Els contractes s'allarguen entre tres mesos i un any i els perfils professionals són diversos, des de suport a la brigada a tècnics de gestió ambiental o dinamitzadors juvenils. La partida de la sisena edició és…

El Salou FS signa la millor ratxa en 2 anys

Dimecres, 01 Desembre 2021 04:35
Són cinc partits consecutius sense perdre. L'aturada de la Tercera Divisió d'aquest cap de setmana és un bon moment per analitzar l'inici de projecte a les ordres d'un nou entrenador, Manel Hidalgo.
Des de l'Ajuntament s'exposa que ja hi ha el mateix gruix de reserves de turistes britànics que el 2019 en aquest moment de l'any. Afirmen que hi ha ganes de viatjar i, si no hi ha…
Aquest diumenge es van entregar els trofeus i obsequis a les 25 naus participants. L’embarcació “Afrodita” va quedar en segona posició. De fet, també es va endur el trofeu al calamar més gran.

CB Salou - Horta (78-50)

Diumenge, 28 Novembre 2021 14:10
Segon triomf consecutiu del CB Salou per signar un balanç positiu a l'EBA de 5-4. Els de Jesús Muñiz han sigut molt superiors a l'Horta des del començament de partit i recuperen forces de cara als…
Gerard Gutiérrez és baixa segura i Xavi Costa ho té difícil per arribar a temps al partit d'aquest diumenge i a casa (18.15 hores).
El Costa Daurada Trophy U20 WNT ja avança a l'estadi del Complex Esportiu Salou Futbol. Espanya i Mèxic han obert el seu torn de partits que creuarà totes dues seleccions i les de França i Alemanya.
Salou és la seu d'un torneig de futbol femení i masculí de categories aleví i infantil. Clubs com Barça, PSG i Benfica, entre altres, tenen cabuda als camps de la capital de la Costa Daurada fins al diumenge, en horaris de…

El Pallejà no guanya a Salou des del 2017

Divendres, 26 Novembre 2021 06:51
El Salou FS rep un altre equip descendit com ell a Tercera Divisió, un Pallejà que encadena tres derrotes lligueres a la capital de la Costa Daurada.

Salou 2030

Dijous, 25 Novembre 2021 14:04
El Pla d'Ordenació Urbanística Municipal s'haurà desenvolupat completamentt en 9 anys. El consistori ha presentat les línies bàsiques, basades en el respecte al medi ambient, la sostenibilitat i l'accessibilitat social. La demografia creixerà controladament per assolir un…
Així el qualifiquen els seus protagonistes, les seleccions sub20 d'Espanya, Mèxic, França i Alemanya. Els quatre combinats es veuran les cares a l'estadi del Complex Esportiu Futbol Salou i en horaris de 12 hores i 17…
El consistori ha ressaltat la importància de la inversió al Centre Recreatiu i Turístic i, alhora, tots els partits, excepte Esquerra, han criticat les negociacions dels pressupostos de la Generalitat. 
La vintena de participants inscrits en aquesta 46a edició tenen sis dies per capturar el nombre més gran de calamars pescant de manera artesanal.
El municipi organitza les primeres jornades nacionals de guies canins amb agents locals per compartir aprenentatges.
El Teatre Auditori de Salou va tornar a viure una nit màgica amb la gala benèfica d'aquesta entitat sense ànim de lucre que ha recol·lectat 175.000 euros en 10 anys de vida.

Salou inaugura un bust de Dostoievski

Dilluns, 22 Novembre 2021 08:48
Un bust de l’escriptor rus Fiódor Dostoievski dona la benvinguda des d'ara als visitants de la Biblioteca Municipal de Salou.