2 de cada 3 persones ja són immunes

Divendres, 30 Juliol 2021 09:54
Salut comunica tres defuncions més al Camp de Tarragona i el nombre de crítics puja un dia més. Mentrestant, la vacuna cobreix ja el 66% de tota la població cridada a formar part de la campanya…
Set d'elles se situen en la franja vermella perquè pateixen un brot actiu amb possibilitats de créixer. 21 més es troben en situació d'alerta taronja. Ara bé, la vacuna és predominant i minimitza el risc de…
També consideren perillós que l’augment de persones ocupades no vagi acompanyat d’un major volum de negoci.
La pandèmia també ha dificultat el dia a dia d'entitats que, històricament, vetllen per facilitar l'accés al món laboral de persones amb risc d'exclusió.. El Grup Social ONCE va mantenir la seva cobertura durant el 2020.

Tants ocupats com abans de la pandèmia

Dijous, 29 Juliol 2021 14:03
Més de 340.000 persones tenen feina a la demarcació. Una xifra que se situa lleugerament per sobre de la del mateix període del 2019.
Es tracta d'una eina d'assessorament pels ajuntaments de la demarcació sobre la implantació de parc eòlics i fotovoltaics.
Les dues plantilles començaran fora de casa. Les vallenques ho faran el 26 de setembre i a la pista del Grup Barna mentre que les liles hauran d'esperar una setmana més abans de desplaçar-se al pavelló…

Cada cop més crítics

Dijous, 29 Juliol 2021 05:02
Salut comunica dos atesos més a les unitats de cures intensives del Camp de Tarragona respecte a ahir i eleva el total a 38. També puja el nombre d'hospitalitzacions, amb 142. No es produeix, però, cap…
Enguany es troba a faltar el turisme britànic, el rus i l'irlandès. Tot i això el sector espera que la situació millori a l'agost amb la tornada dels vols britànics.

3 de cada 4 crítics no s'han vacunat

Dimecres, 28 Juliol 2021 14:23
La majoria dels pacients crítics podrien estar immunitats inoculats, ja que formaven part de segments vacunables. Salut situa al 12% el nombre de pacients d'UCI amb la primera dosi i al 15% els que tenien immunitat…
Es tracta d'un nou producte d'alta gamma que ajudarà a millorar els components de l'automoció. La nova planta ha suposat una inversió de 31 milions d'euros.
La vida útil de les centrals nuclears d'Ascó I i II s'allargarà, com a mínim, 9 i 10 anys més, respectivament. Així ho ha decidit per unanimitat el ple del Consell de Seguretat Nuclear.

Millora progressiva, però molt lenta

Dimecres, 28 Juliol 2021 04:22
Salut comunica una defunció més per coronavirus al Camp de Tarragona on el perill de contagi cau des de fa dues setmanes. Ara bé, els indicadors de risc actual continuen pels núvols malgrat les restriccions sanitàries.
Els Agents Rurals apunten a l'accident mecànic d'algun cotxe o tractor com a causant. D'altra banda, 26 dotacions de Bombers  duen a terme tasques de supervisió i refredament.

Toc de queda fins al 6 d'agost

Dimarts, 27 Juliol 2021 13:57
Així ho ha decidit el Govern que sol·licitarà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya l'aval al confinament nocturn per continuar frenant la corba de contagis i hospitalitzacions de les últimes setmanes.
El també alcalde socialista de Constantí va superar la candidatura de la torrenca Núria Batet. El resultat respon al pacte entre PSC i Junts, durament críticat pels republicans, que demanaven un lideratge independentista.