Montblanc estrena acte per tancar una Setmana Medieval d'èxit

Montblanc acomiadava aquest diumenge 10 dies que han fet del municipi un punt neuràlgic de l’època medieval. Per fer-ho enguany ha estrenat un espectacle de cloenda que recreava la coronació del Rei Pere el Cerimoniós. Va ser sota el regnat de Pere tercer de Catalunya i Aragó que es va configurar la Generalitat, i la Setmana Medieval ha repassat una trajectòria d’un reialme que també va impregnar la vila montblanquina. Una església plena de gom a gom per cloure amb èxit una nova setmana medieval.

Una programació que, tot i la pluja que ha fet acte de presència especialment en les últimes jornades i que ha obligat a suspendre algun dels actes, ha satisfet locals i visitants. Ja sigui per les novetats incorporades, o per la fidelitat a la tradició de la qual també en fa bandera la Setmana Medieval de Sant Jordi.

RELLEU A LA JUNTA

L’Associació Medieval de Montblanc encara ara el ja habitual període de valoració, i es posarà a treballar en l’edició del 2025, que entomarà amb un canvi al capdavant de la junta de l’entitat.