Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Se situen en diferents zones estratègiques del municipi per reforçar la sensació de seguretat i, al mateix temps, complementar la tasca de la Policia Local. En un futur, es preveu incrementar la presència de càmeres a…
Igual que a altres localitats, a Constantí, la policia local també ha incorporat dins les seves tasques i serveis la felicitació d'infants confinats a casa seva el dia del seu aniversari. Hem acompanyat la patrulla de…
Sota la coordinació de l'Ajuntament, els inscrits a la iniciativa vetllen pel bon estat del grup poblacional més vulnerable enmig de la greu crisi sanitària.
La resta de persones que es trobaven amb ell han estat sancionades administrativament. Des de l'inici de l'estat d'alarma el cos de seguretat ha realitzat nombroses actes de sanció a veïns que no han pogut justificar…
Ja és a casa després d'una concentració a Turquia cancel·lada sobtadament per la crisi del coronavirus. La gran promesa del tir amb arc ens valora l'ajornament de Tòquio una mesura que permetrà que se centri en…
El Banc fa una crida a continuar amb les donacions, però amb un nou sistema de reserves online per garantir les mesures de seguretat donada la situació excepcional pel coronavirus.
L'ajornament també afecta l'arquera de Constantí, que treballava amb la selcció com a preparatori de les proves classificatòries per a Tòquio.
El consistori bonificarà, a més, les taxes de parades del mercadet municipal i d'ocupació de la via pública per terrasses mentre s'allargui l'estat d'alarma.
L’estat de les obres avança a bon ritme a les instal·lacions a Mas Bové on l’institut té la seva seu al Camp de Tarragona. Serà una planta pilot que estudiarà l’or líquid i que permetrà conèixer les…
S’han suspès les activitats extraescolars per evitar el contacte dels més petits i s’estan extremant les precaucions als edificis municipals. L’Ajuntament ha començat a instal·lar desinfectants en aquestes instal·lacions.
Professors de l'escola de música de Constantí s'apropen als centres setmanalment per fer sessions de música seguint aquest mètode. Els hem acompanyat en una d'aquestes sessions.
Prop d'un centenar d'arqueres i arqueres, entre elles la jova constantinenca Èlia Canales, han competit a la primera tirada a l'aire lliure de la Lliga Catalana de tir amb arc, organitzada pel Club de Tir amb…
La parada substitueix la del carrer Major, a l'entrada del municipi. El canvi afecta els autobusos de la línia Tarragona-Constantí. Es pretén millorar el trànsit en un dels accessos del municipi amb més congestió.
Com cada últim diumenge de mes de febrer la festa, la tradició i la cultura van omplir de gent i animals els carrers del municipi. Uns Tres Tombs que es mantenen com un dels referents al territori.
L’objectiu d’aquesta convocatòria és fomentar la creació musical i difondre les obres dels compositors actuals. Hi haurà dues categories: l’adulta, a partir dels 18 anys i la júnior, fins als 17 anys.
Durant els darrers dies els operaris han començat l'arranjament dels terrenys a la zona industrial per construir, posteriorment, diferents naus. Està previst que s’hi instal·lin empreses del sector logístic.
Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ