Els elements del seguici salouenc surten al carrer per Festa Major

03 Febrer 2023
La Mulassa va celebrar la seva cercavila acompanyada de la geganta Europa i desenes d'infants del municipi.
Salou

Les colles preparen el Cós Blanc més desitjat

03 Febrer 2023
Tres anys després de la darrera edició, Salou recuperarà demà el multitudinari Cós Blanc. Enguany hi participaran 27 carretel·les, una xifra molt similar a la del 2020, quan es va celebrar per última vegada.
Salou

Salou té a punt el Cós Blanc

03 Febrer 2023
Salou ja respira Cós Blanc i un dels dos carrers principals pels quals es desenvoluparà, el Ciutat de Reus, ja ho té gairebé tot preparat per a l'arribada dels participants i assistents.
Salou

El CB Salou pot ser el primer "petit" que tomba el líder

03 Febrer 2023
Dura tornada a la LEB Plata després del descans de la setmana anterior. El Menorca passa per la Costa Daurada com a primer classificat i tan sols amb derrotes contra els tres altres millors de la taula.
Salou

El Salou FS pot neutralitzar el Futsal Lleida

03 Febrer 2023
Jornada clau a la Tercera Divisió perquè els de Manel Hidalgo reben el tercer de la taula, tres punts per sota i a cinc de l'única plaça d'ascens a la Segona B.
Salou

Granados acusa el Govern de moure la fitxa de Hard Rock només per salvar els comptes

01 Febrer 2023
L'alcalde de Salou s'ha mostrat satisfet per l'aprovació d'uns pressupostos de la Generalitat que preveuen definir el pla urbanístic de Hard Rock abans de l'estiu. Ara bé, s'ha mostrat molt crític amb el Govern.
Salou

El govern salouenc es queda sol aprovant el nou contracte de la brossa

01 Febrer 2023
L’oposició en bloc no ha acceptat ni la urgència del ple extraordinari ni el fet de tirar endavant el contracte més important de l’Ajuntament amb un informe desfavorable de l’interventor.
Salou

Salou presenta al·legacions per conservar l'activitat hotelera al sector del Sangulí

01 Febrer 2023
L'àmbit està afectat pel Pla Director Urbanístic de revisió dels sols no sostenibles del litoral que el Govern va aprovar inicialment l'estiu passat.
Salou

El nou skatepark de Salou serà una realitat aquest mes

01 Febrer 2023
La remodelació de l'espai de Salou s'enllestirà a finals de l'actual febrer. Els nous serveis ja prenen forma al Parc Manel Albinyana, l'indret on també va situar-se l'anterior instal·lació durant dues dècades.
Salou

Salou pressiona de nou el Govern per Hard Rock

31 Gener 2023
La trobada amb la directora general de Turisme de la Generalitat ha abordat temes com les noves línies de subvencions, les possibilitats per tenir activitat durant tot l'any i, sobretot, el futur macrocomplex d'oci.
Salou

El CB Salou dona la baixa a Dejan Bjelic

31 Gener 2023
Dejan Bjelic no continuarà al Club Bàsquet Salou, que té temps per buscar un reforç durant tot el mes de febrer. L'aposta més ambiciosa del curs salouenc a la LEB Plata no ha funcionat i la seva marxa obre ara altres oportunitats.
Salou

Un oponent més per pujar

31 Gener 2023
Inaudita situació la que s'ha viscut a laTercera Divisió perquè tant el líder com el Salou FS, el segon, han perdut. Quan semblava que els dos eren intocables, la derrota provoca que el Lleida, pròxim rival, s'apunti a la lluita per l'ascens.
Salou

Salou viu els primers compassos festius

30 Gener 2023
El protagonisme ha estat per a la cultura popular aquest cap de setmana. El seguici salouenc ha sortit al carrer, els diables han fet els esperats versots i els gegants han sumat una nova trobada.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

El territori commemora el Dia Contra la Violència Masclista

23 Novembre 2018
Alguns ajuntaments del Camp de Tarragona han commemorat el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones que serà aquest diumenge. En tots els llocs s’ha llegit el manifest i a Tarragona a banda, s’ha presentat la nova guia de protocol…