Estava sent jutjat per encobrir una denúncia per una pallissa el 2013. Mentrestant, la Fiscalia ha rebaixat les penes per als altres dos agents implicats, que haurien estat els autors de l'agressió.
La programació compta amb una setantena d'actes. L'arribada dels Reis d'Orient serà el plat fort amb novetat, ja que la retransmissió de TAC12 es podrà veure en dues pantalles gegants. 
Serà una travessa del 2 al 9 de desembre que recorrerà la serralada de l'Atles fins al desert del Sàhara, inspirada en competicions professionals com el Dakar, però amb pilots de menys experiència
Els fets s'haurien produit l'any 2013, a la sortida de Pacha. Dos agents haurien agredit brutalment un individu que havia estat expulsat de la discoteca. Ell declara que no recorda res i va pensar que l'havien…
El govern amb majoria de Pere Segura l’ha tirat endavant també amb l’aval de PSC i Vila-seca En Comú, amb qui ha consensuat diverses aportacions. Els números preveuen destinar 900.000 euros a  inversions.
Vila-seca aprovarà el pressupost municipal amb més consens del que marca la majoria absoluta de Vila-seca Segura. La formació ha arribat a un acord amb els comuns. L'entesa incorpora 13 punts, sobretot encarats a millores socials…
Aquest és el segon consell municipal de participació que es crea i pretén recollir les inquietuds i necessitats d'una part molt important de la societat.
La sala acollirà diverses funcions de teatres adaptats a cadascun dels nivells. L'Ajuntament de Vila-seca preveu superar els 3.500 espectadors.
La platea de l'Auditori Josep Carreras va quedar petita amb dos grans noms com el de la violinista Soyoung Yoon i el del director Krzysztof Urbański.
L'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina de Vila-seca va exercir d'amfitrio en la trobada celebrada a la plaça de l'Estudi aquest diumenge al migdia. 
Després de gairebé dues dècades de relació amb el municipi, l'orquestra tarragonina estrenarà enguany una programació amb cinc concerts.

Més de 30.000 visitants en quatre anys

Dijous, 09 Novembre 2023 08:56
L'Ajuntament de Vila-seca destaca el conveni amb la Fundació Vila Casas. Per les sis exposicions que hi ha portat han passat ja 31.000 visitants al Castell de Vila-seca.
“Please, don’t smile”, recorre l’obra d’un dels fotògrafs més icònics de la segona meitat del segle XX, l’italo-francès Frank Horvat. La mostra es podrà visitar fins al mes de maig.
La Junta de Govern Local ha aprovat inicialment el projecte de les obres, que també afectaran al carrer d'Antoni Gaudí. El pressupost és de 435.000 euros i encara no hi ha calendari fixat
Es tracta del Consell de les Persones Grans, i integrarà el Consell de la Vila. L'acte s'ha celebrat aquest dimarts a la sala de plens de l'Ajuntament.
El Trio Elián hi va presentar Harmonies de guerra i desesperança.