La situació d'alerta per sequera obligarà a deixar seques la majoria de fonts ornamentals, mentre que alguns ajuntaments retallaran les dutxes que s'instal·len a la platja. 
Minsa millora de l'ocupació, per quart mes consecutiu. Tots els sectors redueixen el nombre d'aturats, excepte la construcció on s'han destruït una dotzena de llocs de treball. 

Junts pot escollir a la Diputació

Divendres, 02 Juny 2023 13:00
La direcció nacional de la formació es reuneix amb la d'Esquerra i es podrien repartir la presidència. Des del territori, s'apostaria més per pactar amb el PSC i tenir la presidència a canvi d'estabilitzar el govern…
A Salou, totes les platges compten amb el servei fins al 30 de setembre, si bé la platja de Llevant tancarà la temporada el 15 d'octubre.
El sindicat alerta que se n'ha estat fent un ús inadequat, ja que se'ls hi ha carregat tasques impròpies. La URV és la que té un percentatge més elevat d'aquest perfil de professor.
Canvia la primera força als consells de l'Alt Camp i la Conca de Barberà respecte al 2019. Si fa quatre anys Esquerra va aconseguir més consellers, ara Junts és la força amb més pes. 
La desmobilització de part de l'electorat independentista, especialment el d'esquerres, és una de les claus que els experts donen per entendre els resultats de les eleccions municipals.
La governabilitat de diversos consistoris del Camp de Tarragona depèn dels acords que puguin teixir els grups municipals.
El govern català ha pres la decisió avui arran del descens de reserves de l'embassament de Mequinensa i entrarà en vigor la setmana vinent. 

Drons per evitar incendis forestals

Dimarts, 30 Mai 2023 10:00
És la novetat d'Endesa per la nova campanya de prevenció d'incendis i incidents al voltant de les seves línies de baixa, mitja i alta tensió.
És la reacció del president del govern espanyol l'endemà dels resultats electorals que a l'Estat han donat la victòria al Partit Popular i hi hagut un clar augment de l'extrema dreta.
Per primera vegada, a Tarragona es va quedar tan sols en el 52%, mentre que a Salou va ser més gent la que es va quedar a casa que no pas la que va votar. 
Pere Segura aconsegueix la majoria absoluta amb 3.900 vots, mentre que Óscar Sánchez també revalida el càrrec per la porta gran. 
És el cas de Salou, on la fusió de Pere Granados amb el PSC no ha sumat tant com esperaven. O Valls, on Dolors Farré, de Junts, ha reforçat la seva posició, però necessitarà pactes per…
Consistoris fragmentats que obligaran a buscar pactes o, en cas de no arribar a enteses necessàries, governs en minoria. A Josep Andreu, Eduard Rovira i Jordi Molinera els toca prendre la iniciativa per formar govern.
ERC tindrà 9 diputats, mentre que PSC i Junts empaten amb 8. D'altra banda, s'incorporarà un representant del PP i de VOX.