La mateixa víctima va retirar la denúncia, per una empenta, pocs dies després i davant la situació de l'home, que començava a patir demència. El cas, sense lesions, informes ni testimonis, no va seguir endavant ni…
Tots els partits han votat a favor a excepció del vot en contra de Vox. Ha estat en un ple extraordinari amb només aquest punt en l'ordre del dia. 
Un centenar de persones, moltes d'elles autoritats locals i territorials, s'han concentrat a les portes de l'Ajuntament per condemnar el crim de la dona de 76 anys en mans del seu marit. 
L'home de 86 anys, parella de la víctima, va quedar detingut com a presumpte autor del crim aquest diumenge. El cos sense vida de la dona es va localitzar dissabte en un pis del carrer Tortosa.  
Els mossos van rebre aquest dissabte pels volts de les 8 del vespre un avís que hi havia una dona morta amb indicis de criminalitat a l'interior d'un pis del carrer Tortosa
Va ser a la carretera C-14 dijous a la nit. La víctima circulava en moto. La conductora se l'ha detingut per conduir drogada i per homicidi per imprudència greu.
Adif ha començat la demolició de l'edifici aquest divendres. Deixarà espai per al futur Eix Cívic, malgrat que bona part de l'oposició hi estaven en contra. 

El CB Salou perd a la seva estrella

Divendres, 12 Juliol 2024 07:48
La d'Isaac Mayo és una baixa molt important. La temporada passada, l'aler va ser un dels millors jugadors de tota la LEB Plata.
L'Ajuntament transforma l'entorn de la plaça amb l'intent de fer un tribut al seu passat romà. L'espai se situa entre els carrers Via Augusta, Via Roma i el Camí Reial.
El RallyRACC Catalunya-Costa Daurada es celebrarà el 19 i 20 d'octubre. Recordem que el mundial no ve a casa nostra des de l'any passat i que no tornaria, com a mínim, fins al 2027.
Salou ha celebrat aquest cap de setmana uns fets que van passar 830 anys enrere. Ha estat un dels moments simbòlics del mercat medieval d'aquest cap de setmana a la plaça Francesc Macià. 
Es debatrà en un ple extraordinari que ha demanat bona part de l'oposició de l'Ajuntament de Salou. Són Vox, PP i USAP. El govern, amb tot, avisa que l'última paraula la té Adif.
És una rèplica del document de fa 830 anys i que va ajudar a desenvolupar la zona del port i gran part del territori com el coneixem avui en dia.
La institució salouenca ha presentat un dels índexs de maduresa digital més rellevants de tot Catalunya en l'exercici de l'any passat. Els guardons anuals s'han entregat al Teatre Auditori de Salou.
En el marc del dia de l'alliberament del col·lectiu, la bandera inclusiva ha estat hissada al bell mig del Passeig Jaume I. També s'ha llegit el manifest elaborat per a aquest 28-J.
Hi participen més de 200 equips i més de 3.500 esportistes d'arreu del món. També hi haurà futbol base a quatre municipis més, entre ells, Vila-seca.