L'ASB Futsal Costa Daurada es disputarà en municipis com Tarragona, Salou o la Canonja del 14 al 16 de juny. Preveu uns 2.400 esportistes i un miler d'acompanyants. 
A la demarcació de Tarragona, el 80% dels que ho haurien d'haver fet per tenir més de 45 anys no han complert. A més, gairebé tots els que han passat l'inspecció presenten deficiències.
Augmenten el nivell d'alerta a tot Catalunya, que s'equipara al que ja hi havia activat al Camp de Tarragona. S'intensifica, per exemple, la vigilància aèria, els controls a deixalleries o la pressió contra els grups de…
La comissió d'Urbanisme de la Generalitat ha atorgat la requalificació necessària per construir un aparcament de baix cost a escassos metres de l'estació d'alta velocitat.
La seva cap de llista, Dolors Montserrat, ha visitat aquest dijous Tarragona, des d'on ha remarcat que la política econòmica dels populars passarà per una rebaixa generalitzada d'impostos.
Un dels àmbits que més se'n ressent és el de l'habitatge i Generalitat i ajuntaments treballen de fa temps per adaptar-se a aquesta realitat.
La proposta lúdica en català concentra alumnes de 17 centres escolars del Camp de Tarragona per compartir experiències, jocs i tallers.
Arriba el moment de repassar les principals propostes que trobem aquest cap de setmana al Camp de Tarragona. Musicalment, el plat fort serà la visita de The Tyets a Tarragona, però n'hi ha d'altres també destacades.
El servei estarà afectat per les obres que Adif executa entre Valls i Salomó per implantar el bloqueig automàtic en via única. Hi haurà transport alternatiu per carretera
L’objectiu del consistori és que aquest entorn que suma entre 7.000 i 8.000 metres quadrats aculli el futur Centre de Descarbonització de la Indústria.
El seu president, Alejandro Fernández, reivindica els bons resultats aconseguits a les eleccions al Parlament davant de la junta directiva de la formació de la demarcació de Tarragona.
En total, 48.253 persones van ser ateses, una xifra menor que la del 2022. Tot i això, prop de 21.000 d'aquestes es trobaven en situació d'extrema vulnerabilitat, una dada que puja un 1,8%.
Els experts creuen que la mesura no és precipitada, però indiquen que ajudava a la conscienciació de la població sobre la manca d'aigua.
Dos dels detinguts ja han ingressat a presó. Actuaven sota l'aparença d'una empresa i expulsaven els inquilins amb coaccions, amenaces o l'ús de la violència.
Les representacions de les lluites romanes van tornar a l'amfiteatre, però també a Salou. Les legions romanes van fer la seva aparició a Altafulla i a Constantí es va donar vida a les pintures de la…
Les segones residències fan augmentar entre el juny i el setembre en més de 67.000 persones la població resident. També augmenten considerablement la població a l'estiu a Altafulla, Vila-seca i Torredembarra, mentre que Valls en perd.