La tempesta d'aquest dilluns a la nit va deixar gairebé vuitanta litres per metre quadrat a Torredembarra. Passos soterrats bloquejats i diversos tendals que han acabat cedint pel pes del gel, han estat les principals afectacions.
El punt central de la celebració de la diada de Sant Jordi ha estat la plaça Mossèn Joaquim Boronat on s'han col·locat les tradicionals parades de llibres i roses.
Una exposició de fotografies de la torrenca Imma Font que repassa espais desconeguts de l’edifici que acull la fundació.
L'operatiu del passat 8 d'abril va detenir 10 persones, tres de les quals es troben ja a la presó. Estan acusats de tràfic i explotació de persones, entre altres. Podria no ser un cas aïllat al…
El pròxim ple municipal aprovarà una moció en aquesta direcció, ja que el consistori pensa que les instal·lacions s'han quedat petites. També s'estudia la unificació de les dues zones escolars del municipi. 
L’entrada i escorcoll en una casa de la urbanització la Marítima s’ha saldat amb la detenció dels dos principals investigats, dos homes de 19 i 28 anys.
La iniciativa engegada ara fa unes setmanes per obrir les portes d'establiments i els espais municipals a les mascotes creix dia rere dia. Dels 35 establiments inicials, s'ha arribat a superar ja els 50.
La institució privada l’ha cedit en el marc de la celebració dels seus 200 anys d’història, incorporant nous documents al paquet que ja gestionava l’arxiu municipal de l'Ajuntament des de 1999.
Serà en un espai de 2.000 metres quadrats a la platja de Baix a Mar. El consistori ha obert una consulta ciutadana per establir els usos de l'espai.
 La valoració de danys en el mobiliari urbà i els treballs de reparació de la via pública ja s’enfilen als 27.000 €. No es descarta cap hipòtesi.
Ho diuen els professionals durant la primera edició de la Fira de la Salut que busca inculcar hàbits saludables en totes les franges d'edat.
Els cossos policials han fet una desena d'escorcolls i han detingut, com a mínim, una persona. L'operatiu s'ha desplegat a la zona del passeig de Baix a Mar. 
Joan Ignasi Elena ha donat el vistiplau a unes instal·lacions que suposen un salt endavant en matèria de seguretat al Baix Gaià.
Són vehicles de diferents èpoques que es concentraran a l'aparcament Mañé i Flaqué. Forma part de la segona edicio del Motor Show que comptarà amb la presència destacada del pilot de motos Emilio Zamora.
Després de rebre l'avís de dos companys de pis de la víctima, agents del cos policial han trobat el cadàver en un habitatge del carrer Verge del Carme de Baix a Mar. Encara no s'ha produït…

El vermut, protagonista al Baix Gaià

Dimecres, 03 abril 2024 10:45
25 establiments dedicaran una nova ruta gastronòmica a aquest aperitiu fins a mitjan juliol.