Els cotxes estaven estacionats a les avingudes de Cap Salou i el Pla de Maset. Els Mossos els van poden enxampar in fraganti. 
El conjunt vila-secà és l'equip que més jugadors aporta al combinat. El seleccionador també entrena a Vila-seca. L'europeu es juga a Olot fins al 20 de juliol.
L'entitat ho va fer amb activitats durant tot el dissabte i per a tots els públics, amb una gimcana popular amb més d'un centenar de participants, espectacle infantil, àpats populars i un concert de folk.
Va començar com a casal per després constituir-se en grup d’esplai i des d’aleshores, la tasca dels monitors ha dinamitzat les tardes de dissabte pels carrers de Vila-seca. Ho celebraran amb una festa aquest dissabte a…
La bèstia festiva de Vila-seca, que ja és un símbol del poble, compleix un lustre i ho va celebrar amb una cercavila acompanyat de Mulasses de pobles veïns.
L'han custodiat des de la Fundació CRAM des que va quedar atrapada en una xarxa. Ara, l'han alliberat a la platja de La Pineda. L'Ajuntament de Vila-seca ha rebut un reconeixement.
Ha estat aquest migdia a la zona que toca més al Port de Tarragona. Mentre s'analitzava què era, s'ha prohibit el bany. Es tractava de carbó en suspensió i s'ha descartat cap tipus de vessament
Salvador Juanpere és de Vilaplana i ens presenta una reflexió retrospectiva a través d'una trentena d'obres. És la vuitena exposició que acull el castell vila-secà per on ja hi han passat més de 36.000 persones.
El ple municipal també va aprovar la renovació del conveni amb l'aeroport i altres consistoris del Camp de Tarragona per dur a terme accions publicitàries de la Costa Daurada.
Vila-seca és l'únic municipi de la Costa Daurada que porta vint-i-sis anys de manera interrompuda amb el reconeixement de la bandera blava a la seva platja.
És el tram pactat entre l'Ajuntament i la Generalitat perquè no hi hagi cablejat. Ho ha anunciat l'alcalde, Pere Segura, en el balanç del primer any de l'actual mandat, on també ha dit que demanaran una…
S'espera a finals de setembre o inicis d'octubre per evitar molèsties en plena temporada turística. Sí que comencen ja les actuacions per millorar l'eficiència energètica al passeig. 
L'any vinent jugarà a Nacional Catalana, una categoria que es va perdre fa un parell d'anys. Si més no, tornar-hi no entrava dins els plans d'aquesta temporada.
El Club Hoquei Vila-seca és nou equip de Lliga Nacional Catalana. El conjunt d'Arnau Moragas va guanyar per 3-1 l'Hoquei Barberà a la final de la fase d'ascens de Primera Catalana.
La iniciativa, per la que en els darrers anys han passat una cinquantena de persones entre 18 i 30 anys, té com a objectiu preparar-los perquè puguin tenir una oportunitat laboral.
14 establiments, 12 d'ells de La Pineda, participen de les jornades gastronòmiques de l'arròs de mar i muntanya. Faran menús i degustacions amb aquesta base entre el 14 i el 30 de juny.