La informació de la temporada castellera a TAC12 TV

Finet i Pel Mig

Finet i pel mig

Finet i pel mig. Capítol 210

29 Octubre 2019
Finet i pel mig

Finet i pel mig. Capítol 209

22 Octubre 2019

Notícies Castelleres

Tarragona

La Tarragona castellera recupera la rutina

20 Setembre 2021
Les pinyes s'han tornat a tancar als locals d'assajos de les colles castelleres després que el PROCICAT aprovés les pautes per al retorn casteller. A Tarragona, amb la mirada posa a Santa Tecla i guiats per un protocol propi.
Valls

Vella i Joves retornen a l'activitat amb la mirada posada en Santa Úrsula

20 Setembre 2021
El protocol casteller aprovat ha obert les portes al retorn a l’activitat. Les colles vallenques s’hi han llença’t de cap. Tenen a l’horitzó Santa Úrsula, també les Decennals. Per això, el retorn als assajos ha estat immediat.
Tarragona

El simbolisme manté viu l'esperit del Primer Diumenge de Festes

20 Setembre 2021
Representants de les colles que han format part de la diada van citar-se a l'antiga audiència per inaugurar una exposició i participar en una taula rodona.
Camp de Tarragona

Satisfacció a mitges entre les colles castelleres

16 Setembre 2021
El nombre de castellers per actuació i la interacció amb el públic, principals temes tractats en la reunió duta a terme a Valls per a analitzar el nou prtocol aprovat pel PROCICAT.
Tarragona

Tarragona aposta pel seu protocol casteller per Santa Tecla

14 Setembre 2021
Tot i l'aprovació del protocol general casteller per part del PROCICAT, Tarragona mantindrà el que va presentar el passat cap de setmana. De la mà de la Xarxa Santa Tecla es durà a terme un estudi científic amb test d'antígens a tots els castellers.
Valls

Contents, però amb matisos

14 Setembre 2021
Les colles vallenques valoren el nou protocol casteller aprovat pel PROCICAT com un pas cap al retorn. Tot i això, el límit de castellers per actuació no els convenç, especialment a la Vella, que s'ha mostrat molt crítica amb el topall.
Camp de Tarragona

Tornen els castells

14 Setembre 2021
La represa del món casteller fa un salt endavant que podria ser definitiu. El PROCICAT autoritza la tornada a plaça de les colles amb un màxim de 160 castellers amb la pauta completa o una PCR negativa. Es faran test d'antígens als menors de 12 anys i s'haurà…
Tarragona

Els castells de Santa Tecla, pendents del PROCICAT

13 Setembre 2021
Les principals novetats del protocol tarragoní són el nombre de castellers, l'exigència de la vacunació complerta i una prova paral·lela per comparar el risc de contagi amb el de la vida quotidiana.
Camp de Tarragona

Les colles de Sant Fèlix reclamen un protocol clar

27 Agost 2021
Part del món casteller ha rebut com un gerro d'aigua freda la decisió de la Generalitat de no permetre pilars de 5 amb 50 castellers per colla per la Diada de Sant Fèlix d'aquest dilluns a la Festa Major de Vilafranca.
Tarragona

Les colles de Tarragona han tornat a la plaça de les Cols per Sant Magí

19 Agost 2021
Ho han fet en un acte simbòlic en que s'han alçat 17 pilars de quatre i que ha destacat per la perfecta organització per complir amb totes les restriccions.
Tarragona

17 pilars per Sant Magí en directe a TAC12

18 Agost 2021
Les colles tarragonines ultimen els preparatius per a l'acte simbòlic d'aquest 19 d'agost. Assagen els espadats, però també una entrada i sortida de plaça que ha de complir totes les restriccions marcades per la pandèmia.

0
0
0
s2sdefault