La Pineda "lidera" el rànquing de pèl·lets

29 Setembre 2022
És el punt del litoral tarragoní més afectat per la presència de pèl·lets. Els experts avisen: els índexs de microplàstics a les platges no es redueix i reclamen a empreses i institucions més implicació.
Vila-Seca

La Pineda acull el Triatló - Cros

26 Setembre 2022
Gairebé 150 persones van disputar el Triatló - Cros de La Pineda, que va celebrar la seva setzena edició. La trobada va constar de 500 metres nedant, 14 quilòmetres en bicicleta tot terreny i 4 a peu.
Vila-Seca

Vila-seca centra l'atenció a La Pineda després dels aiguats

23 Setembre 2022
Vila-seca és un dels molts municipis del Tarragonès castigats pels aiguats d'aquest divendres a la tarda i vespre. L'alcalde Pere Segura, en declaracions a TAC12, explica que el focus d'atenció se centra a La Pineda.
Vila-Seca

La veu de Josep Carreras se sentirà a Vila-seca 20 anys després

21 Setembre 2022
Serà amb motiu de la gala en contra de la leucèmia del 29 de setembre. Es tracta d'una oportunitat única per veure el tenor a l'ocàs de la seva carrera.
Vila-Seca

El FICVI comptarà amb intèrprets "top"

21 Setembre 2022
35 dels curts seran de ficció i nou, d'animació. Aquesta cita ineludible entre els amants del setè art tindrà lloc del 14 al 23 d'octubre al Celler de Vila-seca.
Vila-Seca

Vila-seca acull l'Escola de Governs Locals amb la mirada posada en les municipals

19 Setembre 2022
Més d'un centenar de futurs candidats van aprendre estratègies de comunicació, lideratge i gestió d'equips en la trobada organitzada per l'Associació Catalana de Municipis.
Vila-Seca

Vila-seca rememora corrent el Rescat de les Cent Donzelles

19 Setembre 2022
Membres del club esportiu Mountain Trail de Vila-seca han recreat l'itinerari que va recórrer, segons la llegenda, la comitiva del rescat. Ho van fer unint les dues viles agermanades per aquesta història: Bagà i Vila-seca.
Vila-Seca

Bàsquet femení de primer nivell a La Pineda

16 Setembre 2022
El pavelló va omplir-se per gaudir d'un partit de bàsquet entre dos equips de la Lliga Femenina, la primera divisió de l'especialitat a Espanya. L'Araski i el Barça, acabat d'ascendir, van veure's les cares sobre el parquet vila-secà.
Vila-Seca

AENA vol connectar l'Aeroport i l'estació intermodal en set minuts

14 Setembre 2022
Creu que garantir la connectivitat és clau per al futur de la infraestructura i es compromet a dur-la a terme sense especificar com. L'ens aeroportuari situa Hard Rock i el futur límit de capacitat del Prat com a factors de creixement.
Vila-Seca

Els Next Generation dinamitzaran La Pineda amb cinc zones lúdic-esportives

09 Setembre 2022
Es tractarà d'un espai per practicar cal·listènia, una cursa d'obstacles, un parc infantil, un gimnàs a l'aire lliure i un altre pensat per a persones grans.
Vila-Seca

Messer ultima els treballs de la seva nova planta a Vila-seca

08 Setembre 2022
Amb una inversió de 50 milions d'euros, la nova planta, de 72 metres d'altura, canviarà la silueta urbana del polígon sud. Es preveu que sigui una de les plantes més modernes d'Europa en la seva producció.
Vila-Seca

Un dia a l'escola com els d'abans

05 Setembre 2022
De les limitacions a una normalitat que també s'imposa a les aules. Després de dos cursos marcats per la COVID, tan sols cal contemplar l'entrada dels infants a les escoles per comprovar que ara ja tot torna a ser una mica més fàcil.
Vila-Seca

Mario Téllez no es presentarà a les eleccions municipals del 2023

01 Setembre 2022
L'encara portaveu de Vila-seca en Comú fa un pas al costat per, afirma mitjançant un comunicat, centrar-se en la seva família i les tasques laborals.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…