El ganxet tornarà a ser protagonista a Constantí per Sant Jordi

Després dels tendals per cobrir el carrer Major i l'arbre de Nadal de ganxet de les passades festes, ara les dones de Constantí aposten per decorar tot el municipi amb motius inspirats a la diada de Sant Jordi.

Les principals protagonistes, el més de mig miler de roses que han cosit les membres del grup Retalls, que s'instal·laran en diversos jardins i zones verdes. Un nou repte per a un col·lectiu que en els darrers anys ha mostrat la seva participació activa en totes les festivitats constantinenques.

I és que, a més de les roses de ganxet escampades pels jardins del municipi, les dones constantinenques també n'han elaborat altres de feltre que decoraran balcons i mobiliari urbà. Tampoc s'han oblidat del vessant literari de la diada construint, també amb feltre, portades de llibres en col·laboració amb la biblioteca municipal.

A més, per a poder recórrer tots els espais on estaran instal·lades totes aquestes decoracions, l'ajuntament editarà un díptic amb un plànol de Constantí que les situarà. Un nou repte doncs per a les cosidores constantinenques que ja avisen que no serà l'últim.