Els comerços de Constantí reeediten el rasca nadalenc

05 Desembre 2023
Es fa amb l'objectiu de dinamitzar i promocionar el comerç i després del gran èxit que la iniciativa ha tingut durant els anys anteriors. Són butlletes amb premi que es podran obtenir comprant als comerços adherits a la Unió de Botiguers.
Constantí

Constantí recupera la capta de Sant Nicolau

04 Desembre 2023
Sant Nicolau és el patró dels infants i era considerat protector dels nens. Aquesta activitat tradicional es realitzava al municipi fa seixanta anys, sobretot per part dels escolans, que anaven per les cases del poble a demanar llaminadures i avellanes.
Constantí

Constantí facilitarà l'accés als ajuts d'urgència social

01 Desembre 2023
Se suprimeixen topalls en les ajudes al subministrament d'aigua i s'incrementen els imports dels ajuts per a lloguers, hipoteques o allotjaments temporals.
Constantí

El simulacre al polígon de Constantí posa a prova 3.000 treballadors

30 Novembre 2023
La valoració de la prova del Plaseqta és positiva. La coordinació, les sirenes i els missatges d'alerta als mòbils han funcionat. L'any vinent es repetirà l'exercici.
Constantí

Constantí programa més de 40 actes per a celebrar el Nadal

29 Novembre 2023
Tot arrenca aquest divendres amb la plantada de tions. El 4 i 5 de gener els Patges Reials s'instal·laran al campament reial per recollir les cartes als nens i nenes del poble.
Constantí

Constantí lluirà l'arbre de Nadal més gran fet a mà

22 Novembre 2023
Tindrà sis metres d'alçada i l'estan cosint el grup de dones del municipi Retalls. Després de l'èxit dels tendals per al carrer Major, ara el repte és poder conformar l'element més gran de Catalunya d'aquestes característiques.
Constantí

El polígon de Constantí es prepara pel simulacre del 30 de novembre

15 Novembre 2023
En aquest cas, el so de les sirenes anirà acompanyat de les alertes al mòbil que rebrà tothom qui es trobi en el perímetre del municipi.
Constantí

Detingut per robar instruments musicals valorats en 15.000 euros

30 Octubre 2023
El robatori es va produir a Constantí el passat 25 de setembre i els Mossos han detingut un home amb antecedents per fets similars.
Constantí

Constantí viu una ruta misteriosa a les portes de Tots Sants

30 Octubre 2023
La iniciativa va mobilitzar una cinquantena d'actors i figurants, i més d'un centenar de participants.
Constantí

Constantí apuja l'impost de la brossa un 80% i baixa l'IBI un 10%

27 Octubre 2023
Ho ha aprovat el ple extraordinari de l'Ajuntament. El govern justifica l'increment per llei, que l'obliga a revertir en la taxa el cost del servei.
Constantí

Constantí celebra la festa dedicada a la Dragonina

23 Octubre 2023
El cap de setmana festiu també va comptar amb actuacions musicals, castells, l'entrega de premis 'La veïna Dragonina' i un correfoc, que va posar punt final a la gresca.
Constantí

Constantí allarga el servei de vigilància rural per l'elevat preu de l'oli

17 Octubre 2023
Acabarà a finals de novembre i no a inicis d'octubre, com era costum. L'Ajuntament estudiarà si manté aquest dispositiu reforçat per l'any que ve.
Constantí

Constantí inicia els tràmits d'expropiacions del PPU-13, on s'instal·larà Lidl

06 Octubre 2023
El ple de setembre també va servir per guardar un minut de silenci en record de l'exbatlle Josep Maria Franquès, que va morir el passat cap de setmana.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La pitjor campanya d'oli nou en anys

26 Novembre 2018
Les festes de l’oli nou a les principals cooperatives han tancat oficialment la campanya de recollida de l’oliva, tot i que les properes setmanes els centre productors encara rebran olives. Enguany però, els productors no estan per festes. La producció d’oli…

0
0
0
s2sdefault