La UE Valls convoca eleccions

14 Juny 2024
Es podran presentar candidatures entre el 8 i el 14 de juliol. Si n'hi ha, la votació es faria el 29 de juliol. Tot i això, el més probable és que no es presentin candidatures alternatives i la junta de Francesc Martí renovi.
Valls

Una cinquantena d'activitats per a públic jove i familiar durant l'estiu

06 Juny 2024
A Valls l’estiu serà sinònim d’oci gràcies als programes Estiu actiu i Estiu Jove, que impulsen l'espai Jove i el Centre Cívic. Els actes es reparteixen entre l'1 i el 19 de juliol.
Valls

Víctor Neila: "Tindrem una plantilla per passar-ho molt bé"

06 Juny 2024
El Club Bàsquet Valls vol arribar al juliol amb la plantilla tancada. Fins al moment, ja ha confirmat a nou jugadors. Hem parlat amb el tècnic per saber com afrontarà la seva tercera temporada.
Valls

Mariona Escoda serà la pregonera d'un Sant Joan que vol ser Festa Patrimonial d'Interès Nacional

05 Juny 2024
La Festa Major de Valls consolida el corpus històric del 20 al 25 de juny i presentarà candidatura a la Generalitat per ser considerat Festa Patrimonial d'Interès Nacional. El campaner Ramon Vidal serà el SantJoaner del 2024.
Valls

Valls rebrà dissabte més de mig miler de motoristes

04 Juny 2024
Serà amb la jornada Sense Límits, una prova que promou un turisme sobre rodes no competitiu s'ha consolidat, i tindrà enguany tres itineraris diferents de 800, 400 i 250 quilòmetres.
Valls

Artur Alaminos canvia el Serrallo pel Joana Ballart

04 Juny 2024
Mitja vida lligat al Club Bàsquet Tarragona; després, una gran etapa a Salou; i ara, s'estrenarà a Valls. Parlem amb l'aler-pivot montblanquí sobre el canvi i l'inici d'una nova etapa.
Valls

El Ball de Vells de Valls escalfa motors per Sant Joan

03 Juny 2024
Surt al carrer per regalar el seu ventall als establiments que el patrocinen. És el segon any que realitzen aquest acte, que anomenen Correvells.
Valls

Artur Alaminos també canvia CBT per CB Valls

03 Juny 2024
És el novè jugador confirmat pel nou projecte vallenc a la Tercera FEB. Amb la seva arribada, Víctor Neila guanyarà efectivitat en el joc exterior.
Valls

Paralitzen unes obres d'Adif a Valls en uns terrenys de protecció arqueològica

31 Mai 2024
Els serveis tècnics municipals han demanat que s'aturin després de constatar que s’estaven efectuant unes obres que no s’havien comunicat a l’Ajuntament i que s’estaven utilitzant excavadores i maquinària pesant.
Valls

La UE Valls 2024-2025 es posa en marxa

30 Mai 2024
El conjunt vallenc ha presentat el nou entrenador Àlex González. El tècnic arriba procedent del CE El Catllar, on ha estat les tres últimes temporades a 1a Catalana.
Valls

Ander Garcia canvia el Serrallo pel Joana Ballart

30 Mai 2024
El jove ala-pivot de 20 anys s'incorpora al CB Valls procedent del Club Bàsquet Tarragona.
Valls

El Ball de Galeres de Valls pren forma

29 Mai 2024
La colla gegantera La Pessigolla treballa per tenir-ho tot a punt per a la seva presentació, el diumenge 16 de juny.
Valls

La banqueta de la UE Valls ja té amo: Àlex González

29 Mai 2024
El tarragoní arriba procedent del Catllar, de Primera Catalana, una categoria per sota del Valls. Amb els catllarencs ha aconseguit la salvació aquesta passada temporada.
Valls

Valls segueix invertint en la millora de l'enllumenat públic

28 Mai 2024
Projecta una actuació per modernitzar el sistema amb llums led a una vintena de carrers per un valor de 132.000 euros.
Valls

Valls encarirà la zona blava a partir del setembre

28 Mai 2024
Les tarifes augmentaran 10 cèntims la primera hora i 5 cèntims la resta de franges horàries, fins al màxim d’estacionament permès. D’altra banda, totes les zones blaves, excepte la del Vilar, seran gratuïtes els dissabtes a la tarda.