Valls destinarà mig milió d'euros a comprar edificis del voltant de Ca Padró

26 Setembre 2023
El govern ha aprovat una modificació de crèdit per assumir, entre altres, les compres dels immobles de l'entorn de Ca Padró. El plenari també ha acordat que la plaça del museu casteller porti el nom de Pere Català Roca.
Valls

Acte unitari a Valls pel sisè aniversari del referèndum de l'1-O

26 Setembre 2023
La plataforma Valls per la República ha programat un acte diumenge al migdia a la plaça de l'U d'Octubre, amb la presència dels tres partits independentistes.
Valls

La primera victòria, al sarró de la UE Valls (1-0)

25 Setembre 2023
El marcador s'hauria pogut moure abans si l'àrbitre hagués xiulat algun dels dos penals que van reclamar els vallencs.
Valls

Més de 400 participants a la Festa de la Bici de Valls

24 Setembre 2023
La cita esportiva i familiar ha tingut sortida i arribada des del Pati, i els ciclistes participants han pogut pedalar al llarg d'un dels dos recorreguts proposats.
Valls

Valls sensibilitza sobre l'Alzheimer amb un lectura dramatitzada

22 Setembre 2023
El Grup del Teatre Principal va portar el seu grup de lectura al claustre del Pius Hospital per realitzar una lectura dramatitzada de l'obra “Abans que arribi l’Alemany”.
Valls

L'esmorzar de veremadors es farà a la plaça del Museu Casteller i tindrà descomptes

21 Setembre 2023
Incorpora una col·laboració amb paradistes del mercat de la fruita i la verdura i un canvi d'ubicació: serà a la plaça del Museu Casteller de Catalunya, coincidint amb la recent obertura de l'equipament.
Valls

El nou Espai Jove de Valls ja té programació per la tardor

21 Setembre 2023
Amb aquestes activitats, l'Ajuntament vol arribar al col·lectiu jove de la ciutat i generar activitat al Barri Antic. L'equipament va obrir portes aquest estiu.
Valls

Adapten torres elèctriques de l'Alt Camp per evitar l'electrocució d'aus

20 Setembre 2023
Endesa introdueix elements aïllants en una trentena de torres elèctriques de 10 termes municipals. La companyia preveu millorar 250 suports al conjunt de la demarcació aquest 2023.
Valls

Josep Maria Rovira continuarà presidint la Cambra de Comerç de Valls

20 Setembre 2023
El ple va validar per unanimitat la única candidatura que es presentava. Jordi Andreu serà el vicepresident del nou comitè executiu.
Valls

El Pla Educatiu d'Entorn programa activitats familiars a Valls

20 Setembre 2023
Entre setembre i novembre n'hi haurà tres: un contacontes transgressor, una visita guiada per les llegendes del Barri Antic i un taller que crearà una cúpula tridimensional.
Valls

Expedienten propietaris de 55 immobles del Barri Antic pel seu mal estat

19 Setembre 2023
Un de cada quatre edificis del centre històric de Valls té problemes greus. És el que es desprèn d'un estudi de l'Ajuntament. De moment, s'ha sol·licitat a una cinquantena de propietaris que hi actuïn immediatament.
Valls

El Museu de Valls exposa un centenar de gravats de Pablo Picasso

18 Setembre 2023
L'exposició mostra l'evolució de l'artista des de 1904 fins al 1970. Es podrà visitar fins al 12 de novembre i s'emmarca dins la commemoració dels 50 anys de la mort de l'artista.
Valls

Comencen els treballs per restaurar el campanar de Valls

15 Setembre 2023
Estan valorats en més de 700.000 euros i han de servir per consolidar el monument després de les patalogies estructurals que se li van detectar l'any passat.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La Diputació reparteix 5 milions d'euros a un centenar de municipis

07 Agost 2019
El Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona injectarà en el segon semestre d'aquest 2019 fins a cinc milions d'euros a un centenar municipis de la demarcació. Dos dels que se'n beneficiaran seran Torredembarra i Valls.
Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.