La consellera de Salut ha alertat que les dues pròximes setmanes seran complicades. Tot fa pensar en una nova pròrroga de les restriccions més enllà del 7 de febrer.

433 ingressats per coronavirus

Dilluns, 25 Gener 2021 13:53
El pic de pacients atesos a hospitals i sociosanitaris no para de créixer i la setmana comença amb 209 a planta hospitalària, 18 més que ahir, i 69 a l'UCI, les mateixes que diumenge. 
Els republicans treuen pit que sempre que han estat al Govern s’han incrementat les partides destinades a Educació.
Ho ha fet a través del cap de llista per Tarragona Marc Arza, que ha recordat que es tracta d'un sector que ocupa més de 80.000 persones a Catalunya.
Els socialistes assenyalen que es pedrà més d'un terç dels llits amb el nou hospital, mentre que Salut nega les xifres aportades pel PSC.
L’acte ha comptat amb els parlaments de Mònica Sala, segona de la candidatura, i el cap de llista Albert Batet. Batet ha destacat la diversitat territorial i la paritat de la llista per la demarcació.
La formació ha presentat les línies mestres de la candidatura pel que fa al Camp de Tarragona.  Ho ha fet de la mà de la candidata a la presidència Jéssica Albiach i Jordi Jordan, cap de llista per Tarragona.
Alejandro Fernández ha visitat el municipi amb Lorena Roldán i Inma Rodríguez, cap de llista per Tarragona. Denuncien el tancament precipitat de sectors importants pel territori com el turisme.

Salut no preveu un estiu turístic normal

Divendres, 22 Gener 2021 14:49
Així ho ha afirmat la consellera de Salut, Alba Vergés, en una entrevista a TAC12.  No es mostra partidària d'endurir les actuals restriccions i ha confirmat que encara no s'ha detectat cap cas de la soca…
El risc de rebrot baixa per cinquè dia seguit; també l'RT, per sota d'1 per primer cop des de principis de desembre. Ara bé, la pressió hospitalària frega els límits patits durant la primera onada.
Ara mateix ja hi ha més de 1.000 persones en estat crític entre totes les patologies. 66 d'elles ho són per COVID19 al Camp de Tarragona, a quatre del pitjor dia del mes d'abril. Una primera…
És la conclusió d'un estudi amb participació de la URV que identifica els col·lectius amb una major percepció del risc d'infecció entre la població espanyola en la primera onada.
S'han fabricat 10.000 tones de combustible elaborat a partir de biomassa i permet reduir la petjada de carboni.
La Denominació d’Origen Protegida Siurana calcula que 3.500 hectàrees d’oliveres van resultar malmeses pel pas del temporal Filomena.
Canvia't al 39 a la TDT