La informació de la temporada castellera a TAC12 TV

Finet i Pel Mig

Finet i pel mig

Finet i pel mig. Capítol 210

29 Octubre 2019
Finet i pel mig

Finet i pel mig. Capítol 209

22 Octubre 2019

Notícies Castelleres

Tarragona

La lluita per la setena posició del Concurs

28 Setembre 2022
La jornada de diumenge viurà dues competicions molt diferenciades. Una d'elles la protagonitzaran les colles que tenen els castells de gamma alta de vuit com a màxim repte. Entre aquestes, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.
Tarragona

Una jornada de dissabte sense castells de nou

27 Setembre 2022
La segona cita del Concurs de Castells arriba amb els Castellers de la Vila de Gràcia com a única colla que es pot plantejar un castell de la gamma alta de vuit. Els Xiquets del Serrallo seran els protagonistes tarragonins.
Valls

Les colles de Valls apuren la preparació pel Concurs

26 Setembre 2022
La Joves va descarregar aquest diumenge la primera tripleta màgica del curs a la Mercè. La Vella va convocar un assaig especial on va fer grans passes endavant amb els castells que poden marcar el Concurs.
Torredembarra

Nois i Berga comparteixen victòria a la jornada de Torredembarra del Concurs

25 Setembre 2022
Les dues colles han descarregat la mateixa actuació: 7d7, 5d7 i 4d7a. Esparreguera acaba en tercera posició i els Castellers d'Altafulla completen la prima clàssica de 7 de l'any.
Tarragona

Santa Tecla, a l'espera de possibles estrenes

22 Setembre 2022
La segona diada de les festes arriba amb les quatre colles de la ciutat amb ganes de consolidar els seus castells màxims. En directe a TAC12 (avui, 13 hores), no es poden descartar estrenes de la Jove o de Sant Pere i Sant Pau.
Torredembarra

Torredembarra obre el foc del Concurs amb els Nois com a favorits

22 Setembre 2022
La XXVIII edició del certamen començarà aquest diumenge amb la incògnita de l'escenari a causa de la pluja. Entre els 12 colles participants, els locals i el Castellers de Berga són els principals candidats.
Tarragona

El Concurs, a tot el món a través de TAC12

21 Setembre 2022
Un centenar de professionals permetran que la retransmissió de la Televisió Pública del Camp de Tarragona i La Xarxa arribi tant arreu de Catalunya com a les resta del planeta amb un deplegament sense precedents.
Altafulla

La Joves escalfa motors a Altafulla

19 Setembre 2022
Els vallencs descarreguen castells que podrien pujar un pis més al Concurs. Els Castellers d'Altafulla revaliden el 3d7
Tarragona

El Concurs es comença a jugar a la plaça de la Font

19 Setembre 2022
La Vella i els Castellers de Vilafranca protagonitzen un bon duel a dues setmanes de jugar-se el títol a la TAP. Els vallencs descarreguen el millor castell de l'any, el 2d8sf. Les colles de Tarragona fan les millors actuacions del curs.
Tarragona

Un Primer Diumenge marcat pel Concurs

16 Setembre 2022
Tant la Colla Vella com els Castellers de Vilafranca afrontaran la diada a Tarragona amb el Concurs a l'horitzó. Els 2d8sf vallenc i el 3d9fa vilafranquí, principals apostes. Les colles de Tarragona busquen la millor actuació del curs
Tarragona

El Concurs més curt de la història?

14 Setembre 2022
Les tres jornades podrien ser les més ràpides del certamen pel descens que s'espera d'actuacions en solitari, tant diumenge com, sobretot, en les cites de dissabte i de Torredembarra.
Torredembarra

Torredembarra tornarà a obrir el Concurs de Castells

14 Setembre 2022
12 colles es donaran cita a la plaça del Castell el diumenge 25 de setembre per encetar la 28a edició del certamen. Els Nois de la Torre, aspirants a guanyar la jornada, i els Castellers d'Altafulla hi seran presents.
Tarragona

Els Castellers de Vilafranca obriran el Concurs

12 Setembre 2022
Seran els primers dels caps de sèrie en actuar. Els seguiran en aquest ordre la Joves de Valls, la Colla Vella i la Jove de Tarragona. Així ho va determinar el sorteig d'ordre d'actuació.

0
0
0
s2sdefault