La informació de la temporada castellera a TAC12 TV

Finet i Pel Mig

Finet i pel mig

Finet i pel mig. Capítol 224

26 Setembre 2023
En el Finet i pel Mig d'aquesta setmana analitzarem els castells que ens ha deixat la diada de Santa Tecla i també posarem la mirada en l'actuació de colles convidades de les festes de la Mercè de Barcelona.
Finet i pel mig

Finet i pel mig. Capítol 223

18 Setembre 2023
El programa d'aquest dilluns arriba enmig de les dues grans cites castelleres de les festes de Santa Tecla. Farem repàs de tot el succeït al Primer Diumenge de Festes i farem prèvia de la Diada del 23 de setembre amb les colles locals. també anirem fins a la…

Notícies Castelleres

Tarragona

Els pilars caminant més multitudinaris arriben a l'ajuntament

25 Setembre 2023
Per sisena edició consecutiva, les quatre colles de Tarragona van completar els més de 400 metres de recorregut entre la plaça de les Cols i l'ajuntament. Els Xiquets del Serrallo allarguen el seu rècord a 26 pilars seguits.
Camp de Tarragona

Santa Tecla estranya i Mercè de Gamma Extra

25 Setembre 2023
A les dues diades es van poder veure castells de Gamma Extra, amb el 2d9fm carregat per la Jove de Tarragona a la plaça de la Font i un nou pilar de vuit emmanillat de la Joves de Valls, aquest cop a la plaça Sant Jaume.
Tarragona

Santa Tecla espera els reptes de les colles de la ciutat

22 Setembre 2023
El 5d9f de la Jove, la tripleta dels Xiquets, la clàssica de vuit de Sant Pere i Sant Pau i els castells bàsics de vuit del Serrallo han de ser els principals objectius per a la segona cita castellera de les festes tarragonines.
Tarragona

L'evolució de la dona al món casteller, recollida en un documental

19 Setembre 2023
El Teatre Tarragona va viure la primera projecció d'aquesta peça audiovisual dirigida per Maria Roig i amb Aina Mallol com a protagonista del fil conductor.
Tarragona

Primer Diumenge de Gamma Extra i amb reptes pendents

18 Setembre 2023
La millor actuació va ser de la Colla Vella amb el 4d9sf com a castell més destacat. També sensacions positives per la Jove de Tarragona que va descarregar el 2d9fm. Els Castellers de Vilafranca van veure com el 3d10 carregat els condicionava l'actuació i els…
Altafulla

La Joves trenca el malefici del pilar de vuit a Altafulla

18 Setembre 2023
Els vallencs el van descarregar per primera vegada des de fa segle i mig a la plaça del Pou d'Altafulla. Els vermells van completar el mític castell i ,a més, van carregar el 2d8sf.
Tarragona

Primer Diumenge amb previsió de gamma extra

15 Setembre 2023
La Jove de Tarragona apostaria pel 2d9fm i el 5d9f, mentre que els Xiquets apunten a la tripleta màgica. La Colla Vella vol superar Sant Fèlix i els Castellers de Vilafranca podrien portar el castell de deu.
Tarragona

Les colles de Tarragona, a punt per Santa Tecla

12 Setembre 2023
A l'actuació de la Diada Nacional, la Jove va posar a punt els castells que han de pujar un pis més i van estrenar el pd6. Mentrestant, els Xiquets no van poder amb el seu gran repte del dia, un 3d9f que van haver de desmuntar.
Valls

Els castells de nou bàsics marquen la Diada Nacional a Valls

12 Setembre 2023
La millor actuació la va dur a terme la Joves amb els dos castells de nou i el pd7f. La Vella també va fer castell de nou i va rodar castells que han de pujar un pis més pròximament.
Valls

Els primers visitants entren al Museu Casteller

08 Setembre 2023
L'ansiat equipament ha obert definitivament les portes i els primers a entrar han estat la canalla dels Xiquets de Valls. Després, torn per als primers privilegiats visitants.
Tarragona

Les quatre colles de Tarragona, unides en un pilar caminant

06 Setembre 2023
És el que es pot veure en una lona de grans dimensions que cobreix el lateral de la bastida de Ca l'Ardiaca. Mostra un pilar format per les quatre colles de la ciutat.
Valls

Així és el Museu Casteller per dins

04 Setembre 2023
El nou equipament vol ser una experiència immersiva perquè els visitants puguin experimentar les sensacions del món casteller a través dels seus pilars fonamentals.
Torredembarra

Santa Rosalia no recompensa l'ambició dels Xiquets de Tarragona

04 Setembre 2023
Tot i descarregar novament el 3d9f, els matalassers desmunten el 4d9f i deixen l'estrena del 2d8f en carregada. El Nois de la Torre signen la millor actuació de la temporada i els Nens del Vendrell tornen amb èxit als vuit pisos.

0
0
0
s2sdefault