L'església de Sant Feliu Màrtir de Constantí podrà reobrir en un futur pròxim. Això serà després de la necessària rehabilitació que viurà la parròquia.
L'Ajuntament de Constantí ha rebut sis idees per a la redacció del futur centre cultural polivalent-teatre del municipi, un projecte que costarà poc més de quatre milions d'euros.
Les Forques Teatre tornarà a representar per tercer any la Passió de Crist el pròxim dissabte dia 8 d'abril. Hi haurà menys escenaris perquè es vol oferir una millor qualitat tècnica i l'inici de l'espectacle serà…
Es presenta la tercera edició de l'opuscle de la Setmana Santa constantinenca. Repassa la història i la significació de la celebració al municipi. 

Constantí, de lila pel 8M

Dimecres, 08 Març 2023 12:53
Representants dels diferents col·lectius femenins del municipi han fet la lectura del manifest del Dia de la Dona.
Els Mossos van fer dues detencions més dilluns al vespre, mentre que els quatre primers ja van ser posats en llibertat amb càrrecs. Haurien ferit un vigilant i dos agents de la policia catalana. 
Un grup de persones hauria agredit el vigilant del pavelló municipal. Els Mossos van identificar un dels autors, que aleshores hauria agredit els policies. Amb tot, s'hauria format una batussa amb més gent.
Constantí ha estat una de les últimes poblacions del territori a celebrar les dues festivitats. Dissabte, música i colors durant la rua; diumenge, carros i cavalls durant la desfilada en honor a Sant Antoni.
El ple constantinenc va aprovar definitivament aquest pla especial urbanístic amb tots els vots favorables, menys el de Josep Maria Franquès de Junts per Constantí, que es va abstenir.
El cessament de l'activitat a la nau de Kuehne Nagel podria provocar l'acomiadament de fins a 160 treballadors. La decisió no afecta el centre logístic propi d'Amazon al mateix polígon. 
Per un valor de 200.000 euros, l'empresa haurà de definir com serà l'àrea que s'ubicarà al solar municipal comprès entre l'escola Centcelles i la Ramon Berguedà.
El Club Esportiu de Motociclisme de Constantí ja ha començat les obres als terrenys de 40.000 metres quadrats al "Mas de Porta", just darrere de l'estació de mercaderies d'ADIF.
Els projectes que es desenvoluparan durant els anys vinents generaran més de 650 llocs de feina directa i 2.500 indirecta.
La va perpetrar la immobiliària Armanyà Associats, que havia d'abonar a la propietat els pagaments que feien els inquilins, però des del 2018 no complia amb el seu paper d'intermediari.
El circuit de Les Forques ha sigut la seu del 15è Trofeu de Festa Major local, que forma part de la Copa Catalana i que s'organitza a través del Moto Club Constantí.
El Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu ha nomenat aquest 2023 i per primera vegada un traginer d'honor. El reconeixement ha recaigut sobre l'alcalde constantinenc, Òscar Sánchez.