No disposaben de la documentació necessària i acumulaven una gran quantitat de residus contaminants. Una de les naus tenia la llum punxada. 
El govern de Torredembarra reitera una vegada més la voluntat de tirar endavant l'increment de l’IBI. L’alcalde ho ha confirmat a l’inici d’un ple marcat per la pressió dels veïns.
L'acte ha comptat amb experts com Jordi Bou, autor de la biografia de Mañé i Flaquer, o Jaume Guillamet, catedràtic èmerit de Periodisme per la Pompeu Fabra.
El certamen ha rebut 130 treballs candidats a ser guardonats. D'aquí en sortiran quatre guanyadors, un per a cada categoria, que es repartiran, en total, 20.000 euros.
La proposta va néixer fa uns mesos arran d'una demanda d'una mare que té un nen amb trastorn de l'espectre autista. Ara, s'han dut a terme treballs de senyalització horitzontal en un total de sis passos.
Unes 300 persones van respondre a la crida del col·lectiu Torrencs Empitats i diumenge al migdia es van concentrar davant de les portes de l’ajuntament de Torredembarra per protestar contra la pujada d’impostos.
L'IBI serà un 17% més car i es pagaran 30 euros més per la taxa de la brossa. El govern d’Esquerra, PSC i Junts ho ha aprovat en un plenari tens, amb presència de públic que…

La piscina vella tindrà nous vestuaris

Dimarts, 24 Octubre 2023 12:50
L’actuació contempla una nova distribució interior en la qual es modifica la zona d’accés i recepció. Es calcula que els treballs s'allarguin entre quatre i vuit setmanes.

Torredembarra apujarà l'IBI un 17%

Dilluns, 23 Octubre 2023 12:15
És una mesura per fer front als augments de l’IPC derivats de la crisi. També incrementarà en 31 euros el cost del rebut de la taxa d’escombraries. La pujada d’impostos s’aprovarà aquest dijous en ple extraordinari.
La zona de terrasses de Baix a Mar, la més afectada per l'entrada del mar pel fort onatge.
S'utilitzarà per a les obres programades dels carrers Lleida i Girona, l’aparcament de filadors i la pista d’atletisme, entre altres. El ple també ha aprovat el projecte d’urbanització de l’accés al futur CAP.
És on s'ha de traslladar el Centre d'Atenció Primària. El projecte preveu una rotonda davant l’aparcament de la zona esportiva i l’anul·lació de l’actual vial lateral, entre d'altres mesures. El pressupost és de més de mig…
22 restaurants dels municipis de la zona proposen unes jornades que reivindicaran la diversitat gastronòmica amb plats elaborats amb aquests ingredients. Serà entre 26 d’octubre i el 26 de novembre.
L'acte va ser amb motiu del bicentenari del naixement d'aquest pioner del periodisme modern, el 15 d'octubre de 1823. La casa es troba al número 9 del carrer de Joan Güell.
Una missa a l’església de Sant Pere, un concert intimista al pati del Castell i un sopar de germanor van completar la trobada.
Torredembarra FS 3-3 FS Solsona. Repartiment de punts en un partit amb alternatives i opcions per tots dos equips. Els torrencs van aconseguir empatar quan pitjor se li havien posat les coses.