nou vídeo promocional de l'Oficina de Turisme de Montblanc.
Montblanc

Augmenta el nombre de famílies que demanen ajuda a Càritas Montblanc

09 Juny 2021
S'han comptabilitzat 33 noves famílies que mai havien requerit ajuda i 266 persones s'han beneficiat del servei de distribució d'aliments.
Montblanc

Artur Alaminos busca equip

09 Juny 2021
El jugador montblanquí ha tancat una etapa de dues temporades al bàsquet francès on no ha gaudit de continuïtat per culpa de la crisi. Ara no descarta marxar de nou, però espera rebre una oferta convincent del bàsquet local.
Montblanc

El seguici de Montblanc repeteix pel Corpus

07 Juny 2021
No és la primera vegada que surt al carrer després de la pandèmia, ja que per Sant Maties, fa menys d'un mes, va actuar a la plaça Sant Francesc.
Montblanc

El sector turístic de la Conca de Barberà fa xarxa per reactivar-se

04 Juny 2021
Una vintena d'empreses i entitats s'han trobat en una jornada de Networking per establir contactes i treballar futures aliances dins el sector.
Montblanc

S'activa el nou mòdul de suport del CAP de Montblanc

03 Juny 2021
Concentrarà l'atenció Covid de l'Àrea Bàsica de Salut de Montblanc i permetrà alliberar dues consultes de l'edifici del CAP que fins ara s'han dedicat a la pandèmia.
Montblanc

Montblanc habilita un nou espai d'aparcament

01 Juny 2021
Montblanc guanya places d’aparcament gratuït. L’Ajuntament ha habilitat un espai a l’avinguda Lluís Companys com a pàrquing.
Montblanc

Les pintures rupestres de Rojals tornen a ser visitables

01 Juny 2021
Després de tres anys sense una ruta guiada que hi apropés els visitants, la cooperativa Reboll impulsa una sortida mensual per conèixer unes pintures declarades Patrimoni de la Humanitat.
Montblanc

Montblanc reclama l'enllaç entre Lilla i l'AP-2

28 Mai 2021
Des del consistori creuen que, durant més de tres anys, es pot crear un nou coll d'ampolla a l'alçada del municipi.
Montblanc

Montblanc critica la gestió de la Generalitat dels ajuts per les riuades

27 Mai 2021
L'alcalde montblanquí, Josep Andreu, va criticar tant la tardança en rebre aquestes partides com els terminis que tindran després de rebre-les per a dur a terme les obres
Montblanc

Montblanc tindrà un nou arxiu comarcal l'any 2023

27 Mai 2021
El ple del consistori va aprovar la compra dels terrenys on la Generalitat construirà el nou equipament, a la zona del Camí de la Parellada

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…