S'han concentrat aquest dissabte a la tarda per protestar per la situació que viuen quan plou intensament. La plataforma d'afectats per les inundacions critica l'estat de la canalització i demana solucions urgents.

Els veïns de la zona han passat por durant les primeres hores perquè recordaven el gran foc del 1993 que va causar cinc víctimes mortals. Ha cremat 40 hectàrees.

En l'acte s'ha tornat a reclamar una millora del finançament dels centres universitaris públics catalans. Des del govern català s'ha destacat l'esforç fet en la rebaixa de preus per als graus i màsters.

Els atractius turístics han augmentat un 16% el nombre d'usuaris. La Cova continua sent el més visitat, amb 7.500 persones, mentre que el Museu de la Vida Rural supera les 3.000. 

L'acte de lliurament del premi entregat per Òmnium Cultural del Tarragonès es va celebrar als jardins del Teatre Metropol. El guardó reconeix la tasca d’una persona o entitat que s’hagi distingit pel servei i la projecció del país i del territori.

La programació musical de Santa Tecla monopolitza l'agenda cultural. Fem un cop d'ull a les propostes culturals, també amb parada a Valls. 

El CB Salou continua encaixant les peces de la nova plantilla. El conjunt de Jesús Muñiz va perdre dijous al vespre per 65-75 davant el Benicarló en un nou partit de pretemporada.

El 5d9f de la Jove, la tripleta dels Xiquets, la clàssica de vuit de Sant Pere i Sant Pau i els castells bàsics de vuit del Serrallo han de ser els principals objectius per a la segona cita castellera de les festes tarragonines.

Les obres  avancen dins els terminis previstos. Paral·lelament a les obres s’està treballant també en el pla d’usos que determinarà el nombre de policies que s’hi destinaran. 

El popular ball tarragoní estrena l'espectacle Carcamals a la Romana sense deixar de banda la crítica i l'humor basat en l'actualitat de la ciutat, però ambientant-lo en la Tarraco d'ara fa 2.000 anys.

El Grup del Teatre Principal va portar el seu grup de lectura al claustre del Pius Hospital per realitzar una lectura dramatitzada de l'obra “Abans que arribi l’Alemany”.

Es reparteixen entre les diferents patrulles i el propòsit és dotar de màxima transparència les actuacions policials no ordinàries, és a dir, aquelles on hi ha més tensió entre agents i ciutadans.

L'Hospitalet tornarà a posar a prova al CBT

Divendres, 22 Setembre 2023 07:52

Tornada de la primera eliminatòria de la Lliga Catalana per a l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona, després del 53-56 de l'anada. Els tarragonins intentaran capgirar la balança a la pista de l'Hospitalet.

Nàstic - Sabadell: prova de foc per al líder

Divendres, 22 Setembre 2023 07:59

El Nàstic buscarà el tercer triomf consecutiu al Nou Estadi davant el Sabadell. El conjunt de Dani Vidal és el líder del grup 1 de Primera Federació i espera el suport de l'afició per seguir al capdamunt de la classificació.

Es tracta d'una iniciativa inclusiva i solidària, ja que tots els ingressos de les inscripcions aniran destinats a la Fundació PortAventura.

Els grups musicals que habitualment acompanyen els elements del seguici festiu de Tarragona han participat en la tradicional Entrada de Músics de Santa Tecla per la Part Alta, des del Portal del Roser fins a la plaça de les Cols.

Puntual a la mitja nit, l'Àliga apareixia al capdamunt de les escales de la Catedral i a ritme de Paquito el Chocolatero. La van acompanyar, com mana la tradició, la Mulassa, el Lleó i els Gegants Vells.

Elements sanitaris, menjar, roba o una peça artística poden sortir d'una impressora. Ho podem comprovar fins al 18 de febrer a l'exposició "PRINT3D. Reimprimir la realitat".

Terrània presenta la 20a edició a Barcelona

Divendres, 22 Setembre 2023 09:47

El festival internacional de ceràmica de Montblanc enguany s'ha presentat al centre d'Artesania de Catalunya, on han valorat Terrània com un dels millors festivals de ceràmica del país.

Als peus de l'ajuntament, la Tradiband va interpretar el primer Amparito de les Festes. Tot i que segurament se n'havien tocat molts d'altres abans, aquest figura al programa com el primer oficial.

Pàgina 1 de 1204