La UGT i Comissions Obreres es mostren escèptics amb l'impacte dels Next Generation i adverteixen de la importància d'aprofitar el Fons per la Transició Nuclear. 
Programa dues jornades d'activitats familiars en el marc de la Joguina Educativa. Seran aquest dissabte i el 16 de desembre a la plaça Corsini de Tarragona.

Les propostes culturals del Pont

Dijous, 07 Desembre 2023 08:39
Pel Pont també hi ha oferta cultural. Ens fixem en algunes de les propostes que trobarem al Camp de Tarragona aquests dies festius.

“Renovables sí, però així no”

Dimecres, 06 Desembre 2023 20:00
Un centenar de persones han tallat la C-37 entre Valls i el Pla de Santa Maria. És un dels dotze talls a carreteres catalanes que han dut a terme integrants d’un centenar de plataformes de defensa…
Amb tot, el sector considera que serà un pont més profitós que el de l'any passat, que no va caure tan bé i va tenir temperatures més baixes.
Fins al març, el Departament d'Acció Climàtica estima que es retiraran més de 30.000 arbres que han mort per una plaga d'escarabats afavorida per la falta d'aigua. 
L'increment, això sí, ha estat modest, tan sols d'un 1%. Són unes 400 persones més desocupades que, sobretot, corresponen al sector serveis. 
Els ajuntaments de Tarragona i Reus col·laboren per donar resposta a l'alta oferta de llocs de treball al sector de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Resum esportiu del cap de setmana

Dilluns, 04 Desembre 2023 06:11
 Recollim les cròniques dels principals equips del Camp de Tarragona, com l'ensopegada del Nàstic, les victòries de la UE Valls i el CB Salou o la derrota del CB Tarragona. 
Les formacions polítiques s'han felicitat del consens i de la principal novetat que aplicarà l'ens supracomarcal. Unifica les subvencions en un pla global per a tot el mandat. 
De moment, s'han completat més de la meitat de les 159 accions que contempla aquest document clau per millorar l'atenció, la salut i la qualitat de vida de la ciutadania.

La prèvia esportiva del cap de setmana

Divendres, 01 Desembre 2023 05:18
El Nàstic visita aquest diumenge l'Unionistas de Salamanca després de la victòria de la tranquil·litat. El rival ferit i perillós, després de set jornades sense conèixer la victòria. I avui us explicarem la iniciativa solidària del…
Són dades del que portem d'any a Tarragona i s'han donat a conèixer en la presentació de la nova guia Barnahus que pretén millorar l'atenció als menors que han patit alguna agressió sexual.

Cap de setmana de musicals i aniversaris

Dijous, 30 Novembre 2023 08:08
L’agenda cultural d’aquest cap de setmana ens deixa gires d’aniversari i musicals. 
La demarcació conserva els set restaurants distingits, quatre del Camp de Tarragona i tres de les Terres de l'Ebre. El titular de la nit se l'endú el Disfrutar d'Eduard Xatruch que es fa amb tres estrelles. 
Així ho han anunciat els sindicats, que consideren que la situació dels docents catalans ha empitjorat des del relleu al capdavant de la conselleria d'Educació.