Sota la direcció de Natàlia Casasús i Jordi Boltà, la Coral Santa Rosalia va estar acompanyada per la pianista Marina Ciuró.

En marxa el Casal de Nadal de Torredembarra

Dimarts, 29 Desembre 2020 09:52
Tot i les restriccions,  l’Ajuntament de Torredembarra ha decidit tirar endavant el casal del municipi aplicant les mesures sanitàries. Dilluns una seixantena de nens i nenes van començar les activitats.

Cèvol - Benidorm (2-3)

Dissabte, 19 Desembre 2020 03:33
La loteria del desempat ha impedit que el Cèvol Torredembarra sumi la tercera victòria seguida abans de l'aturada nadalenca a la Superlliga 2 de voleibol. 
L'Ajuntament estudia si els defectes són imputables a la construcció de l’equipament. Si és així, demandaran els responsables. 
El servei de Costes de Tarragona retira sorra d'aquest espai per traslladar-la a altres punts del litoral tarragoní. L'operació forma part del pla de reparació dels danys causats pel temporal Glòria.
El Cèvol Torredembarra pot arrodonir un debut notable a la Superlliga 2 si guanya dissabte a casa i contra el Benidorm en l'últim partit del 2020.
Aconseguir una interacció directa entre la ciutadania i la Policia Local en cas d'emergència, l'objectiu de la nova aplicació mòbil que han posat en marxa l'Ajuntament i la Policia Local.

Cèvol Torredembarra - Petrer (3-1)

Dissabte, 05 Desembre 2020 03:50
Arribar i moldre. El Cèvol Torredembarra s'ha desfet del segon classificat de la Superlliga 2 després d'un intens partit i tot i haver entrenat tan sols dos dies les últimes dues setmanes per culpa de la…
El pavelló Sant Jordi s'ha estrenat com a seu del Campionat d'Espanya 'solo dance'. Paral·lelament se celebra el Trofeu Nacional 'solo dance' i Línia de Torredembarra.

Pretemporada de dos dies

Divendres, 04 Desembre 2020 02:30
El Cèvol Torredembarra ha reprès l'activitat esportiva després de gairebé dues jornades aturat per dos casos de COVID a la plantilla. L'equip jugarà dissabte contra el Petrer gairebé sense entrenar.
Avui han començat les proves. L’alta xifra de participants i les restriccions sanitàries han provocat que la prova, de cultura general, s’hagi dut a terme al pavelló municipal Sant Jordi.

La violència de gènere, a la paperera

Dimarts, 24 Novembre 2020 09:27
Campanya de conscienciació a Torredembarra contra la violència masclista. La Policia Local ha registrat 12 denúncies enguany. En 8 dels 12 casos, les víctimes convivien amb l’agressor i 7 d’elles han demanat un ordre d’allunyament.
El plenari ha vist amb bons ulls la proposta del govern de redimensionar l'ús de les parcel·les. Fins ara cadascuna de més de 500 m² només podia assumir una activitat; ara es permetran dos usos.
L’Ajuntament vol descongestionar els nuclis més urbans de negocis que puguin encaixar millor al polígon industrial. Per això, proposen dues activitats econòmiques per parcel·la mínima de 500m². 
Un jugador de l'equip torrenc va presentar símptomes lleus diumenge, hores després de la disputa del derbi contra el Volei SPiSP. El cribratge a la plantilla ha situat ara un segon contagiat.
Torredembarra destinarà 90.000 euros més aquest 2020 a la partida de Protecció Civil per compensar les despeses derivades de la pandèmia.
Canvia't al 39 a la TDT