TAC12 EN DIRECTE

tac12 play 72px

finetpelmig.jpg
santa_tecla.jpeg
Tarragona

Tarragona té més habitants que mai: 144.047

18 abril 2024
Són les dades del padró municipal d'aquest 2024. Es confirma així que s'ha revertit la tendència d'estancament que es vivia des que es va perdre la Canonja, ara fa 14 anys.
Tarragona

Viñuales reafirma que l'àrea metropolitana no necessita capital

18 abril 2024
La novetat la trobem, però, en Esquerra Republicana, que ha canviat de posició i ara defensa la capitalitat de Tarragona.
Tarragona

Les noves urgències de Joan XXIII entraran en funcionament a l'estiu

18 abril 2024
Recta final de la primera fase d'ampliació del centre hospitalari. L'edifici pont està pràcticament enllestit i es preveu que aviat es liciti la construcció de l'edifici principal del nou hospital.
Camp de Tarragona

Nova prova de sirenes de risc químic dimecres 24 a les 12h

18 abril 2024
Tot i que serà igual que la del setembre, aquesta vegada s'ha reforçat el contacte amb les associacions de veïns i amb col·lectius de persones sordes i amb hipersensibilitat al so.
Camp de Tarragona

L'organització criminal, amb ramificacions a Valls, va blanquejar més de 10 milions d'euros

18 abril 2024
Els diners provenien del tràfic de drogues a Europa. L'operatiu va fer una vintena de detinguts a la península i a Veneçuela.
Camp de Tarragona

La situació del català als establimets comercials preocupa els consumidors

18 abril 2024
Gairebé la meitat de les denúncies presentades a l'Agència Catalana del Consum al Camp de Tarragona són per la vulneració dels drets lingüístics dels consumidors. El 2023 es van imposar una vintena de sancions.
Tarragona

ERC i govern discrepen del model de Sant Jordi a Tarragona

18 abril 2024
Els republicans denuncien la supressió de la recepció habitual als autors tarragonins prèvia a la diada. Des del PSC defensen que aquesta es trasllada per fer-la més visible i participativa.
Valls

Valls convocarà pressupostos participatius cada dos anys

18 abril 2024
Canvia la periodicitat per garantir que els projectes escollits es puguin executar abans de la següent convocatòria. Enguany el consistori hi destinarà 250.000 euros. La votació es farà a l’octubre.
Montblanc

El Camp de Futbol de Montblanc ja és accessible

18 abril 2024
Permetrà que aficionats del club amb mobilitat reduïda puguin accedir a la graderia. També serà útil per als cotxets dels infants.
Camp de Tarragona

Junts vol ser líder

18 abril 2024
Els lemes de campanya de Junts + Puigdemont per Catalunya posaran l’accent en les necessitats de lideratge i bon govern, que creuen que actualment no és donen.
Montblanc

L'Ajuntament no dona permís a l'exalcalde Andreu per refer la pintada

18 abril 2024
És el mural de suport a Puigdemont que Andreu va pintar a la paret del col·legi Mare de Déu de la Serra el passat cap de setmana. L'alcade Pallissó argumenta que no és un espai per fer-hi campanya electoral.
Tarragona

Tarraco Viva girarà al voltant del Mediterrani amb el Port guanyant pes

18 abril 2024
El Moll de Costa acollirà el gruix d'actes del primer cap de setmana del festival. Tot plegat en una 26a edició que gira al voltant del Mediterrani i que creix en actes i pressupost.
Tarragona

El circ com a vehicle per a visibilitzar la salut mental

18 abril 2024
Aquest és l'objectiu de l'espectacle que prepara aquests dies la companyia La Katara al centre cívic de Sant Salvador. Per fer-ho, han treballat conjuntament amb usuaris de la Fundació Aurora.
Camp de Tarragona

Què fer aquest cap de setmana? Música, teatre i màgia, entre les propostes

18 abril 2024
Cap de setmana carregat de propostes que passa per diferents gèneres i diverses poblacions. Comencem pel món de l’il·lusionisme.
Salou

L'OCA Global CB Salou espera tenir les seves opcions

18 abril 2024
El conjunt de Jesús Muñiz necessita remuntar 21 punts al Ciudad de Huelva per avançar als quarts de final del play-off d'ascens a LEB Or. El partit es veurà en directe per TAC 12, diumenge a les 18:15 h.
Camp de Tarragona

Els jugadors de la categoria del Nàstic ja tenen conveni col·lectiu

18 abril 2024
S'estableix un salari mínim de 20.000 euros bruts anuals per a la temporada vinent i 25.000 per a la següent. També regula les vacances que seran de 30 dies naturals.
Tarragona

PSC i ERC aposten per una àrea metropolitana sense capital

17 abril 2024
Les dues formacions creuen que s'ha de superar aquest concepte, tot i que reconeixen que Tarragona ja és la capital administrativa del territori. Una posició que contrasta amb la del Partit Popular i Junts, que reclamen que Tarragona reforci el seu lideratge.

Instagram tacdotze

Salou

Salou denuncia que el projecte del tramvia ha comès il·legalitats

17 abril 2024
Un informe encarregat per l'Ajuntament assegura que en la tramitació s'han produït irregularitats administratives per les quals el procediment s'hauria de declarar nul i començar…
Tarragona

Elena promet més reforç policial a Campclar, però amb poques concrecions

17 abril 2024
Des de l'Ajuntament de Tarragona, l'alcalde ha subratllat la necessitat d'abordar la complexa situació de Campclar amb un pla integral que contempli diversos eixos.
Montblanc

La rotonda d'accés a l'autopista, a Montblanc, tindrà un segon carril

17 abril 2024
Ha d'ajudar a resoldre el tap de vehicles que es forma els dies d'operació tornada quan molts visitants de la Costa Daurada fan el trajecte cap a Lleida o l'Aragó.
Camp de Tarragona

No es podrà circular pel túnel de Lilla dilluns al vespre i nit

17 abril 2024
El tall s'iniciarà a dos quarts de 7 de la tarda i acabarà a les 5 de la matinada del dimarts. S'hi han d'instal·lar nous llums a les sortides d'emergència i es faran proves dels…
Tarragona

"Que parin els peus a Israel", la crida de socors de l'activista israeliana Iris Gur

17 abril 2024
És el missatge que llença a la comunitat internacional una de les integrants del moviment "Combatants for Peace". Parlem amb ella coincidint amb la xerrada organitzada per…
Camp de Tarragona

L'oposició al Hard Rock serà un dels pilars de la campanya de la CUP

17 abril 2024
Un dels altres puntals del partit serà la lluita contra la contaminació de la indústria química i també en la negativa a la fàbrica de bateries de Mont-roig.
L'Espluga de Francolí

Els "pakis" també tenen nom

17 abril 2024
Fins a quinze establiments de la Conca de Barberà s'han sumat a la campanya "Tinc nom", que consisteix a penjar cartells als establiments amb la intenció que no es coneguin amb…
Tarragona

La Casa de les Lletres i Tarragona Ràdio sumen forces per Sant Jordi

17 abril 2024
Per primera vegada, des de dues parades i un escenari compartit a la Rambla Nova, l’emissora farà espai a una quarantena d’autors en una programació que arrencarà a les 9 del matí…