En aquesta ocasió s'ha dut a terme una empaperada per denunciar inacció de l'Ajuntament de Tarragona sobre aquest immoble municipal.

Valls ja arrenca els primers calçots

Dissabte, 26 Novembre 2022 12:11

Si tot va com es preveu, el d'enguany serà un curs de molt bona nota. Tot i que costarà arribar a la màgica xifra de 20 milions de calçots a la IGP de Valls, la quantitat no quedarà massa lluny.

Tarragona En Comú ha estrenat nou local aquest cap de setmana. La formació guanya així un espai propi just en uns mesos crucials per al partit que fa coalició amb Podem.

L'estudi de la Universitat Politècnica de Catalunya durarà dos anys i tindrà un cost de 34.000 euros per a l'Ajuntament; les actuacions posteriors, però, aniran a càrrec de Costes de l'Estat.

L'actuació estava prevista per fa mesos. S'hi dediquen 35.000 euros per retirar alguns elements que no complien l'actual normativa i per reparar els malmesos. 

Els espluguins poden votar fins a l'11 de desembre a què destinar els 26.000 euros. Es pot fer presencialment o per via telemàtica.

El millor aparador per a l'oli nou

Divendres, 25 Novembre 2022 11:23

La Plaça Corsini de Tarragona acull des d'aquest divendres la 22a edició de la Fira de l'Oli Nou. Una vintena de cooperatives mostren la producció d'una collita molt més fluixa de l'habitual a causa de les condicions meteorològiques.

Tal com va avançar TAC12 fa setmanes, la intenció del RACC, entitat organitzadora, i de l'Ajuntament és realitzar una prova puntuable per alguna altra competició a l'espera de recuperar espai dins el calendari mundialista el 2024.

Les denúncies mantenen la tendència a l'alça de l'any passat, resultat del postconfinament, però l'Hospital Joan 23 ja ha rebut més víctimes que durant tot el 2021. 

La commemoració del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Contra les Dones s’ha escampat arreu del territori amb actes institucionals als diferents ajuntaments.

Ho fa arran del seu recent nomenament com a secretari general de la conselleria de Recerca i Universitats.

A la demarcació de Tarragona, el Col·legi d’Economistes estima que es contractaran uns 20.000 treballadors gràcies a aquest ‘divendres negre’.

La 30a edició de la Nit del Turisme s'ha celebrat en un territori, el de l'Ebre, on el creixement ha estat molt més important que a la resta de Catalunya. La Costa Daurada també ha registrat bones xifres.

És el que es desprèn de l'aprovació del pressupost de la Diputació per al 2023, que compta amb un increment d'un milió d'euros de la partida per la gestió d'aquest equipament cultural.

La collita de l'oliva, al límit del benefici

Divendres, 25 Novembre 2022 11:21

A la Cooperativa de Vila-seca, esperen arribar als 300.000 quilos, una xifra molt inferior a d'altres anys a causa de les condicions meteorològiques. A aquest fet se li ha de sumar l'augment dels costos de producció

El concert del Dúo Voronkov al Teatre Principal va completar un gran programa amb aquest instrument com a protagonista.

Comença el Gran Recapte

Divendres, 25 Novembre 2022 13:40

El Banc d’Aliments impulsa, durant avui i demà, el Gran Recapte, una iniciativa solidària que reparteix voluntaris per recollir aliments a les grans superfícies. Compta amb l'ajut de més de 700 voluntaris. 

Aquest dijous es va dur a terme l'encesa oficial davant de la residència de gent gran del municipi. Els llums dels ornaments més grans s'apagaran cada dia a les deu de la nit.

L'entrevista de l'N12: Ignasi Cañagueral

Divendres, 25 Novembre 2022 11:57

La gran indústria química del territori aposta per la descarbonització. Parlem dels reptes de present i de futur del sector, tan potent com és a casa nostra, amb el president de l’Associació Empresarial Química de Tarragona.

La prèvia esportiva del cap de setmana

Divendres, 25 Novembre 2022 01:27

Us expliquem el canvi a la presidència del CBT, el debut del CB Salou com a local a la LEB Plata, la pugna pel lideratge de la UE Valls i el partit clau per l'ascens del Volei SPiSP, entre altres molts temes. 

Pàgina 1 de 1035