Derbi al Vilar per estrenar-se

29 Setembre 2022
Els capricis del calendari provocaran que la Primera Catalana arrenqui amb un dels duels més especials de la temporada al Vilar, el de la UE Valls contra El Catllar (diumenge, 19 hores).
Valls

Comerç de Valls prepara la seva fira

28 Setembre 2022
Valls concentrarà una trentena d'establiments comercials al Kursaal, el 8 i 9 d'octubre. A banda de convertir l'espai en un gran aparador també s'hi realitzaran tallers i activitats diverses.
Valls

L'equip de govern de Valls accepta part de les propostes del PSC per acabar amb la inseguretat

27 Setembre 2022
L'oposició va forçar un debat en què la CUP va demanar dimissions, mentre el PSC va aportar una actuacions que Junts i Esquerra estudiaran aplicar. El ple també va servir per aprovar la congelació d'impostos per l'any que ve.
Valls

El Museu de Valls tindrà un espai permanent per a artistes vallencs

27 Setembre 2022
Després de les obres d’ampliació de l’espai, finalitzades l’any passat, ara s’hi vol ubicar un espai permanent amb una col·lecció d’obres d’artistes vallencs.
Valls

El Mitgeres_22 de Valls anirà dedicat a la victòria

27 Setembre 2022
A les fotos de les edicions anteriors se nafegiran de noves; els organitzadors diuen que la degradació provoca que no s'hagin de treure les antigues. Així, enguany hi haurà unes 80 fotografies penjades.
Valls

Els Amics de la Música de Valls promouen un 'Messies' participatiu

27 Setembre 2022
Conviden tos els cantants de cors vallencs a prendre-hi part. Serà el 23 de desembre a Sant Joan. S'hi interpretarà el 'Messies' de Händel amb una versió per a orgue.
Valls

Les colles de Valls apuren la preparació pel Concurs

26 Setembre 2022
La Joves va descarregar aquest diumenge la primera tripleta màgica del curs a la Mercè. La Vella va convocar un assaig especial on va fer grans passes endavant amb els castells que poden marcar el Concurs.
Valls

Valls congela els impostos de l'any vinent

22 Setembre 2022
Congelarà els principals tributs, com l’IBI, i mantindrà bonificacions en la taxa d’escombraries. El govern també preveu prorrogar la gratuïtat de la taxa d’ocupació de la via pública per a terrasses.
Valls

L'IEV obre un espai immersiu dedicat a la figura de Robert Gerhard

22 Setembre 2022
L’entitat ha museïtzat l’antiga capella de Sant Roc amb continguts audiovisuals que ens apropen a la figura del compositor Robert Gerhard. L’espai s’inaugurarà diumenge que ve.
Valls

El cartell de Santa Úrsula uneix castells i campanar

21 Setembre 2022
Medir Cucurull i Xavier Cendrós, de l’Aparador Estudi Creatiu, són els creadors de la imatge gràfica de la Santa Úrsula del retorn a la normalitat.
Valls

La futura urbanització de la muralla de Sant Francesc pren forma

20 Setembre 2022
Una quinzena d’immobles aniran a terra per deixar a la vista els vestigis de la muralla medieval de Sant Francesc a Valls. Es crearà un passeig a l’entrada del Barri Antic.
Valls

Sis mesos treballant per l'economia de proximitat a Valls

20 Setembre 2022
La comunalitat està desenvolupant deu línies de treball, entre elles, un projecte de masoveria urbana o la creació d’un club esportiu.
Valls

El CB Valls ja espera l'EBA

20 Setembre 2022
Els de Víctor Neila no jugaran cap partit més previ a l'inici d'una fase regular previst per a l'1 d'octubre. L'objectiu ara és recuperar efectius per millorar les condicions físiques després d'una pretemporada plena d'entrebancs.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La Diputació reparteix 5 milions d'euros a un centenar de municipis

07 Agost 2019
El Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona injectarà en el segon semestre d'aquest 2019 fins a cinc milions d'euros a un centenar municipis de la demarcació. Dos dels que se'n beneficiaran seran Torredembarra i Valls.
Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.