Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

L'emotiu homenatge a un supervivent de la lleva del biberó

06 abril 2020
Policia Local, Guàrdia Civil i Protecció Civil van aplegar-se davant la Residència Pere Badia de Torredembarra per fecilitar el Miquel Masip, avi del centre i que acaba de complir 100 anys. Ell mateix va agrair el detall des del balcó.
Torredembarra

Creix el reciclatge a Torredembarra durant el confinament

06 abril 2020
Si comparem el mes de març amb el del 2019, l'increment de reciclatge de paper, cartó, envasos, vidre i orgànics supera els set punts per situar-se en el 28,3%, xifra que acosta els objectius marcats des de la regidoria durant el 2020.
Torredembarra

Llorenç Gómez: 'Cada dia de la vida és un regal'

03 abril 2020
Llorenç Gómez afronta, des de Torredembarra, el confinament pel coronavirus. Hem parlat amb ell per saber com està vivint unes setmanes dures en què els esportistes han de ser gairebé camaleònics per, amb enginy, seguir amb les seves rutines d'entrenament.
Torredembarra

Torredembarra publica un llistat de comerços oberts

31 Març 2020
El municipi compta amb 52 locals en funcionament. Tots ells corresponen a àmbits essencials. L'objectiu és que la compra s'organitzi prèviament per tal de minimitzar el temps que es passa fora de la llar.
Torredembarra

La inesperada sorpresa a un infant de Torredembarra

27 Març 2020
Les sirenes dels vehicles van activar-se davant la residència del petit veí torrenc que, des del balcó i acompanyat pels seus estimats, va gaudir d'aquest merescut homenatge el dia del seu aniversari.
Torredembarra

Torredembarra reforça la neteja dels seus carrers

23 Març 2020
S'aplica una solució de sabó i lleixiu a tots els carrers i la brigada reforça aquesta acció en les zones més transitades i amb serveis bàsics. També s'ha decidit reduir el servei de bus urbà. Només funciona una línia els matins laborables.
Torredembarra

Torredembarra tanca els parcs infantils i les zones esportives a l'aire lliure

19 Març 2020
El cementiri només s'obrirà per als enterraments. També es demana que s'utilitzin els parcs canins per passejar els gossos. També se suspèn la recollida porta a porta de voluminosos.
Torredembarra

L'Ajuntament de Torredembarra impulsa un servei per ajudar persones grans durant el confinament

18 Març 2020
Un grup de voluntaris s'organitzaran per ajudar a fer la compra o treure a passejar els gossos de les persones vulnerables que ho sol·licitin.
Torredembarra

Es tanquen equipaments municipals i s'ajornen esdeveniments a Torredembarra

12 Març 2020
La llar de jubilats, les escoles de música i d'adults, la zona esportiva, l'Espai Jove o la Sala del Mar són alguns dels equipaments tancats a partir d'avui i durant un mínim de quinze dies. També es suspèn la Jornada dels Ranxets.
Torredembarra

Volei SPiSP i Cèvol Torredembarra reaccionen davant la congelació competitiva

12 Març 2020
L'aturada esportiva pel coronavirus provoca reaccions diverses entre els principals equips de voleibol de casa nostra, el Volei SPiSP i el Cèvol Torredembarra.
Torredembarra

Alumnes dels instituts de Torredembarra contribueixen a millorar les zones verdes del municipi

09 Març 2020
La iniciativa s'emmarca en la Festa de l'Arbre, una jornada que pretén afavorir la proliferació de vida animal als espais verds de Torredembarra, a més de crear espais d'ombra.
Torredembarra

Torredembarra obre l'any d'homenatge a la mestra Maria Antònia

09 Març 2020
Un primer acte de commemoració va combinar l'homenatge a la filla adoptiva de Torredembarra, Maria Rosa Wennberg, amb una xerrada sobre les dones i mestres a l'època de la mestra Maria Antònia.
Torredembarra

La peça dels suborns a la campanya electoral de Masagué no arribarà a judici

04 Març 2020
La peça separada número 8 del Cas Torredembarra, que investigava l'aportació de més de 40.000 euros de l'empresa constructora Transcornejo a la campanya electoral del 2011 de l'exalcalde Daniel Masagué no arribarà finalment a judici.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La Diputació reparteix 5 milions d'euros a un centenar de municipis

07 Agost 2019
El Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona injectarà en el segon semestre d'aquest 2019 fins a cinc milions d'euros a un centenar municipis de la demarcació. Dos dels que se'n beneficiaran seran Torredembarra i Valls.
Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
0
0
0
s2sdefault
Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ