La URV viu la seva Festa Major

Dijous, 23 Març 2023 11:00

Se celebra per primer cop oberta a tota la comunitat universitària. Durant tot el dijous hi ha activitats al Camp de Mart de Tarragona. 

Es tracta d'una dona de 47 anys i se la relaciona amb el cadàver aparegut dimarts al barri antic. Dimarts i dimecres es van efectuar dues detencions més. 

 

La nova planta tractarà prèviament els residus del rebuig abans de dur-los al dipòsit controlat. També millorarà la qualitat del compost. S'hi han invertit 3,8 milions d'euros. 

Algunes propostes musicals i teatrals per aquest cap de setmana al Camp de Tarragona.

L'Espluga buscarà nous pous d'aigua

Dijous, 23 Març 2023 13:31

S'està explorant si es poden millorar o ampliar els punts de captació. És una de les 10 accions que té sobre la taula l'Ajuntament per combatre episodis de sequera com l'actual. 

Després de la derrota contra Les Corts semblaria que la temporada ha acabat, ja que atrapar els barcelonins, líders indiscutibles, és ben bé una quimera. L'objectiu és no abaixar els braços i ser segons.

En les pròximes setmanes començaran 15 mesos de treballs per condicionar tres de les quatre façanes del monument. L'objectiu és frenar-ne la degradació i evitar possibles nous despreniments.

Són actuacions motivades per l'esquerda que, des del 2010, creua tot el poble. L'església, situada al punt més alt, és l'edifici més afectat.

L'Ajuntament de Constantí ha rebut sis idees per a la redacció del futur centre cultural polivalent-teatre del municipi, un projecte que costarà poc més de quatre milions d'euros.

El Col·legi de Periodistes de Catalunya a Tarragona i la Xarxa Santa Tecla convoquen la primera edició d'aquest guardó que està dotat amb 5.000 euros, repartits en dos premis de 3.000 i 2.000 euros.

El Departament d'Interior ha presentat una nova campanya de risc químic per conscienciar sobre la necessitat de confinar-se en cas d'accident. 

Més d'un centenar de peces omplen la mostra 'Cartells de la vida moderna', que s'ha inaugurat aquest dijous al CaixaForum Tarragona. La mostra recull la visió de la societat d'una època plena de canvis.

L'església de Sant Feliu Màrtir de Constantí podrà reobrir en un futur pròxim. Això serà després de la necessària rehabilitació que viurà la parròquia.

El contracte s'ha assignat a l'estudi d'arquitectura barceloní Ensenyat-Tarrida per un valor de més d'un milió d'euros i disposa de vuit mesos per redactar-lo.

La FiM creix en dies i escenaris

Dijous, 23 Març 2023 09:00

La Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca durarà quatre dies en lloc dels tres habituals, del 4 al 7 de maig. Hi haurà concerts també a la plaça de Voltes i al Celler.

Amb aquest canvi l'Ajuntament assumeix tots els riscos i beneficis que generi l'equipament. Mentre, s'espera el vist-i-plau pendent de l’Oficina d’Avaluació per poder activar en un futur el model d’externalització previst inicialment. Esquerra es torna a desmarcar de la decisió i s'absté en l'aprovació del nou plec de clàusules.

Presentat pel periodista Josep Suñé, l'acte va constar de tres tertúlies al voltant de temes com la Setmana Santa de Tarragona, el propi gremi i el Ball de Titans.

Ja s’està col·locant el mobiliari que completarà l’adequació de les antigues oficines de Sorea per acollir aquest nou equipament destinat a les entitats juvenils. Les obres han costat uns 240.000 euros.

Juan Manuel Rodríguez Prats ha seguit la teoria defensada per Morlanes. Ha manifestat que el material que va provocar l'explosió no estava catalogat com a perillós. També ha negat qualsevol responsabilitat en els processos de producció de la planta.

Tres mitjans aeris dels Bombers i una dotzena de terrestres han hagut de treballar en una zona agrícola entre l'Alt Camp i la Conca de Barberà. També s'hi ha desplaçat Protecció Civil i els ADF. 

Pàgina 1 de 1101