El principal atractiu del Nadal a Vila-seca, el Pessebre de Sorra de La Pineda, pren forma just abans dels dos festius intersetmanals i a la zona del Pinar del Perruquet.

Blaumut actua al Celler de Vila-seca

Dilluns, 05 Desembre 2022 07:37
El grup ha presentat el seu cinquè disc d'estudi titulat 'Olímpica i Primavera', captivant el públic amb el seu directe que porta en escena la modernització dels instruments de cambra.

Jordi Forniés exposa a casa

Divendres, 02 Desembre 2022 09:45
El Castell de Vila-seca acull la primera exposició d'un artista local. L'obra de Forniés es podrà visitar fins al 26 de febrer.
Vila-seca programa una cinquantena d’actes i activitats per aquest nadal. L'arribada de ses majestats es podrà seguir en directe per TAC12. A La Pineda, el principal atractiu tornarà ser el pessebre de sorra.
El ple de Vila-seca de novembre va donar llum verda a la millora del tram que va des de la plaça dels Països Catalans fins al carrer Galceran de Pinós per preparar aquesta artèria del municipi de cara…
Des del 2021 el municipi gestiona per si mateix els serveis socials i es considera que l'acord amb el departament no preveu un finançament adequat.

La collita de l'oliva, al límit del benefici

Divendres, 25 Novembre 2022 11:21
A la Cooperativa de Vila-seca, esperen arribar als 300.000 quilos, una xifra molt inferior a d'altres anys a causa de les condicions meteorològiques. A aquest fet se li ha de sumar l'augment dels costos de producció
Aquest dijous es va dur a terme l'encesa oficial davant de la residència de gent gran del municipi. Els llums dels ornaments més grans s'apagaran cada dia a les deu de la nit.
La mesura ha de servir per crear un entorn adequat perquè les jugadores i altres integrants del club puguin expressar lliurement si han patit o detectat alguna actitud sexista.

Els partits de la UE Valls duren 90 minuts

Dimecres, 23 Novembre 2022 03:07
9 dels 17 punts de la UE Valls a Primera Catalana s'han guanyat més enllà de la represa i cap marcador ha empitjorat més enllà del descans. La solvència dels de Manel Cazorla ha permès ja…

El 'Karaoke' de Suu fa parada a Vila-seca

Dilluns, 21 Novembre 2022 09:40
El darrer disc de la cantant catalana és un treball amb una referència notable a l'estil musical dels anys 80 i 90.
El vent d'aquest cap de setmana no ha impedit la celebració del clàssic cros de Vila-seca, que frega ha les 40 cites i que s'organitza gràcies a l'esforç humà i tècnic del Club Atletisme Vila-seca. 
El Castell de Vila-seca continuarà acollint exposicions de la Fundació Vila Casas. L'Ajuntament i la institució especialitzada en el foment de l'art contemporani català han renovat l'acord de col·laboració del 2018.
250 persones s'han congregat al Celler, recuperant així un acte inèdit des d'abans de la pandèmia. Una tretzena edició en què també han visitat el Castell.

Mig segle de cant coral vila-secà

Dimecres, 16 Novembre 2022 09:42
La Coral Nova Unió dona el tret de sortida a la commemoració del seu 50è aniversari. Es va presentar un llibret que recull fotografies i la veu dels protagonistes que han donat veu a la coral…
Comptaran amb pantalles integrades que informaran del temps d'espera fins a l'arribada del pròxim servei. Tal com ja va avançar a TAC12 fa un any i mig, els actuals tòtems deixaran espai a un model molt…