Carla Farré i Marc Català seran la Princesa i el Sant Jordi de la Setmana Medieval

25 Gener 2021
Seran els protagonistes de la 34a edició de la festa. Van ser escollits en una gala que van poder seguir a TAC12 en directe. L'any passat la pandèmia va obligar a suspendre la cita.
Montblanc

La gala d'elecció de Sant Jordi i la Princesa, diumenge a TAC12

22 Gener 2021
En un acte sense públic, el vot telemàtic decidirà els protagonistes entre les quatre candidates a Princesa i tres a Sant Jordi.
Montblanc

Menys oportunitats laborals per a les persones discapacitades

21 Gener 2021
La crisi sanitària i econòmica ha afectat especialment les persones amb discapacitat. Segons un estudi, la seva contractació s'ha reduït el 2020 un 32% a la demarcació de Tarragona.
Montblanc

Les acadèmies, fartes de no poder obrir portes

21 Gener 2021
Des de l'octubre que es veuen afectades per les restriccions contra la propagació de la pandèmia. Es consideren llocs segurs i demanen poder tornar a l'activitat presencial.
Montblanc

Alcaldes de la Conca demanen més coordinació a la Generalitat i Diputació en cas de nevades

21 Gener 2021
El Consell d'Alcaldes de la comarca va fer balanç del temporal Filomena que no va causar greus incidències a la Conca de Barberà. Més coordinació i més eines van ser dues de les principals peticions.
Montblanc

Montblanc podria quedar-se sense secció de Trànsit dels Mossos

19 Gener 2021
Segons Comissions Obreres, la plantilla original de trenta agents que tenia la comissaria montblanquina s'ha anat reduint amb el pas del temps per acabar traslladant el servei a Tarragona.
Montblanc

Continuen els rescats de nuclis i masos aïllats a la Conca de Barberà

12 Gener 2021
A la pedania montblanquina de Rojals, Proteció Civil ha hagut d’obrir una via de sortida per a una família que estava en un mas des del dia de Reis
Montblanc

Mor per coronavirus un intern de la Residència Conca de Barberà

11 Gener 2021
On també hi ha un brot actiu és a la Residència Conca de Barberà, a Montblanc, que ha provocat la mort d'un dels residents. 20 dels interns s'han contagiat, amb una hospitalització.
Montblanc

Filomena deixa 6 cm de neu a Montblanc

09 Gener 2021
A causa del temporal, s'han hagut d'assistir diversos vehicles que han quedat encallats o han sortit de la carretera. Des de Protecció Civil es demana consciència a la ciutadania i que s'eviti agafar el cotxe.
Montblanc

La crisi desploma les consultes a l'Oficina Turística de Montblanc el 2020

07 Gener 2021
La pandèmia impedeix que Montblanc pugui presentar un balanç complet però els pocs valors serveixen per entendre la magnitud dels danys. L'Oficinava rebre menys d'un terç de les visites del 2019.
Montblanc

L'església de Sant Francesc rep els Reis d'Orient

05 Gener 2021
Més de 700 persones han passat per aquest indret durant el dia a Montblanc. Ses majestats han pogut descansar abans de la rua d'aquesta tarda amb els infants mirant des dels balcons i portals.
Montblanc

S'estrena el documental de l'aventurer montblanquí Adrià Gutiérrez

28 Desembre 2020
El migmetratge recull el seu periple d'ençà que l'any 2017 va deixar-ho tot per voltar per països com Islàndia, Mongòlia o Xile acompanyat de la seva bicicleta.
Montblanc

L'augment de l'IBI enfronta govern i oposició en l'aprovació del pressupost de Montblanc

24 Desembre 2020
Montblanc ha aprovat el pressupost per al 2021 amb els vots favorables només de l'equip de govern. L'oposició es va mostrar contrària als comptes perquè els ingressos preveuen una pujada de l'IBI del 13%.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…
Canvia't al 39 a la TDT