A Rubí, amb davanter nou

Divendres, 23 Febrer 2024 07:45

La UE Valls fitxa el davanter Hicham Benamar, que podria debutar diumenge al camp del Rubí.

Han començat les obres de l’intercanviador d’autobusos al carrer Doctor Battestini de Tarragona situat al davant de l'estació de busos.

El pàrquing, situat a tocar de la Part Alta, disposa ara de 200 places noves. Els treballs ja estan acabats i amb la maquinària i la senyalització instal·lada per l'Empresa Municipal de Transport.

L'exatleta ha fundat el seu propi club per ensenyar tot el que va aprendre. De moment, set persones entrenen a la pista que porta el seu nom a l'Anella Mediterrània. Descobrim com viu aquesta nova faceta de la seva vida.

Orgull per guanyar al líder

Divendres, 23 Febrer 2024 07:26

Dissabte a les 18:00 h el CB Valls rep la visita de la Bisbal Bàsquet, el líder del grup. Els de l'Empordà només han perdut un partit. Els vallencs són tercers a tres victòries de la promoció d'ascens.

Els tarragonins volen continuar allargant la inèrcia positiva i celebrar el possible retorn d'Elio Carrodeguas. Els del Baix Ebre també arriben en bona dinàmica. 

Així ho ha confirmat la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà, després de visitar les obres. L’estructura, amb capacitat per a 65.000 metres cúbics d’aigua, abastirà unes 200 hectàrees aprofitant l’aigua provinent de la depuradora urbana.

Diumenge a les 16:00 h els grana reben la visita del Teruel, l'últim classificat. Jugar al Nou Estadi, on els grana encara no han perdut, ha de ser un plus. El tècnic Dani Vidal fa una crida a l'afició.

Es repetirà l'experiència d'aquest 2023 que ha repartit 10 milions d'euros per a actuacions en municipis de menys de 50.000 habitants. La partida, això sí, depèn de l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat. 

Contempla una inversió de 12 milions d'euros en infraestructures en aquesta comarca. La modernització del sistema de reg a Valls es completarà construint una planta de regeneració d'aigua. 

L'obra, que ha costat 4 milions d'euros, està pràcticament enllestida. Donarà servei al conjunt del Baix Gaià i podrà encabir mig centenar d'agents de la policia catalana. 

Al Camp de Tarragona van morir 20 persones el 2023 en accidents de trànsit, dues menys que l'any anterior. El conseller d'Interior posa l'accent en la seguretat a dues rodes i les distraccions al volant a causa dels mòbils. 

Està situat a l'avinguda Joan Fuster, tocant amb la rotonda dels Països Catalans, i comptarà amb 200 places de zona blava.

La Guàrdia Civil i la policia local també van descobrir la cria d'una setantena d'ocells de tipus fringíl·lid.

S'ha reparat la part esfondrada i s'ha reforçat l'escullera que ha d'evitar danys de futurs temporals.  Ara l'Ajuntament està pendent d'una reunió amb Costes de l'Estat per començar a treballar en la solució definitiva.

A més de les ajudes econòmiques i tècniques, el pla ImpulsDipta també simplificarà la tramitació administrativa dels ajuntaments amb la Diputació. Se n'espera l'aprovació a l'abril.

La prèvia esportiva del cap de setmana

Divendres, 23 Febrer 2024 05:22

La prèvia del Nàstic, que vol mantenir-se al liderat, o les competicions de tennis taula a l'Anella Mediterrània centren el repàs. També parlem amb l'atleta Natalia Rodríguez, amb l'entrenador de la UE Valls i projectem la jornada basquetbolística. 

Repassarem les dades d'accidentalitat que s’han donat a conèixer aquest divendres mateix, posarem l’accent en els col·lectius que més preocupen i també parlarem de les noves ajudes que estaran a l’abast dels municipis petits i mitjans per tal de millorar la seguretat viària. Avui ens visita Albert Raül Esteban, cap del servei territorial de Trànsit a Tarragona.

Aquest dia començaran les classes els alumnes d'educació infantil, primària i secundària, i el dia 12 per als estudis postobligatoris, com el batxillerat i la formació professional.

El ple altafullenc ha iniciat els tràmits per reclamar la modificació del límit amb Tarragona només amb els vots favorables del govern. L'oposició s'ha abstingut en bloc criticant les formes de l'executiu en aquesta qüestió.

Pàgina 1 de 1286