La formació busca a través de les pràctiques a les empreses acostar-se tant com sigui possible als requeriments del mercat de treball. Avui s'ha signat el conveni que el farà possible.

Recapten fons per crear un casal d'autisme

Dimecres, 22 Setembre 2021 05:29

Es tracta d’un projecte impulsat per l’associació sense ànim de lucre Todos en Azul. L'acte tindrà lloc al Teatre Tarragona, divendres a les 18.30 hores; hi participaran una cinquantena d'artistes.

El nou cicle ha arrencat aquest setmana amb una quinzena d'inscrits, superant les expectatives inicials. 

S'haurien produït la nit del 10 de setembre enmig del botellot que es va celebrar prop del cementiri municipal. La causa està oberta per dos delictes d'agressió sexual a víctima menor de 16 anys.

Dos de cada deu vallencs tenen més de 65 anys, mitjana per sobre de la catalana. L'Ajuntament ha programat una cinquantena d’accions que s’inclouen dins el pla estratègic que es  desenvoluparà fins al 2025

L’Ajuntament de Tarragona mantindrà tancades les del Serrallo, Pere Martell i la del Pilar, perquè no compleixen amb la normativa de ventilació que marca el PROCICAT.

La Generalitat no vol confirmar cap data, però confirma que està estudiant la mesura del certificat Covid per poder reprendre l'activitat de sectors que encara estant tancats.

Diuen que la felixibilització de les mesures per part de l'Ajuntament arriben tard. El consistori manté les portes obertes al diàleg

La representació del Retaule de Santa Tecla ha estrenat enguany nou emplaçament. L'espectacle s’ha traslladat a l’altar major de la Catedral. Es representa doncs, davant mateix del retaule físic en què s’inspira.

Guàrdia Urbana i Mossos repetiran l'operativa de l'any passat coincidint amb la nit en què s'hauria de celebrar la Baixada de l'Àliga.

Enguany la programació posa accent sobre l’òpera i intèrprets del territori. També s’han reprogramat dos concerts que encara no s’havien pogut realitzar en les temporades anteriors a causa de la pandèmia. 

Demana més de 100 milions d'euros en matèria de modernització del sector turístic. Es contemplen 17 projectes de transformació que presenten els ens locals i dos iniciatives pròpies de la Diputació.

El contracte de la neteja caduca el 2023 i el consistori licitarà el nou durant el primer semestre de l'any que ve. Es demana la implicació de la ciutadania per detectar els punts forts i febles del servei actual.

Els contenidors tancats arriben a Bonavista

Dimarts, 21 Setembre 2021 12:54

Des d'aquest dimarts i fins al 2 d'octubre, els veïns de Bonavista ja poden recollir la seva targeta identificativa per poder obrir els contenidors de resta i orgànica.

El sergent Blasques penja el tricorni

Dimarts, 21 Setembre 2021 11:37

L’actor, Jesús Calvo, ha encarnat aquest personatge durant 28 anys i ara fa un pas al costat per deixar pas a les noves generacions. Tot i que seguirà vinculat al ball, el relleu que està més que garantit.

Un esdeveniment esportiu més a la capital de la Costa Daurada. Amb la participació de l'equip local, el Pavelló Salou Centre acollirà dos dels duels de quarts de final i una de les semifinals de la Lliga Catalana EBA.

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà s'ha proposat realçar la història de les campanes de la comarca en una mostra que es pot visitar fins al 3 d'octubre.

Els joves són un problema

Dimarts, 21 Setembre 2021 13:33

La campanya de vacunació s'ha congelat i quatre de cada deu menors de 30 anys no han completat encara la pauta. Una immunització insuficient per evitar possibles futures onades amb l'arribada del fred.

Equlibrat CB Valls

Dimarts, 21 Setembre 2021 03:15

L'últim dels fitxatges, Daniel Melinfonwu,s debutarà aquest dissabte a Cornellà (18 hores9 i en el darrer dels partits de pretemporada. Oriol Pozo molt satisfet amb la plantilla disponible per competir a Lliga EBA.

El millor jugador de la història ha de seguir ara com a tècnic. Això és el que desitgen Adri Frutos i Edu Suárez per a Llorenç Gómez, hores després d'anunciar la seva retirada del futbol platja per culpa de les lesions.

Pàgina 1 de 787