Els candidats de Vila-seca voten acompanyats de família i membres del partit

28 Mai 2023
Els sis candidats de les forces amb representació han votat en sis col·legis diferents. La jornada s'ha iniciat amb normalitat i amb la crida, més que habitual, a la participació per part dels alcaldables.
Vila-Seca

El PSC critica l'inici d'obres a l'estadi a 72 hores de les eleccions

26 Mai 2023
També veuen injusta la despesa de Vila-seca Segura en la campanya. Asseguren que crea un greuge comparatiu amb la resta de formacions del consistori.
Vila-Seca

El PSC vol actualitzar la Policia Local amb una aplicació mòbil

25 Mai 2023
La candidatura encapçalada per Joan Anton Ramírez vol dissenyar un pla integral de seguretat adaptat als nous temps.
Vila-Seca

Segura pren el pols al comerç de La Pineda

24 Mai 2023
L'actual alcalde acompanyat d'altres integrants de Vila-seca Segura, com la regidora Esmeralda Núñez, han visitat els restauradors d'aques nucli vila-secà.
Vila-Seca

S'inicien les obres a l'Estadi Municipal de Vila-seca

24 Mai 2023
Es tracta de la primera fase de la transformació de la zona esportiva pressupostada en 1,4 milions d'euros. Tot el projecte s'enfilarà fins als 20 milions d'euros.
Vila-Seca

Ciutadans Vila-seca reclama més transparència a l'Ajuntament

22 Mai 2023
La formació taronja està decidida a marcar la diferència i revertir la tendència a la baixa que està vivint el partit d'un temps ençà. La candidatura es presenta com l'única proposta de centre i lliberal al municipi.
Vila-Seca

Sostenibilitat i drets socials, l'aposta de Decidim Vila-seca

22 Mai 2023
La candidatura liderada per Josep Forasté ha celebrat aquest diumenge l'acte central de la seva campanya per al 28M al Centru, un espai que, segons l'alcaldable, l'actual equip de govern volia esborrar del mapa.
Vila-Seca

L'escola Sant Bernat Calvó experimenta amb la ciència amb experts internacionals

22 Mai 2023
El centre explora nous mètodes educatius. Aprofita la seva acreditació Erasmus per compartir experiències i coneixement.
Vila-Seca

Núria Miret es vol convertir en la primera alcaldessa de Vila-seca

20 Mai 2023
Per aconseguir-ho presenta un programa en què prioritza la construcció d'una residència pública per a gent gran, l'adquisició d'habitatge per a lloguer social i la creació d'un refugi animal.
Vila-Seca

Bany de masses de Pere Segura al Celler en l'acte central de campanya

19 Mai 2023
La candidatura de l'actual alcalde aspira a un nou mandat, el segon amb Segura al capdavant, en el qual, diuen, el municipi farà un salt endavant.
Vila-Seca

El campus de bàsquet del Joventut de Badalona aterra a Vila-seca

17 Mai 2023
El campus tindrà lloc del 17 al 21 de juliol i poden participar jugadores i jugadors nascuts entre el 2004 i el 2013.
Vila-Seca

La draga ja aporta sorra a la platja de La Pineda

16 Mai 2023
En els pròxims dos anys es transformarà l'espai i això hauria d'estabilitzar el litoral vila-secà i, per tant, que no siguin necessària la reposició d'arena.
Vila-Seca

300 alumnes viatgen al passat agrícola de Vila-seca a través de la sardana

15 Mai 2023
S’ha fet coincidir, com cada any, amb la festivitat de Sant Isidre, patró de la pagesia. D’aquesta manera, els infants han pogut fer un viatge als orígens agrícoles del municipi.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…