L'actual alcalde va ser presentat aquest dimecres formalment novament com a alcaldable d'ERC amb la intenció de posar fil a l'agulla als principals projectes de futur del municipi.
S'allargaran sis mesos i provocaran afectacions a la mobilitat. L'Ajuntament torrenc reuneix veïns i comerciants de la zona per a explicar-los les diferents fases del projecte d'obres.
Les dues colles han descarregat la mateixa actuació: 7d7, 5d7 i 4d7a. Esparreguera acaba en tercera posició i els Castellers d'Altafulla completen la prima clàssica de 7 de l'any.

Torredembarra, també afectada

Divendres, 23 Setembre 2022 20:07
L'episodi de fortes pluges d'aquest divendres a la tarda també ha afectat Torredembarra. En parlem amb el seu alcalde, Eduard Rovira, en declaracions a TAC12.
La XXVIII edició del certamen començarà aquest diumenge amb la incògnita de l'escenari a causa de la pluja. Entre els 12 colles participants, els locals i el Castellers de Berga són els principals candidats.
Després de dos anys castigada per la pandèmia, l'onzena edició ha recuperat la seva part més festiva i de carrer, amb el mercat i la mostra d’artesania, entre altres activitats.
El ple ha aprovat un conveni que agrupa una dotzena de municipis de la zona sota el paraigua de Torredembarra, que ara també hauran de ratificar aquests. 
12 colles es donaran cita a la plaça del Castell el diumenge 25 de setembre per encetar la 28a edició del certamen. Els Nois de la Torre, aspirants a guanyar la jornada, i els Castellers d'Altafulla…

El Cèvol es rejoveneix

Dimecres, 14 Setembre 2022 06:40
David Sanllehí és baixa al Cèvol Torredembarra i se suma a les absències permanents d'altres veterans. Això obliga l'equip a demanar a la resta de la plantilla que assumeixi protagonisme de cara al tercer curs seguit…

100 anys d'Unió Deportiva Torredembarra

Dijous, 08 Setembre 2022 07:55
Fa un segle , la UDT va estrenar-se amb un partit de futbol contra el Nàstic, que va rememorar-se per celebrar l'aniversari. Enmig dels actes commemoratius, torrencs i tarragonins van veure's les cares al Baix Gaià.
Els moviments de terres i el desbrossament del terreny arriben amb un any de retard després de diversos entrebancs tècnics.
Enguany s'han augmentat un 20% les places disponibles per a les activitats gratuïtes per a joves, arribant al centenar.
Els matalassers signen la millor actuació del cap de setmana al Camp de Tarragona. També destaquen els Nois de la Torre, que completen la millor actuació de la temporada.
Si bé la societat torrenca ja havia pogut gaudir d’un tast els anys anteriors, enguany l’expectació era màxima per l’estrena del vestuari que ha dissenyat la Cristina López, vinculada a la Cubana.
Pregó i tronada inaugural, baixada de trastos, correfoc o entrega de les dots. Són els actes amb què Torredembarra ha arrencat ja una festa major en honor a Santa Rosalia que s'allargarà durant tota la setmana.
Les entitats ecologistes avisen de l'afectació que poden tenir en la flora i la fauna. Avui s'ha celebrat una jornada de neteja voluntària en aquesta zona de Torredembarra.