Una desena d'artistes vinguts d'arreu d'Europa tornen a adaptar les figures tradicionals a la creativitat pròpia de la iniciativa. Aquest dimarts es poleixen els darrers detalls d'una intervenció que transforma 400 tones de sorra.

20 anys de Vila-seca contra la leucèmia

Dijous, 02 Desembre 2021 10:02
La Gala Benèfica en favor de la Fundació Josep Carreras arribarà a les dues dècades de vida, l'11 de desembre, amb 'El Messies' de Händel com a reclam. Es preveu omplir l'auditori per recaptar fons contra…
Vila-seca començarà a esculpir l'obra de La Pineda aquest cap de setmana. La inauguració de l'obra efímera encetarà un cicle nadalenc que contempla, entre altres, l'arribada dels Reis Mags al Castell i en directe a TAC12.
Els bars i restaurants de Vila-seca continuaran sense pagar l'impost d'ocupació del carrer l'any vinent. Una mesura que es va implantar amb la pandèmia i que en el cas de Vila-seca es mantindrà durant tot el…
Metges, infermeres, cosidores de mascaretes, pagesos... La llista de persones que van lluitar contra la pandèmia a Vila-seca van rebre l'escalf local per agrair la seva constància i esforç durant mesos.
L'alcalde de Vila-seca critica d'inacció les administracions davant episodis contaminants amb l'arribada de residus microplàstics a la platja de La Pineda. Una situació que s'ha reproduït de nou amb l'última llevantada.

El porter i jugador que ho atura gairebé tot

Dimecres, 24 Novembre 2021 03:39
Oriol Borràs és un cas curiós de l'hoquei de Catalunya. Ara ocupa els tres pals del CH Vila-seca, però va tornar al club com a jugador. I el seu rendiment és un dels detonants de la…

El Cós de Sant Antoni, abans del festiu

Dimarts, 23 Novembre 2021 07:05
Les curses de cavalls més importants de Catalunya se celebraran el 16 de gener, un dia abans que la diada festiva de Vila-seca. Normalment el Cós es realitza el primer diumenge posterior al 17 de gener. 

CH Vila-seca - Barça B (2-2)

Dissabte, 20 Novembre 2021 20:22
Tercera jornada consecutiva sense perdre dels vila-secans a la Nacional Catalana i després d'un partit vibrant en què mai han anat per sota tot i tenir davant un dels equips més talentosos de la categoria. 
Vila-seca inaugurarà la reforma del Celler Noucentista el pròxim mes de maig. Aquesta és la previsió que té l'Ajuntament. Les obres encaren ja la recta final i podrien acabar-se a principis del 2021.
Són l'avinguda Verge de Montserrat i el carrer d'Antoni Gaudí. El cost serà d'uns 400.000 euros. Els treballs s'inclouen en el pla integral que està duent a terme el consistori per reformar la via pública. 

El CH Vila-seca ja hi creu

Dimecres, 17 Novembre 2021 04:38
Sumar dues victòries consecutives ha canviat la cara d'un equip amb potencial per guanyar qualsevol equip a la Nacional Catalana. També davant el filial del Barça, que passarà dissabte per VIla-seca.
La finalitat d’aquests plans és facilitar l’accés al món laboral entre les persones que es troben en situació d’atur. 

(S)avi de l'hoquei

Dimarts, 09 Novembre 2021 05:22
Frega els 70 anys i Andreu Vergés va ocupar la banqueta del CH Vila-seca en substitució del sancionat Juanjo Matilla. I la presència de l'il·lustre tècnic formatiu va coincidir amb la primera victòria de l'equip aquesta…

CH Vila-seca - Malgrat (5-2)

Dissabte, 06 Novembre 2021 12:14
Cinquena jornada de Nacional Catalana i primera victòria del CH Vila-seca, que se situa així amb tres punts després de perdre els dos aconseguits anteriorment per culpa d'una alineació indeguda.
L'exposició “Josep Clarà i l’univers mediterrani” ofereix un viatge pel recorregut artístic d'una de les grans figures de l'art català del segle XX en una nova col·laboració entre l'Ajuntament de Vila-seca i la Fundació Vila Casas.