El ple va donar compte de l'expulsió de l'alcalde i de dos regidors més d'Agrupament Catalanista de Montblanc. Una decisió que no va ser acceptada pel batlle montblanquí, que podria recórrer al contenciós administratiu. 
La iniciativa vol revifar vida al centre comercial del municipi. A més, els compradors podran participar en el sorteig de cinc patinets elèctrics.
El foc va començar aquest dilluns a la nit al magatzem de l'empresa Rifacli al polígon de les Tres Eres i va afectar una segona nau, destrossant-les completament. També hi ha afectació al magatzem de la…
La reconfiguració del ple comarcal també fa que siguin dues dones les que estiguin al capdavant del Consell. Carme Pallàs n'és la primera presidenta i farà tàndem amb Maria Assumpció Canela, que en serà la vicepresidenta.
La 18a edició Terrània s'adaptarà a les mesures de seguretat establertes i controlarà l'accés al recinte a través d'una aplicació que cada usuari s'haurà de descarregar al seu mòbil.
Una feina molt apreciada d'uns gegants que porten cabell natural que montblanquins i montblanquines van donar. Qui les ha pentinat durant gairebé 60 anys passa el relleu i el deixa en mans també professionals.
Es tracta d'un nou recurs didàctic i turístic perquè les famílies puguin gaudir del patrimoni a través del joc.
Des de la Conca de Barberà tres productors estan recuperant a poc a poc el safrà, un ingredient molt utilitzat a la cuina de l'edat mitjana.

ERC entraria al govern si Andreu marxa

Dijous, 15 Juliol 2021 11:30
Els quatre regidors republicans que van sortir del govern de Josep Andreu no aposten per una moció de censura a l'alcalde, però creuen que hi ha altres vies per fer el canvi.
A efectes pràctics, l'alcalde manté totes les competències, ja que no ha canviat el cartipàs, però s'han assignat regidors de referència per a cada àrea.
L'alcalde de Montblanc es dona fins després de l'estiu per aconseguir una nova majoria a l'Ajuntament. Està prou satisfet de les primeres reunions que ha tingut amb Junts i PSC.
S'havia de celebrar entre el 16 i 18 de juliol a Montblanc. Estava previst fer tests d’antígens i s’havien eliminat les zones d’acampada a part de reduir el format del festival.
L'ermita de Sant Josep acollia, per primera vegada, el tret de sortida de la programació amb totes les entrades exhaurides.
Junts per Montblanc no tanca la porta a entrar al govern. El seu portaveu, Marc Vinya assegura que estan disposats a fer un esforç i un sacrifici, però no un xec en blanc. 
D'aquesta manera es trenca Agrupament Catalanista i l'alcalde, Josep Andreu, es queda en minoria amb quatre regidors al govern. Els republicans passaran ara a l'oposició, durant l'últim ple ja hi va haver discrepàncies.
L'alcalde de Montblanc afirma que la seva obligació és assegurar la governabilitat de l'Ajuntament i aposta, com a prioritat, per treballar una nova majoria.