L'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa ha comunicat, d'altra banda, que durant la primera setmana de febrer es donarà a conèixer la programació d'actes que es mantindrà.

Es va detenir una persona i es van interposar una cinquantena de denúncies per desobediència a l'autoritat i per no complir amb les mesures sanitàries com saltar-se el confinament municipal.

Estan ubicats al carrer Paborde i juntament amb els quatre que cedeix l’Agència d’Habitatge suposen l’operació més gran en habitatge social realitzada al municipi. La inversió és de 173.000 euros.

Els socialistes assenyalen que es pedrà més d'un terç dels llits amb el nou hospital, mentre que Salut nega les xifres aportades pel PSC.

L’acte ha comptat amb els parlaments de Mònica Sala, segona de la candidatura, i el cap de llista Albert Batet. Batet ha destacat la diversitat territorial i la paritat de la llista per la demarcació.

La consellera de Salut ha alertat que les dues pròximes setmanes seran complicades. Tot fa pensar en una nova pròrroga de les restriccions més enllà del 7 de febrer.

Els republicans treuen pit que sempre que han estat al Govern s’han incrementat les partides destinades a Educació.

Només durant el desembre les tasques de neteja d'aquests indrets van suposar una despesa d'uns 18.000 euros.

Seran els protagonistes de la 34a edició de la festa. Van ser escollits en una gala que van poder seguir a TAC12 en directe. L'any passat la pandèmia va obligar a suspendre la cita.

Avui han començat a vacunar a la residència i sociosanitari de Salou on el brot de COVID ha provocat la mort de 24 interns, un més les últimes hores.

433 ingressats per coronavirus

Dilluns, 25 Gener 2021 13:53

El pic de pacients atesos a hospitals i sociosanitaris no para de créixer i la setmana comença amb 209 a planta hospitalària, 18 més que ahir, i 69 a l'UCI, les mateixes que diumenge. 

UE Valls - Castelldefels (1-1)

Diumenge, 24 Gener 2021 09:42

La UE Valls continua sense guanyar com a local a Tercera, i avui ha estat ben a prop fins que el Castelldefels ha igualat al minut 87 de partit. 

Alejandro Fernández ha visitat el municipi amb Lorena Roldán i Inma Rodríguez, cap de llista per Tarragona. Denuncien el tancament precipitat de sectors importants pel territori com el turisme.

Badalona - Nàstic (0-1)

Diumenge, 24 Gener 2021 09:18

Un gol a les acaballes de Pedro Martín permet que el Nàstic aconsegueixi la primera victòria com a visitant de la temporada i reforci la primera posició de la taula. 

Aquest equipament arriba gairebé un any tard, ja que hauria d’haver entrat en funcionament quan es va inaugurar el tram del Corredor del Mediterrani entre Vandellòs i Tarragona.

Ho ha fet a través del cap de llista per Tarragona Marc Arza, que ha recordat que es tracta d'un sector que ocupa més de 80.000 persones a Catalunya.

La formació ha presentat les línies mestres de la candidatura pel que fa al Camp de Tarragona.  Ho ha fet de la mà de la candidata a la presidència Jéssica Albiach i Jordi Jordan, cap de llista per Tarragona.

El base argentí del planter del CBT, Tomás Kohan, pateix una fisura al radi del braç dret i el termini de recuperació oscil·larà entre les cinc i les sis setmanes. 

El projecte inclou el recanvi del sistema de climatització, circuits d'aigua calenta i calefacció, així com la renovació parcial i la millora de la cúpula, plaques solars i enllumenat.

Segona setmana consecutiva en què el Volei SPiSP no jugarà per culpa d'un brot de coronavirus al rival. La jornada anterior va ser per casos al Benidor i ara, al Petrer.

Pàgina 1 de 650
Canvia't al 39 a la TDT