L'aniversari va ser el passat 30 de novembre, però s'ha commemorat amb l'actuació del Quintet O'Globo i s'emmarca en els concerts del Cicle de Música de Cambra del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat. 

Neptú representa el déu del mar i du un trident, mentre que Afrodita, deessa de l'amor, porta una gran petxina.

La vacuna conté la sisena onada

Dimarts, 07 Desembre 2021 11:12

El Camp de Tarragona suma 11 pacients més a planta respecte a divendres, també creix el nombre de pacients atesos a l'UCI. Tot i això, la immunitat generalitzada evita que Salut registri cap nova defunció. 

La capital de l'Alt Camp va viure la 10a edició de la Festa de les Capacitats amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

El turisme d'interior triomfa durant el pont

Diumenge, 05 Desembre 2021 20:33

A Salou, carrers buits i la gran majoria d'allotjaments turístics tancats. A Montblanc, en canvi, han registrat el millor cap de setmana des de l'estiu.

Neix la Imperial Tarraco Trail

Dissabte, 04 Desembre 2021 08:48

La plaça de la Font, sortida i meta de la primera edició de la Imperial Tarraco Trail. Es tracta d'una proposta esportiva que inclou cinc disciplines, des de les més assequibles a la més exigent, la Ultra Trail, de 65 quilòmetres.

Roquetes - Cèvol (1-3)

Dissabte, 04 Desembre 2021 09:02

Quart triomf seguit dels de Torredembarra a la Superlliga 2 i sense deixar escapar cap punt, avui de la incòmoda pista d'un acabat de pujar com el Roquetes. La zona de descens, cada cop més lluny del Cèvol: a 7 punts.

És una de les propostes més consolidades del festival i dóna una última empenta a quatre projectes audiovisuals que encara no estan acabats.

Garantirà la conservació dels valors naturals i culturals del territori. A més, també esdevindrà un actiu dinamitzador en l'àmbit social, econòmic i del desenvolupament sostenible.

Des de l'Ajuntament s'estan investigant les causes de l'accident. L'equip de govern ha emès un comunicat en què lamenta profundament els fets i expressa el seu sentit condol a la família de la víctima.

Tornen el 16 de gener després d’un any d’impàs per la pandèmia i ho fan reforçant la festa amb actes la vigília. També hi haurà canvis en el recorregut del, que s’ampliarà i portarà els carruatges fora del centre històric.

Reunits som gegants

Divendres, 03 Desembre 2021 10:06

Representants de 7 entitats que treballen per la inclusió i personalitats polítiques de Tarragona han llegit de forma conjunta el manifest que commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. 

Octavi Vilà es manté al capdavant de Poblet

Divendres, 03 Desembre 2021 10:13

Octavi Vilà seguirà sent l’abat de Poblet durant els pròxims anys. La comunitat cistercenca del monestir l’ha reelegit i confirmat.

Una de les entitats amb més història en el món de la integració és el Club Vaixell. 50 anys que ara es recullen en un llibre que ha estat presentat en un acte molt emotiu i ple de sorpreses i reconeixements.

Impuls per al Corredor Mediterrani

Divendres, 03 Desembre 2021 12:38

Adif ha adjudicat les obres que han de servir per canviar la via i adequar-la a l'ample estàndard en el tram que va des de Castelló fins a Vandellòs, un total de 150 kilòmetres en dues fases que costaran 66 mlions d'euros.

Desmantellen el peatge de l'AP7 a Tarragona

Divendres, 03 Desembre 2021 12:50

L'enderroc ha començat la matinada d'aquest divendres i se suma a la resta d'infraestructures d'aquest tipus que han desaparegut al territori arran de la gratuïtat de la via.

També s'afegirà miralls convexos per millorar la seguretat viària. És la proposta guanyadora dels pressupostos participatius. S'executarà durant el pròxim any amb una partida de 24.000 euros.

Una setmana després que Salut decidís suspendre la mesura avui la gent ja anava més preparada i no s’han viscut escenes de sorpresa o caos com va passar fa set dies.

La partida total suma 9.742.550 euros, un 6,5% menys que el pressupost del 2021. El grup municipal Compromís per Constantí va donar suport als pressupostos generals tot i que els van qualificar de continuistes. 

IQOXE pot reobrir les tres plantes aturades

Divendres, 03 Desembre 2021 12:53

La Generalitat n'ha aixecat la suspensió després d'acreditar que compleixen la normativa d'establiments de risc químic. La resolució contempla que s’han introduït millores que van més enllà dels requisits.

Pàgina 1 de 831