Denuncien que l’augment d’hores posa en risc la salut del personal. Des dels sindicats del Comitè intercentres asseguren que si al setembre no s’ha aconseguit la reducció d’hores, continuaran les protestes.

Ho ha dit el president del Port en un acte en què s'ha ratificat la seva continuïtat al capdavant de l'autoritat portuària. El vicepresident del govern ha refermat la confiança amb Josep Maria Cruset. 

Un vi en homenatge a Robert Gerhard

Dijous, 17 Juny 2021 09:29

El celler Mas Bella produeix una edició limitada d'un vi negre que etiqueta homenatjant el compositor Robert Gerhard. Coincideix amb la celebració dels 125 anys del naixement del músic vallenc.

Masqué deixa la UE Valls

Dijous, 17 Juny 2021 05:18

Sergi Masqué no seguirà a la Unió Esportiva Valls la campanya vinent. El jugador s'acomaida dels de la capital de l'Alt Camp després d'un sol curs, a la Tercera Divisió.

Comença la temporada turística de platja a Altafulla, on ja funciona el servei de socorrisme. Enguany es recupera també el servei de dutxes i rentapeus, que l’any passat no va funcionar per la pandèmia. E

Es tracta d'un certificat que compromet el consistori a aplicar la perspectiva de gènere en totes les polítiques municipals, així com treballar per acabar amb la desigualtat, les violències de gènere i LGTBI.

Les persones nascudes entre el 1982 i el 1986 ja poden demanar cita prèvia. Des de Salut recomanen no vacunar-se a la segona residència aquest estiu.

Les obres començaran la primavera de l’any que ve un cop s’aprovi el Pla Director Urbanístic (PDU).

A hores d'ara els caps de setmana ja són bons i es preveu que a partir de Sant Joan l'ocupació, en general, pugui ser alta. A la costa, mentrestant, encara es trobarà a faltar el turista internacional.

Més d'una vintena d'equips de sis comunitats autònomes, a banda d'un de Grècia, faran possible un festival que s'allargarà del 22 al 25 de juliol i on el campió no serà qui guanyi més partits.

16 pacients romanen ingressats a les unitats de cures intensives del Camp de Tarragona, la quantitat de malalts crítics menys elevada des del 6 d'octubre.

Van per feina. Baltà, Morales, Siscu, Aragonès, Ngomo i CJ són els sis primers jugadors renovats del curs vinent a l'EBA. La intenció del CB Salou, que els canvis siguin mínims.

Així s'han compromès en una Junta Local de Seguretat en què s'ha posat de manifest que la xifra de delictes a la ciutat en els últimd sis mesos és la més baixa dels darrers cinc anys.

Diuen que darrere del moviment hi ha el seu antic soci de govern, amb qui creuen serà molt difícil recuperar confiances després dels esdeveniments de les darreres hores.

L'expulsió de Pinedo del grup municipal d'En Comú Podem és la segona que experimenta el regidor, que ha vist com la seva encara curta carrera no ha estat exempta de polèmica.

Es preveu un estiu gairebé normalitzat si comparem les possibles xifres d'actuacions amb les del 2020 i en què només van efectuar-se unes 600 assistències sanitàries.

Pinedo es queda

Dimecres, 16 Juny 2021 16:32

Diu que se sent plenament identificat amb el nou pacte de govern i carrega contra En Comú Podem per posar els interessos de partit per damunt dels de ciutat.

Premi a l'aposta castellera de TAC12

Dimecres, 16 Juny 2021 10:51

TAC12 serà una de les entitats guardonades durant la 38a edició de la Nit de Premis de Valls. Rebrà el Ventura i Solé de Periodisme Casteller. Es tracta d'un dels 20 guardons que es repartiran el 3 de juliol al Convent del Carme.

El termini de recepció de treballs finalitzarà el 22 d'octubre i la gala de lliurament dels guardons tindrà lloc el 26 de novembre.

Es valora la feina feta amb relació al desenvolupament urbanístic orientat a generar habitatge públic, la creació del futur centre de dia per a la gent gran o la gestió sostenible de la platja.

Pàgina 1 de 739