El CH Vila-seca comença i acaba a Reus la setmana dels dos partits

18 Gener 2022
La Festa Major va provocar que l'equip entrenés ahir a la nit a la pista del Reus Ploms, on també jugarà com a local dissabte. Un mal moment per trencar rutines, ja que dijous completarà a Tona el primer dels dos duels ajornats.
Vila-Seca

Els Tres Tombs recorren els carrers de Vila-seca

17 Gener 2022
Els cavalls i els carruatges han sortit des de l'avinguda de la Generalitat acompanyats per la banda Sones de Pasión.
Vila-Seca

Vila-seca recupera l'esperit festiu de Sant Antoni

17 Gener 2022
Els plats forts del primer cap de setmana van ser la cercavila del seguici i l'estrena de la renovada imatge de Sant Miquel Arcàngel.
Vila-Seca

5.000 persones reconquereixen el Cós de Sant Antoni

16 Gener 2022
La tornada d'aficionats al circuit hípic del Parc de la Torre d'en Dolça és l'alegria d'una cita amb cavalls d'altíssim nivell i en què el local, Sound Of Victory, ha esgarrapat un podi en la prova estrella de la jornada.
Vila-Seca

El Ball de Diables de Vila-seca culmina la renovació de l'arcàngel Sant Miquel

14 Gener 2022
La renovació de la indumentària s'inspira en un soldat romà i ha anat a càrrec d'artesans vilasecans com el ferrer Antoni Mas.
Vila-Seca

La prèvia esportiva del cap de setmana

14 Gener 2022
José Ignacio Castelló, especialitzat en turf, ens aporta l'última hora d'un Cós de Sant Antoni que narrarem a TAC12 diumenge (16.30 i 20 hores). I fem una ullada al primer cap de setmana esportiiu complet del 2022.
Vila-Seca

Xavier Xatruch, l'ànima del turf a Vila-seca

14 Gener 2022
Aquest diumenge narrarem el Cós de Sant Antoni a la tele (16.30 i 20 hores) i dilluns entrevistarem un dels seus participants, el propietari i preparador local, Xavier Xatruch, al programa Sempre Hi Som (21.30 i 23.30 hores).
Vila-Seca

"La direcció és la bona, però la implantació és desesperadament lenta"

13 Gener 2022
L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, valora positivament els canvis arran de l'accident a IQOXE, d'ara fa 2 anys, si bé que creu que encara s'han de concretar qüestions de coordinació.
Vila-Seca

S'ajorna el partit del CH Vila-seca per un positiu i diversos confinats

13 Gener 2022
Segona setmana consecutiva que la COVID deixa sense competir al Club Hoquei Vila-seca de Nacional Catalana. Si la jornada anterior va succeir a Tona, ara tampoc podrà veure's les cares amb el Malgrat i a domicili.
Vila-Seca

El passat del Cós de Sant Antoni

13 Gener 2022
Compte enrere per viure diumenge a TAC12 (16.30 i 20 hores), per tretzè any consecutiu, les curses de cavalls més importants de Catalunya. L'abans recent de la prova cavalca paral·lel al de la tele, però va molt més enllà.
Vila-Seca

Els ex de Ciutadans a Vila-seca s'uneixen amb el PSC per anar junts a les municipals

12 Gener 2022
La plataforma ‘Vila-seca som tots’, creada pels exregidors de Ciutadans a l’Ajuntament de Vila-seca, concorrerà a les eleccions municipals de l’any que ve sota les sigles del PSC.
Vila-Seca

200 persones es concentren a Vila-seca per defensar el català a les aules

11 Gener 2022
La convocatòria convocada per la CUP va comptar amb el suport d'altres entitats. Protesten contra la sentència del TSJC que obliga un curs de l'Institut Ramon Barbat i Miracle a impartir el 25% de classes en castellà.
Vila-Seca

El seguici de Vila-seca recupera la cercavila per Sant Antoni

11 Gener 2022
També tornen les curses de pallassos i les que organitza el Club Atletisme Vila-seca i actes tradicionals com els Tres Tombs, el Ball de Diables o el correfoc.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…