Un FICVI amb regust de Goya

22 Octubre 2021
10 treballs dels 46 que formen part de la selecció oficial del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca competiran també pels premis Goya.
Vila-Seca

L'estació intermodal a Vila-seca guanya números

21 Octubre 2021
Vila-seca i Reus defugen d'entrar en batalles de campanar per la futura ubicació de l'estació intermodal al Camp de Tarragona. El Ministeri de Transports apostaria ara per situar-la en terrenys vila-secans.
Vila-Seca

Vila-seca renovarà les guinguetes de la Pineda l'estiu que ve

21 Octubre 2021
Les guinguetes de la platja de la Pineda canviaran totalment l'estiu vinent. El consistori ja n’ha presentat els nous models que ara ha tret a concessió. Amb les noves estructures, més amplies i funcionals, es vol millorar el servei actual.
Vila-Seca

El comissionat del Corredor Mediterrani no contempla per ara la intermodal a Vila-seca

20 Octubre 2021
El coordinador del projecte del Corredor Mediterrani, Josep Vicent Boira, assegura no tenir constància de l'estudi per instal·lar la futura estació a Vila-seca i ho atribueix a treballs previs del Ministeri de Transports.
Vila-Seca

El radar mòbil de Vila-seca multarà a partir del novembre

20 Octubre 2021
Està en funcionament des de fa poques setmanes i vol pacificar el trànsit al municipi. El consistori valora la seva utilitat per reduir la velocitat al centre urbà.
Vila-Seca

Les plataformes beneeixen que l'estació se situï a Vila-seca

19 Octubre 2021
Creuen que ha de situar-se a l'encreuament entre la línia d'alta velocitat i la convencional i demanen consens al territori per triar la millor ubicació.
Vila-Seca

L'escultor Josep Clarà, protagonista de la següent mostra del Castell de Vila-seca

19 Octubre 2021
L'històric escultor català, icona mundial d'aquesta disciplina la primera meitat de S. XX, ocuparà la tercera exposició de la Fundació Vila Casas al Castell de Vila-seca, del 4 de novembre al 5 de juny.
Vila-Seca

Vila-seca recicla vidre contra el càncer de mama

18 Octubre 2021
Vila-seca s’ha afegit als municipis que acullen la campanya solidària “Recicla vidre per elles”. Es tracta d’una iniciativa d’Ecovidrio, que es desenvolupa a nivell estatal.
Vila-Seca

El públic respon en l'arrencada del FICVI

17 Octubre 2021
L'Auditori Josep Malapeira s'ha quedat petit per a la primera sessió de projeccions de curtmetratges. Durant la setmana vinent i fins diumenge se n'han programat nou més.
Vila-Seca

Paper de vàter i cartes, els ingredients del concurs In Situ del FICVI

17 Octubre 2021
Els 15 grups participants tenen 48 hores per crear un curtmetratge de tres minuts on apareguin aquests elements i la frase "no em puc creure que això no ho hagin inventat encara".
Vila-Seca

Vila-seca aspira a transformar el front marítim amb els Next Generation

14 Octubre 2021
L'Ajuntament ha presentat 9 projectes pensats en un model de turisme sostenible i que sumen una inversió total de 10 milions d'euros.
Vila-Seca

L'estació intermodal podria situar-se a Vila-seca

13 Octubre 2021
Es tractaria de l'encreuament entre el Corredor i la línia convencional del tren de Tarragona a Reus. Des de Vila-seca no en tenen coneixement i creuen que ho ha d'acordar el territori.
Vila-Seca

El FICVI també es degusta

13 Octubre 2021
Entre el 16 i el 24 d’octubre, se celebrarà a Vila-seca la sisena edició del festival, que projectarà 46 curtmetratges seleccionats entre més d’un miler. Els restauradors locals maridaran les pel·lícules amb unes jornades de degustació.