Obres per deixar enrere la riuada més de dos anys després

14 Gener 2022
Montblanc comença les actuacions per reparar part dels danys de la riuada de l'octubre del 2019. Les de més envergadura com la millora de l'entorn del Pont Vell no es faran fins a la primavera.
Montblanc

Les famílies aplaudeixen la tornada a l'escola amb el nou protocol

10 Gener 2022
Primer dia de classes després de Nadal amb la pandèmia a l'alça i els canvis de protocol on només es confinarà una classe quan hi hagi cinc o més positius en una mateixa aula.
Montblanc

Montblanc ha gaudit d'una cavalcada amb un circuit diferent

05 Gener 2022
S'ha volgut passar per carrers més amplis per tal d'evitar massificacions. Els Reis de Montblanc han estat dels pocs que han llençat caramels.
Montblanc

Montblanc recuperarà la zona humida de la Sallida

30 Desembre 2021
L'Ajuntament ha dissenyat un projecte ambiental que preveu l’habilitació de nius per mantenir la biodiversitat d’ocells a la riba del Francolí i l’Anguera. La iniciativa ha estat premiada per la Diputació de Tarragona.
Montblanc

El pessebre de la Guàrdia dels Prats, un muntatge que cada any creix

24 Desembre 2021
El seu creador, l'Isidre Solé confia que a la llarga, els joves del poble, a qui ja ha enredat més d'una vegada perquè l'ajudin, continuaran fent gran el Pessebre de la Guàrdia dels Prats.
Montblanc

Se suspenen els Pastorets de Montblanc

23 Desembre 2021
Enguany, estrenaven decorats i s'havien de fer amb el 70% d'aforament com les noves restriccions marcaven. Però els organitzadors consideren que no cal córrer riscos.
Montblanc

Canvien els horaris d'accés al centre històric de Montblanc

23 Desembre 2021
Fins a l'abril només es tancarà l'accés de dilluns a dissabte a les tardes i els diumenges tot el dia. El govern duu a terme els canvis un mes després d'entrar en vigor, recollint les demandes dels comerciants de la zona.
Montblanc

Montblanc podria haver de retornar 700.000 euros a la Diputació

22 Desembre 2021
La situació financera de l'Ajuntament de Montblanc podria agreujar-se. El consistori no hauria acomplert el propòsit d'una subvenció de la Diputació destinada a eixugar deute. Aquest fet obligaria l'ajuntament a retornar-la.
Montblanc

Adéu a l'estructura del peatge de Montblanc

15 Desembre 2021
S'han enderrocat les guinguetes i l'estructura de l'accés a l'autopista AP-2.
Montblanc

Càritas Montblanc estrena noves instal·lacions

15 Desembre 2021
L'entitat ha centralitzat bona part dels seus serveis a la caseta del Pla, on abans hi havia el menjador social. En aquest edifici guanyen espai i comoditat, també privacitat.
Montblanc

La DO Conca de Barberà potencia el trepat entre professionals

13 Desembre 2021
Una dotzena de cellers de la DO Conca de Barberà han mostrat els seus vins de trepat a l’Associació Catalana de Sommeliers.
Montblanc

Montblanc acull la presentació d'un recull d'idees per salvar el català

13 Desembre 2021
Es tracta de llibre "Molt a favor. 57 propostes i un pacte per la llengua", que ha estat escrit per set lingüistes.
Montblanc

Una cinquantena de montblanquins es manifesta pels independentistes represaliats

11 Desembre 2021
L'acte també ha servit per denunciar el paper de l'Estat i la Generalitat en la repressió i persecució penal de manifestants.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…