Vila-seca inaugura l'Espai Bagà

30 Juliol 2021
És un nou equipament municipal situat al barri del Colomí i destinat a l'ús de les entitats culturals, entre elles, el Ball de Diables de Vila-seca.
Vila-Seca

AITASA s'uneix a Cal·lípolis Next Generation per regenerar la quarta part de l'aigua de les químiques

29 Juliol 2021
Ho farà amb quatre projectes per augmentar l'aigua regenerada que consumeix la indústria química i amb una inversió de 85 milions d'euros.
Vila-Seca

Alliberen 25 tortugues babaues a La Pineda

29 Juliol 2021
Comença una nova etapa per a elles, que han tornar aquest dijous a la platja de La Pineda per part del CRAM, el grup de Conservació i Recuperació d'Animals Marins.
Vila-Seca

Els Xiquets de Vila-seca repassen 30 anys d'història

29 Juliol 2021
Un recull fotogràfic recupera la trajectòria la història dels Xiquets de Vila-seca, coincidint amb els 30 anys de la colla L’exposició, es podrà visitar durant tot el mes d’agost. Està ubicada a la sala polivalent de l’Ajuntament.
Vila-Seca

Vila-seca celebra el primer cap de setmana de Festa Major

26 Juliol 2021
El protagonisme ha estat per a la cultura popular amb actuacions de danses folklòriques, el Ball de Diables i els gegants. El tret de partida, com és habitual, coincideix amb Sant Jaume.
Vila-Seca

El comerç de La Pineda augura un bon estiu, però vol anar més enllà

16 Juliol 2021
Per reactivar l'activitat comercial local han llençat un vídeo promocional juntament amb l'Ajuntament. També treballen per posar en marxar una pàgina web que recollirà informació dels comerços i esdeveniments de La Pineda.
Vila-Seca

Vila-seca recupera la Festa Major d'estiu

16 Juliol 2021
La Festa Major s’iniciarà el 22 de juliol i finalitzarà el 3 d’agost, coincidint amb el dia gran de la invenció del Cos de Sant Esteve. Durant el primer cap de setmana festiu, els actes es concentraran a La Pineda.
Vila-Seca

O Vos Omnes interpretarà els Motets de Bach a la Catedral

15 Juliol 2021
El cor vocal interpretarà a la catedral de Tarragona, a partir de les nou del vespre, els Motets de Bach. Hem estat a un dels darrers assajos.
Vila-Seca

Vila-seca vol acabar amb la gent que reserva lloc a la platja

14 Juliol 2021
D'acord amb el pla d'usos i serveis de platges de l'Ajuntament, no està permès la pràctica de deixar instal·lats o estesos elements com para-sols, cadires o tovalloles sense els seus propietaris.
Vila-Seca

Operatiu contra el tràfic internacional de marihuana a les comarques de Tarragona

13 Juliol 2021
S'han escorcollat una vintena de naus, una d'elles ha acabat amb el desmantellament d'una plantació de marihuana al polígon industrial Alba, en una nau del carrer Flequers, al límit entre el terme municipal de Reus i Vila-seca.
Vila-Seca

Pas endavant per la instal·lació de pantalles acústiques a Vila-seca

12 Juliol 2021
Adif ha adjudicat els treballs per la redacció del projecte que ha de permetre que es col·loquin aquestes pantalles per un import de gairebé 250.000 euros.
Vila-Seca

Roger Mas dona el tret de sortida al cicle Accions en Poesia

09 Juliol 2021
Dijous que ve el jardí de la biblioteca de Vila-seca acollirà l'espectacle de dansa amb versos "El cor quiet" i el 9 de setembre l'espectacle "Rumbesia" serà l’encarregat de tancar el cicle.
Vila-Seca

Tallen un carril de l'AP-7 a Vila-seca en bolcar un camió amb matèries perilloses

06 Juliol 2021
Segons les primeres informacions, no s'ha produït cap fuita i el conductor del vehicle ha sortit il·lès.