Es presenta el número 37 de la revista Estudis de Constantí

20 Setembre 2021
Inclou nou articles sobre el municipi, generalment de contingut històric, però de qüestions ben diverses i que han elaborat col·laboradors habituals de la publicació.
Constantí

Constantí aposta per cursos de formació que contemplin el sistema de treball d'Amazon

14 Setembre 2021
Aquest matí s'ha presentat l'oferta formativa de l'escola d'Adults que ha detectat una manca de formació al municipi. Per aquest curs ofereixen varietat de classes presencials des d'informàtica, català o alfabetització.
Constantí

Amazon obrirà a Constantí el mes vinent

09 Setembre 2021
La inscripció al procés de selecció de personal a l'atur de Constantí per al centre logístic s'allarga fins al divendres. La inversió ajudarà a engegar el pla d'inversions i el consistori avança ja l'arribada de noves marques.
Constantí

La Biblioteca de Constantí instal·la una bústia per retornar els llibres

09 Setembre 2021
Es tracta d'una iniciativa reivindicada pels usuaris i les treballadores que permetrà tornar els préstecs sense estar pendents de l'horari.
Constantí

Èlia Canales s'emporta dues plates del Mundial júnior de tir amb arc

16 Agost 2021
Èlia Canales és subcampiona del món de tir amb arc en categoria júnior. Excel·lent campionat de la de Constantí, que tan sols va cedir davant l'arquera de l'Índia, Komalika Bari. No va ser l'única medalla de Canales a Polònia.
Constantí

Èlia Canales disputarà la final del Mundial júnior de tir amb arc

12 Agost 2021
La de Constantí s'ha classificat avui mateix per a la final, en què optarà a convertir-se en la millor arquera del futur d'arreu del món. La rival prové de l'Índia i el duel se celebrarà diumenge a la tarda.
Constantí

Collita de l'avellana limitada per les plagues

06 Agost 2021
La gran diferència amb la campanya de l'any passat tindrà a veure amb la qualitat del fruit, ja que el bernat va fer estralls i bona part de la producció es va podrir.
Constantí

Constantí remodelarà el carrer del Serapi i construirà l'skatepark a finals d'any

04 Agost 2021
Es destinaran 200.000 euros per a la renovació de la pavimentació i els serveis del carrer Serapi i 100.000 per a la pista multiesportiva i la zona dels skates. L’Ajuntament preveu iniciar les obres aquest setembre.
Constantí

Constantí recupera la Festa Major d'Estiu

02 Agost 2021
Es va poder tornar a gaudir d'actes tan tradicionals com el Ball Parlat de Dames i Vells, la cercavila del seguici o el correfoc.
Constantí

Mirada enrere a 150 anys d'ensenyament a Constantí

02 Agost 2021
El llibre “Fer de la necessitat virtut” de l’historiador Albert Solé repassa l'últim segle i mig d'esdeveniments vinculats al món educatiu del municipi.
Constantí

Apunta cap a París 2024 i molt més

30 Juliol 2021
No la tenim als Jocs pels pèls, però d'aquí a uns dies entrarà en acció al Mundial júnior de tir amb arc. Perquè la de Constantí és tan jove encara que el seu horitzó pot pensar tranquil·lament en París 2024 en altres cites.
Constantí

Jordi Villalbí relata en un llibre la seva lluita contra el càncer

29 Juliol 2021
"Ara ja ho saps, mare...". L'autor el defineix com un viatge pel món de l'oncologia on es descriuen aquelles sensacions, pensaments i emocions més sinceres i desconegudes per la resta de persones.
Constantí

Descobreixen un nou dipòsit al jaciment de Mas dels Frares

27 Juliol 2021
Es tracta d'un espai tancat on arribava el resultat de premsat de vi i on es feia una primera separació entre la part líquida i sòlida del raïm. Estava fet amb murs de pedra morter que impermeabilitzava les parets.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La pitjor campanya d'oli nou en anys

26 Novembre 2018
Les festes de l’oli nou a les principals cooperatives han tancat oficialment la campanya de recollida de l’oliva, tot i que les properes setmanes els centre productors encara rebran olives. Enguany però, els productors no estan per festes. La producció d’oli…

0
0
0
s2sdefault