La Muntanyeta canviarà per complet el taller ocupacional

Aquest era, fins a principis d'aquest 2024, el taller ocupacional Gresol de la Muntanyeta. L'espai, que forma part de les instal·lacions a l'Oliva i ja buit d'usuaris des de fa uns mesos, serà enderrocat d'aquí a un mes a càrrec de l'empresa Control Demeter.

I tot això anirà a terra perquè aquí s'hi aixecarà un nou taller, més gran i més ben equipat. Aquest espai, fins ara, acollia una trentena d'usuaris de la Muntanyeta amb discapacitat intel·lectual, que de moment s'han traslladat temporalment a les instal·lacions de la Fundació Estela, també de la Xarxa Santa Tecla.

VINT USUARIS MÉS

Quan els treballs estiguin enllestits, a la trentena d'usuaris que tornaran cap a l'Oliva se'n sumaran una vintena de nous, arribant a unes 50 persones. Un taller ocupacional destinat a joves que han acabat l'educació obligatòria i als quals se'ls vol millorar la integració social i laboral.

OBJECTIUS: CURS 2025-26

Unes obres de construcció del nou taller ocupacional que costaran prop de dos milions d'euros i el procés d'adjudicació de les quals està obert. Així, la Xarxa Santa Tecla té el termini obert per a les empreses interessades fins al 31 de maig. Amb tot, l'objectiu és que el nou taller estigui enllestit d'aquí a un any i mig, a punt per al curs escolar 2025-2026.