El trànsit es desviarà fins a la rotonda d'accés a l'AP-2 i es redirigirà per l'interior de Montblanc fins al següent accés a la nacional. S'ha de construir un pas inferior d'accés al futur polígon logístic. 
Alumnes de sisè del col·legi Mare de Déu de la Serra de Montblanc han pogut conèixer la història de Joan Tarragó. El seu fill els va explicar l'experiència i els horrors dels camps de concentració. 
El principal partit de l'oposició, el de l'exalcalde Josep Andreu, es queixa que el govern no dona resposta als dubtes i qüestions que plantegen. Per això, dimarts vinent hi haurà dues sessions, l'ordinària i l'extraordinària. 
S'han fet rebaixos a les voreres i s'hi han posat rampes per facilitar la mobilitat, eliminant les barreres arquitectòniques. L'Ajuntament també preveu pintar nous passos de vianants. 
El nou equipament s’ubicarà al baluard de Santa Anna de Montblanc i tindrà més de 1.000 metres quadrats repartits en tres plantes.
La restauració dels gegants Maties i Montserrat ha focalitzat la celebració de les festes i fires de Sant Maties a Montblanc. Els Amics dels Gegants han recuperat els seus primers elements, que ja van participar de…

La Conca de Barberà busca pastors

Dijous, 16 Mai 2024 12:52
Aquesta setmana ha començat la primera edició del curs per aprendre l'ofici de pastor, l'únic de nivell inicial que es fa a Catalunya. Concactiva explora les opcions per crear una formatgeria com a viver per a…
Protecció Civil va activar, aquest dilluns al vespre, al pla Transcat per la fuita d'un camió que transportava àcid clorhídric. L'incident va tenir lloc a l'àrea de servei de l'autopista AP2 a Montblanc.
Una dona de 72 anys va morir després de ser envestida per un cotxe que sortia marxa enrere d'un aparcament. 
Els veïns de Lilla han tornat a tallar els accessos al túnel del coll de Lilla durant dues hores aquest matí. Segueixen reclamant a l'estat que pagui les indemnitzacions de les esquerdes que va produir l'obra…
En total, unes 250 cavalleries, 60 carros i unes 750 persones van omplir els carrers de la Vila Ducal amb motiu de la 27a Trobada Nacional.
L'Estat ha adjudicat els treballs pendents per més de 5 milions d'euros. El termini d'execució de les obres és de 18 mesos. 
De música, de gastronomia i de calçots n'han parlat amb els alumnes de l'escola Les Muralles de Montblanc en una iniciativa que ha deixat molts bons moments.
Per tancar aquests 10 dies de màxima activitat al municipi, l’església de Santa Maria va viure l’estrena de l’acte de cloenda, que va recrear la coronació del Rei Pere el Cerimoniós. Tot i la pluja, les…
Minuts després que comencés l'espectacle, aquest es va haver de suspendre quan ja havia exhaurit totes les entrades.

La Setmana Medieval arriba a les escoles

Divendres, 26 abril 2024 10:46
Cap de setmana de plena activitat a Montblanc amb desenes d'actes d'una Setmana Medieval que acabarà amb la coronació del rei Pere III. Aquest divendres Sant Jordi i la Princesa han estat interrogats pels més petits.