Un treballador del servei de manteniment de carreteres ha mort en quedar atrapat entre els dos vehicles implicats, una furgoneta i un camió.
La proposta contempla la compra del magatzem adjacent al celler noucentista i també les instal·lacions del nucli històric. La compra l’haurà de provar per ser efectiva l’assemblea de la cooperativa.
Recta final de la Festa Major de Vila-seca, que viurà demà el darrer dia d'una agenda que s'ha allargat durant gairebé dues setmanes. El seguici tradicional va completar el passat vespre la seva ballada de lluïment.

Vila-seca inaugura l'Espai Bagà

Divendres, 30 Juliol 2021 10:32
És un nou equipament municipal situat al barri del Colomí i destinat a l'ús de les entitats culturals, entre elles, el Ball de Diables de Vila-seca.
Ho farà amb quatre projectes per augmentar l'aigua regenerada que consumeix la indústria química i amb una inversió de 85 milions d'euros.
Comença una nova etapa per a elles, que han tornar aquest dijous a la platja de La Pineda per part del CRAM, el grup de Conservació i Recuperació d'Animals Marins.
Un recull fotogràfic recupera la trajectòria la història dels Xiquets de Vila-seca, coincidint amb els 30 anys de la colla L’exposició, es podrà visitar durant tot el mes d’agost. Està ubicada a la sala polivalent de…
El protagonisme ha estat per a la cultura popular amb actuacions de danses folklòriques, el Ball de Diables i els gegants. El tret de partida, com és habitual, coincideix amb Sant Jaume.
Per reactivar l'activitat comercial local han llençat un vídeo promocional juntament amb l'Ajuntament. També treballen per posar en marxar una pàgina web que recollirà informació dels comerços i esdeveniments de La Pineda.

Vila-seca recupera la Festa Major d'estiu

Divendres, 16 Juliol 2021 09:00
La Festa Major s’iniciarà el 22 de juliol i finalitzarà el 3 d’agost, coincidint amb el dia gran de la invenció del Cos de Sant Esteve. Durant el primer cap de setmana festiu, els actes es…
El cor vocal interpretarà a la catedral de Tarragona, a partir de les nou del vespre, els Motets de Bach. Hem estat a un dels darrers assajos.
D'acord amb el pla d'usos i serveis de platges de l'Ajuntament, no està permès la pràctica de deixar instal·lats o estesos elements com para-sols, cadires o tovalloles sense els seus propietaris.
S'han escorcollat una vintena de naus, una d'elles ha acabat  amb el desmantellament d'una plantació de marihuana al polígon industrial Alba, en una nau del carrer Flequers, al límit entre el terme municipal de Reus i…
Adif ha adjudicat els treballs per la redacció del projecte que ha de permetre que es col·loquin aquestes pantalles per un import de gairebé 250.000 euros.
Dijous que ve el jardí de la biblioteca de Vila-seca acollirà l'espectacle de dansa amb versos "El cor quiet" i el 9 de setembre l'espectacle "Rumbesia" serà l’encarregat de tancar el cicle.
Segons les primeres informacions, no s'ha produït cap fuita i el conductor del vehicle ha sortit il·lès.