Segona edició de Ludi Constantinenses a Centcelles amb 150 participants

20 Mai 2022
Uns 150 joves de la demarcació i una trentena de mestres de nou centres educatius han participat en la segona edició dels Ludi Constantinenses, una trobada que ha servit per aprendre com s'entretenien els romans.
Constantí

Constantí i el seguici de Tarragona reviuen la processó del trasllat del Braç

15 Mai 2022
És la primera sortida del seguici fora de Tarragona des del 1998. La celebració vol retre homenatge a Constantí per haver custodiat el braç de Santa Tecla al castell.
Constantí

Constantí recrea la processó del trasllat del braç de Santa Tecla

15 Mai 2022
Una seixantena d'actors de Les Forques Teatre escenifiquen la comitiva religiosa pels carrers del municipi. L'obra teatral ha despertat l'interès de centenars de constantinencs.
Constantí

El conte 'El trasllat del braç de Santa Tecla' narra l'orígen de la relíquia

13 Mai 2022
La Biblioteca de Constantí va acollir la presentació de la peça que ha estat escrita per l'historiador Ferran Marín i il·lustrada per Edu Polo.
Constantí

El monument de Centcelles serà debatut internacionalment

12 Mai 2022
Del 28 al 30 de juny. Constantí celebrarà un congrés que comptarà amb més de 20 investigadors d'arreu d'Europa.
Constantí

La música tornarà al conjunt monumental de Centcelles al juliol

10 Mai 2022
L'espai acollirà aquest estiu el cicle de concerts d’estiu a Constantí. S’han programat quatre espectacles que tindran lloc els dijous del mes de juliol al vespre.
Constantí

Constantí ret homenatge a les víctimes de Mauthausen

05 Mai 2022
Vuit constantinencs van perdre la vida en aquest camp de concentració d'Àustria. El Sindicat Agrícola del municipi i l'Ajuntament han volgut recordar-los en un acte al cementiri.
Constantí

Els Pets estrenen '1963'

29 abril 2022
Quatre anys després de 'SOM', els de Constantí publiquen '1963'. És el disc número tretze i, segons els seus autors, és un cant a la vida adulta replet d'"històries amb ànima. La presentació ha tingut lloc a casa, a Constantí.
Constantí

Constantí estrena oficialment el seu Cruyff Court

27 abril 2022
Posada en escena definitiva del nou camp de futbol de Constantí, a la zona de Centcelles. Es tracta d'un 'Cruyff Court', dins el projecte de la FundacióCruyff, i que pretén i promou l'esport com a eina educativa entre joves.
Constantí

El tendal del carrer Major protagonitza la jornada a Constantí

23 abril 2022
Ho fa dividit en sis trossos de dos metres d'amplada i cinc de llargada, elaborat per un grup d'una trentena de dones de Constantí.
Constantí

Multes de fins a 1.200 euros a Constantí per qui no reculli els excrements de mascotes

22 abril 2022
Així ho contempla la nova ordenança de convivència que ha presentat l'Ajuntament. També inclou un nou règim sancionador a les persones que no facin un bon ús dels patinets elèctrics.
Constantí

Un camió bolca a la nova rotonda del polígon de Constantí

22 abril 2022
L'empresa encarregada de retirar el vehicle pronostica que, si tot va bé, el trànsit podria quedar restablert amb normalitat durant la nit d'aquest divendres.
Constantí

Constantí es bolca amb la tornada de la seva Passió

16 abril 2022
Una setantena d'actors participen a la representació itinerant a l'aire lliure.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La pitjor campanya d'oli nou en anys

26 Novembre 2018
Les festes de l’oli nou a les principals cooperatives han tancat oficialment la campanya de recollida de l’oliva, tot i que les properes setmanes els centre productors encara rebran olives. Enguany però, els productors no estan per festes. La producció d’oli…

0
0
0
s2sdefault