Així ens protegeix la vacuna

Dimecres, 01 Desembre 2021 15:45
Són xifres, no valoracions. La comparativa COVID entre el novembre del 2020 i el 2021 és clarificadora: la incidència actual és major, però els efectes de la malaltia són menors gràcies a la immunització majoritària.
El punt de vacunació de l'Anella Mediterrània de Campclar també inocularà la dosi de reforç. Salut ha redefinit l'estratègia per descongestionar els centres d'atenció primària i accelerar el subministrament de la tercera dosi.

50.000 súper immunes

Dimecres, 01 Desembre 2021 14:25
El 60% de la població resident o major de 70 anys del Camp de Tarragona ha rebut ja la dosi de reforç contra la COVID-19. Mentrestant, el risc puja, també el nombre de pacients hospitalitzats.
Les empreses que fabriquen components per a vehicles creuen que el pitjor ha passat i auguren brots verds de cara a la segona meitat de l'any vinent. 

Turisme a meitat del camí

Dimarts, 30 Novembre 2021 15:31
Millor que el 2020, però encara lluny del 2019, la fotografia que fa del sector turístic a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.
El nou cap de la regió d'Emergències de Tarragona, Albert Castellet, ha explicat que és un dels projectes més imminents, com també la renovació del parc de Bombers de Tarragona.  

'Sempre hi som', dia d'estrena a TAC12

Dimarts, 30 Novembre 2021 09:18
El programa (21 i 23 hores) repassarà 12 anys d'història al territori i també a TAC12. Presentat per Joan Cama, 'Sempre hi som' recuperarà molts dels moments i personatges més rellevants del passat local recent i…

Sergi Amat, Premi Periodisme Esportiu 2021

Dimarts, 30 Novembre 2021 08:59
El reconeixement, atorgat per la Federació Catalana de Bàsquet i la Fundació del Bàsquet Català, premia l'esforç diari de promoció de l'esport territorial durant més d'una dècada

La radiografia de l'EBA

Dimarts, 30 Novembre 2021 08:21
L'aturada puntual arriba en un moment dolç per als tres equips locals. El CBT i el CB Valls encapçalen la taula, mentre que el CB Salou s'acosta a la part alta just abans de tancar el…

Més ingressats, més crítics

Dimarts, 30 Novembre 2021 00:16
La pressió assistencial pels efectes de la COVID al Camp de Tarragona augmenta i actualment hi ha 38 pacients a planta i 13 a l'UCI. Salut, però, no comunica cap nova defunció al territori tot i…

L'ampliació del passaport COVID, divendres

Dilluns, 29 Novembre 2021 17:52
Salut va suspendre aquesta mesura divendres passat poques hores després que entres en vigor, ja que es va col·lapsar l'aplicació La Meva Salut, que permet descarregar el document.
Els dos partits han defensat, per separat, que els recursos econòmics que es destinaran a la demarcació gràcies a l'aprovació dels pressupostos generals de l'Estat.  
Els treballadors interins de l’administració pública temen que la regularització de llocs de treball que vol aprovar el govern espanyol aquest dijous els deixi sense feina.
Les previsions del sector són molt bones tant pel que fa a per la quantitat com per la qualitat. I és que es preveu superar els sis milions de quilos d'oli, un 65% més que l'any passat.
Puja el risc i la pressió assistencial al Camp de Tarragona amb 36 hospitalitzats, tants com a mitjan mes de setembre. El perill de rebrot també continua incrementant-se i assoleix cotes inèdites des de l'agost.
L'artista tortosí ha fascinat el jurat amb l'obra "El balcó invers", una peça audiovisual que recull un centenar de dibuixos realitzats durant els mesos de confinament.