La pedania de Montblanc no disposa dels suficients recursos d'aigua per abastir el centenar d'habitants. El nou pou, de 200 metres de profunditat, podria estar enllestit d'aquí a quinze dies. 
Al consistori montblanquí el canvi està assegurat. Mateixos alcaldables però partits diferents. Caldrà veure com es distribueixen els vots de la força més votada el 2019, Agrupament Catalanista, que ha desaparegut del mapa.
 La formació ha fet aquest divendres al matí un dels darrers actes de campanya esmorzant amb empresaris i autònoms de Montblanc.
 Els socialistes reivindiquen la feina feta en el darrer any i mig al govern de l'Ajuntament. Diuen que volen seguir treballant per posar solució a les petites coses del dia a dia.
L'alcaldable republicà, Oriol Pallissó, assegura que han treballat per fer del projecte d'Esquerra un projecte guanyador i confien que les urnes els donin suport aquest diumenge.
Als dos polítics els uneix haver militat conjuntament durant dècades a Esquerra Republicana. Carod ha destacat la feina feta per Andreu com a alcalde durant tots aquests anys.
Diversos candidats del partit van ressaltar, davant del mòbil, les seves propostes polítiques. Josep Andreu reivindica la feina feta i s'il·lusiona amb l'arribada del centre logístic de Bon Preu.  
La candidatura d'Oriol Pallissó a Montblanc pensa en un urbanisme més endreçat i millorar els aparcaments per fomentar l'activitat comercial. 
Així ho van explicar a les entitats del municipi, en el marc de la seva reunió anual. També volen impulsar millores a les instal·lacions esportives.
La companyia francesa Capfun preveu ampliar l'establiment situat a Vilanova de Prades. Serà el sisè camping operat per aquesta empresa a Catalunya. 
El president d'Esquerra Republicana va contestar a Junts, que els acusava d'haver fet l'anunci del nou centre d'atenció primària en plena campanya.
La candidatura d'Oriol Pallissó estructura el seu programa en tres grans exios:  l'arrelament, el benestar i la transparència i participació.
La formació aposta per millorar l'accés a l'habitatge de la gent jove i treballar per retenir talent al municipi.
L'alcaldable Ramon de Domingo reclama a totes les formacions que treballin pel bé del municipi. També aposten per fer un pas endavant en cultura.
Ho ha explicat el seu alcaldable, Oriol Pallissó, en un un acte aquest dissabte a la tarda que va omplir la pista del barri de Santa Clara d'activitats amb inflables i contacontes.
La festa està impulsada pel col·lectiu Orgull Espluguí en col·laboració amb l'ateneu popular L'Empelt amb l'objectiu que la lluita contra la LGTBIfòbia arribi a tota la comarca.