Torredembarra acull el Campionat de Catalunya de trial

01 Mai 2021
125 participants han protagonitzat al Bikepark de Torredembarra el Campionat de Catalunya de trial, primera de les tres proves d'alt nivell previstes a la instal·lació durant aquest 2021.
Torredembarra

Torredembarra s'uneix a les ciutats 30

28 abril 2021
D'aquesta manera, totes les vies del municipi passaran a tenir una limitació de velocitat de 30 km/h les setmanes vinents, amb comptades excepcions.
Torredembarra

L'acord entre les policies locals de Torredembarra, Altafulla i Creixell haurà d'esperar

23 abril 2021
Així serà després que el plenari torrenc no tirés endavant la seva aprovació pels dubtes de l'oposició sobre el redactat que s'ha de presentar al Departament d'Interior.
Torredembarra

Torredembarra descentralitza el 23 d'abril

23 abril 2021
Tot i continuar mantenint el centre neuràlgic a la plaça Mossèn Joaquim Boronat, les llibreries han apostat per a posar parada davant dels establiments.
Torredembarra

L'inici d'obres de la futura comissaria dels Mossos a Torredembarra és imminent

21 abril 2021
El ple donarà aquest dijous el vistiplau per a la cessió dels terrenys on en poques setmanes han de començar uns treballs que es preveu estiguin acabades durant el primer trimestre de l'any vinent.
Torredembarra

Torredembarra comença les obres de l'antiga N-340

19 abril 2021
La primera conseqüència de les obres, els canvis circulatoris que es posen en marxa a partir d'avui i que el consistori vol que tinguin continuïtat quan acabin els treballs.
Torredembarra

Torredembarra recorda els 90 anys de la Segona República

18 abril 2021
L'esdeveniment ha comptat amb familiars dels regidors del primer consistori republicà torrenc. L'alcalde Eduard Rovira els ha fet entrega de l'acta del ple que va constituir l'Ajuntament del 1931.
Torredembarra

El paisatge de Torredembarra vol ser un pol d'atracció de fotògrafs

11 abril 2021
El Patronat de Turisme impulsa un seguit de propostes gratuïtes per a amants de la foto i "instagramers", com el taller que ha impartit el fotògraf Ferran Aguilar aquest diumenge al Roquer.
Torredembarra

400 majors de 80 anys es vacunen al Casal de Torredembarra

07 abril 2021
La previsió és que d'aquí a diumenge totes les persones del Camp de Tarragona provinents d'aquest tram d'edat hagin rebut ja la primera dosi.
Torredembarra

Les obres a l'antiga N-340 de Torredembarra començaran el 19 d'abril

31 Març 2021
L'Ajuntament donarà a conèixer les alternatives de circulació i altres detalls en els dies vinents. Els talls obligaran els torrencs i torrenques a acostumar-se a la mobilitat derivada de la nova fisonomia del passeig Miramar.
Torredembarra

Les platges de Torredembarra, a punt

31 Març 2021
Els treballs passen per l'aplanament i neteja de la sorra i la instal·lació passarel·les d'accés. El servei de salvament i socorrisme estarà operatiu a partir d'aquest dijous i fins Dilluns de Pasqua.
Torredembarra

Nou pulmó verd al nucli urbà de Torredembarra

29 Març 2021
Situat al carrer Lleida, ha costat uns 300.000 euros i comptarà amb un parc infantil i un escenari amb grades per dur-hi a terme propostes culturals i educatives de petit format.
Torredembarra

Les escoles torrenques tindran més vegetació autòctona

20 Març 2021
L'Ajuntament i l'ONG GEPEC han impulsat un projecte per instal·lar vegetació autòctona als centres educatius del municipi. L'objectiu és el de mitigar l'efecte illa de calor.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La Diputació reparteix 5 milions d'euros a un centenar de municipis

07 Agost 2019
El Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona injectarà en el segon semestre d'aquest 2019 fins a cinc milions d'euros a un centenar municipis de la demarcació. Dos dels que se'n beneficiaran seran Torredembarra i Valls.
Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
0
0
0
s2sdefault