Milloraran la connexió entre l'A-27 i l'N-240 a Lilla

El Ministeri de Transports ha adjudicat, per 5,4 milions d'euros, les obres complementàries per connectar l'A-27 amb l'N-240 a Montblanc.  Era una obra ja prevista quan es va inaugurar el tram Valls-Montblanc i el túnel del Coll de Lilla l'octubre de l'any passat.

El projecte inclou també la construcció del pont de Camp Magre, molt reivindicat pels veïns de Lilla. També altres actuacions, com la construcció d'un edifici annex al centre de control del túnel o la instal·lació de plaques solars. 

L'obra ha de permetre connectar l'autovia amb la nacional sense passar per les actuals rotondes on ja s'han registrat diversos accidents. 

NOVA PROTESTA DELS VEÏNS DE LILLA

L'Ajuntament de Montblanc celebra que es compleixi amb el compromís de fer aquesta obra, però recorda que els veïns de la pedania de Lilla encara no han cobrat les indemnitzacions. Diuen que continua el silenci des del Ministeri i no tenen cap data per cobrar els diners. Dilluns, els veïns de Lilla tornaran a tallar la carretera de 9 a 11 del matí per continuar reivindicant que els paguin els diners pactats.