El dia 26 de maig s'ha convocat una manifestació pels carrers de Tarragona per recolzar la iniciativa.
Actualització tràgica de les conseqüències de la pandèmia al Camp de Tarragona perquè, s'hagin produït recentment o no, són 11 defuncions més i el territori frega les 1.400. I atenció perquè la incidència no para d'augmentar.

La prèvia esportiva del cap de setmana

Divendres, 20 Mai 2022 01:21
Païm el final de la temporada de Lliga EBA, repassem l'agenda poliesportiva, amb especial atenció a la Red Cup de tennis a Tarragona i coneixem històries que apleguen solidaritat, integració i esport popular.
Assolir un 10% menys de pernoctacions que llavors seria una dada molt positiva. Tot i això, no es descarta superar les xifres de l'últim any abans de la pandèmia.
Tot convida a pensar que l'activitat deixarà enrere les limitacions de la pandèmia i que, fins i tot, es podrà superar el balanç del 2019. 
Els responsables de les plantes tarragonines van comparèixer al Parlament per exposar els plans de reducció de la petjada de carboni. 
Animats pel ressò aconseguit l’any passat amb l’estrena de la iniciativa de recreació històrica, enguany hi tornaran el 4, 5 i 6 de novembre. El cartell indica que hi tindrà un pes específic la Casa Andreu.
El director de Dow pren el relleu de Rubén Folgado al capdavant de l'Associació Empresarial Química de Tarragona. 
UGT i CCOO aplaudeixen l'arribada de la planta de components de bateries. Veuen en l'aposta d'ILJIN una oportunitat per diversificar l'economia del territori i, sobretot, perquè la indústria s'adapti als nous temps.

1.385 morts per la pandèmia

Dimarts, 17 Mai 2022 12:02
Salut comunica cinc defuncions per COVID al Camp de Tarragona des del passat divendres tot i la reducció del perill de rebrot. Creix, en canvi, el total de persones hospitalitzades. 
Punt final a una campanya de Lliga EBA i Copa Catalunya femenina amb presència constant a TAC12, des d'on s'han pogut seguir 24 retransmissions en directe dels principals equips del territori.
L'empresa sud-coreana ILJIN Materials destinarà 600 milions d'euros i preveu crear 500 llocs de treball en una nova planta de component per a bateries. Suposa la inversió més gran en 20 anys a Catalunya d'una companyia…
La Confederació Sardanista de Catalunya busca el reconeixement mundial i ha presentat una candidatura a la UNESCO de forma oficial.

Mig milió d'immunes

Divendres, 13 Mai 2022 10:48
500.000 persones vacunables del Camp de Tarragona han completat la pauta, però la pandèmia encara és amenaçant: Salut confirma quatre defuncions en tres dies i un increment dels pacients hospitalitzats.  

La prèvia esportiva del cap de setmana

Divendres, 13 Mai 2022 04:48
La històrica victòria sobre la botzina del CB Salou en la fase d'ascens a LEB Plata amb triple impossible d'Adrià Aragonés és la portada esportiva del programa d'avui, on recuperem la resta de prèvies del cap…
S'ha endurit la regulació per evitar que es col·lapsin les pistes forestals, sobretot durant les èpoques de més afluència de visitants.