6 de cada 10 infermeres s'han plantejat deixar l'àmbit sanitari i la majoria no creuen que la situació laboral millori. Ho recull una enquesta de CODITA. 
En el marc de l'operació "Ferms sostenibles", la Diputació de Tarragona ha renovat parcialment l'asfalt de sis carreteres amb unes mescles innovadores. Es tracta d'un producte menys agressiu per al medi ambient i de més fàcil…
En aquest sentit, Comissions i UGT han convocat vaga del sector de la neteja d'edificis i locals a tota Catalunya pel dijous i divendres de la setmana que ve.

Plans culturals de cap de setmana

Divendres, 09 Desembre 2022 09:54
Ens fixem ara en algunes de les propostes culturals que arriben a Tarragona en aquest cap de setmana de pont. Música i teatre en són protagonistes.

Les prèvies esportives del cap de setmana

Divendres, 09 Desembre 2022 01:11
El CB Salou visita la pista d'un Prat que lidera la LEB Plata i en un derbi que narrarem en directe a TAC12. Entre altres temes, la UE Valls deixa enrere el descans veient-se les cares…
El punt no formarà part de la comissió d'urbanisme del Camp de Tarragona de dimecres vinent, la darrera de l'any, perquè manquen dos informes sectorials. 
Com aquesta passada temporada, hi haurà dos vols setmanals d'Air Nostrum amb Palma de Mallorca. S'estrenarà el 20 de juny i s'oferirà fins al 3 de setembre.
Una jubilació massiva, la manca d'arrelament dels estudiants de Medicina o la posada en marxa de dos hospitals privats a Tarragona farà que el problema actual s'accentuï encara més.
L'antic alcalde de Vila-seca i expresident de la Diputació, ja retirat de la vida política activa, es farà càrrec de l'òrgan de participació de la societat a la URV.
No estem davant la millor setmana de l'any perquè ja s'imposa l'oferta d'esquí i muntanya als Pirineus. L'ocupació, en general, és bona fins a l'11 de desembre. 

Marta Galimany parla als esports de TAC12

Dilluns, 05 Desembre 2022 03:39
Connectem amb la de Valls, Marta Galimany, després de convertir-se en la maratoniana més ràpida de l'atletisme espanyol. També recuperem un cap de setmana en què el CB Valls retalla distàncies respecte a la zona alta…
Entrats de ple en temporada de fred, lluny queden les imatges i les xifres de l'estiu a nivell de turisme; ara bé, els visitants s'han fet notar a casa nostra.
Creix en 793 persones respecte a l'octubre i trenca la millora experimentada el mes anterior. El gran gruix de l'increment s'origina en el sector serveis arran de l'acabament de la temporada de turisme.
Les factures de la llum espanten i les petites empreses no volen estirar més el braç que la màniga. Per això, la creació de llocs de treball serà força més baixa que altres anys.
Serà el pròxim dilluns i estarà liderat per la Cambra de Comerç de Tarragona. Es reclamarà que la Generalitat acceleri els tràmits necessaris per fer realitat el projecte.
Arriba la temporada de fred i malalties respiratories, també la de l'increment d'activitat als CAP i hospitals. En parlem amb Sergi Boada, president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona.