L'església de Sant Francesc ha acollit l'espectacle inaugural del 39è Congrés del Consell Internacional d'Organitzacions de Festivals de Folklore i Arts Tradicionals.
Tot plegat arran d’una modificació pressupostària aprovada al plenari que ha de servir per pagar factures endarrerides no contemplades al pressupost. En total són més de 350.000 euros.

Oriol Pallissó, nou diputat al Parlament

Dilluns, 28 Novembre 2022 12:48
El màxim dirigent d'Esquerra a Montblanc entrarà a la cambra catalana en substitució de Lluís Salvadó, que serà nomenat president del Port de Barcelona. Pallissó va ser el número sis de la llista republicana a les…
L'empresa ha presentat els seus plans per obrir una ciutat logística a la Conca de Barberà en dues fases. La primera estaria acabada en dos anys. 

Bonpreu aterra avui a Montblanc

Dijous, 24 Novembre 2022 00:29
Un any després d'anunciar-se la seva implantació a la vila, seran els directius de l'empresa qui, des de Montblanc, explicaran els detalls de la construcció de la ciutat logística del grup.

Els Reis Mags de Montblanc estrenaran ruta

Dimecres, 23 Novembre 2022 09:10
 El Nadal montblanquí també recupera els Pastorets, cancel·lats arran de la COVID.
El Ministeri ha resolt el peritatge dels danys provocats per les obres de l'autovia A-27. Són gairebé 90 cases. Més de la meitat dels propietaris ja han rebut les valoracions. 
Reivindicativa Cursa de la Dona, en la setena edició d'una trobada que organitza el Club Atlètic Montblanc.  Sota el lema "mou-te per vèncer el càncer", va programar-se un recorregut de 4,6 quilòmetres per a corredors i…
Estrena nou text, nous personatges i noves escenes, però mantenint l'essència del text original de Joan Amades. Presentarà una Princesa més contemporània. 
Els veïns de la pedania de Montblanc se senten desatesos per l'Ajuntament en qüestions com la neteja. És un dels motius pels quals estan estudiant iniciar un procés llarg i difícil. El consistori està disposat a…
L'Ajuntament de Montblanc ha pogut adjudicar les obres per reconstruir el pont de Bolovi. Era una de les grans tasques pendents per adequar tot el que es va emportar la riuada del Francolí fa tres anys.
Es presentarà per la marca de Junts per Montblanc, però molt probablement aquest no serà el nom d'una candidatura que aspira a tenir un clar segell local.
El cap de llista tornarà a ser Joan Manuel Cabello, l'actual portaveu socialista a l'Ajuntament i membre del govern en minoria de Josep Andreu.
Govern i oposició accepten rebaixar l'IBI i augmentar el rebut de la brossa un 4%. L'alcalde reitera que està obert a escoltar propostes per elaborar el pressupost. L'oposició diu que quan hi hagi una idea en ferm…

Un camioner mor en un xoc a l'AP-2

Dilluns, 07 Novembre 2022 19:10
Retencions a l'AP-2 en direcció a Lleida per una topada entre dos camions que ha provocat la mort d'un dels conductors implicats. La via ha estat tallada durant bona part de la tarda i el trànsit…
Les dues formacions han sortit així al pas de les insinuacions de l'alcalde Josep Andreu dutes a terme al programa Saló de Plens. Sí que defensen una entesa fins al final del mandat per tirar endavant…