La calamarsa emblanquina i talla part dels carrers d'Altafulla

Altafulla s'ha aixecat avui emblanquida després de la forta calamarsa que va tenir lloc la passada matinada. Els més matiners han aprofitat per acostar-se i fer fotografies de les diferents plaques de gel que s'han formata causa de la baixada de les temperatures. A Torredembarra els efectes també han estat notables. 

La zona més afectada ha estat Baix a Mar. Dues pèrgoles situades en uns aparcaments privats han cedit provocant que fins a vuit vehicles quedessin atrapats. Per sort, però, no hi ha hagut cap persona afectada. Carrers com el de Jaume I i el tram final de la Via Augusta s'han hagut de tallar degut als dos pams de gel que s'han acumulat. La imatge més curiosa, però, ha estat sens dubte la de la platja.

Els treballadors de la Brigada Municipal s'han posat ben d'hora a netejar la zona on instants després ja s'ha instal·lat la fira de Sant Jordi. També ho han fet els treballadors dels establiments situats a la zona de Baix de Mar. Tot plegat, per garantir l'accés als vianants.

Un Sant Jordi on ha estat més complicat circular pel municipi, però que malgrat tot ha pogut celebrar la jornada amb total normalitat.