Amb l'entrenador de l'OCA Global Salou repassem l'eliminació del play-off d'ascens a LEB Or, fem balanç de la temporada i mirem al futur.
Diumenge a les 18:15 h, CB Salou - Ciudad de Huelva. El conjunt de Jesús Muñiz necessita guanyar per més de 21 punts per avançar als quarts de final del play-off d'ascens.
El conjunt de Jesús Muñiz necessita remuntar 21 punts al Ciudad de Huelva per avançar als quarts de final del play-off d'ascens a LEB Or. El partit es veurà en directe per TAC 12, diumenge a les 18:15 h. 
Un informe encarregat per l'Ajuntament assegura que en la tramitació s'han produït irregularitats administratives per les quals el procediment s'hauria de declarar nul i començar de zero.  
Aquest divendres estrenen l'obra "La Sireneta" al Teatre Auditori. El projecte ha implicat alumnes de diversos cursos i compta amb una direcció, assessorament musical i coreogràfic de luxe.
Ho farà al Pla de Maset, on es plantaran fins a 500 ceps d'una varietat de vi negre sense presència a casa nostra com és el Pàmpol Girat. S'espera tenir la primera producció de raïm d'aquí…
Com a principal novetat, en aquesta segona edició també es posarà en marxa un programa destinat a entrenadors i entrenadores. Una part dels beneficis del campus es destinaran a ACNUR.
Elizabeth Laker, la representant de Tenerife, es va proclamar guanyadora de la nit i representarà la bellesa espanyola al concurs internacional que se celebrarà el proper mes de juliol a Polònia. 

Caldrà miracle a la tornada

Dilluns, 15 abril 2024 07:38
L'OCA Global Salou haurà de remuntar 21 punts contra el Ciudad de Huelva si vol ser als quart de final del play-off per pujar a LEB Or.
Així ho ha anunciat l'alcalde salouenc, Pere Granados, després d'una reunió amb els màxims responsables d'Urbanisme. D'aquesta manera, el govern català compliria amb el compromís signat l'any 2013.
Salut, esport i integració també a Salou que es converteix durant una setmana en la capital mundial del futbol per a persones que pateixen algun tipus de lesió cerebral. El vessant competitiu es dona la mà…

Comença el somni de l'OCA Global CB Salou

Divendres, 12 abril 2024 07:04
El CB Salou disputa per primer cop el play-off d'ascens a LEB Or. Ens aturem per conversar amb el jove i a la vegada veterà, Adrià Aragonès, i amb dos jugadors que ja tenen experiència en…
L'OCA Global Salou s'estrena al play-off dissabte a Andalusia i davant tindrà un equip amb registres molt semblants als del conjunt dirigit per Jesús Muñiz.
El Teatre Auditori acull la final de Miss RNB España. Hi participaran 52 concursants i cada una d'elles representarà una província de l'estat.
La Salou Food Experience ve enguany amb nou esdeveniments que aposten pels productes de proximitat, com l'arròs, el calamar o el peix blau. També destaca cites populars: Tasta Salou o Sabor Salou, entre altres.
L'espai, cedit per l'Ajuntament, ja es va posar en marxa durant la Setmana Santa per acollir el Casal de la Diversitat de Primavera. Ara, obrirà les tardes de dimarts i dijous.