Només s'ha validat amb els vots del govern. L'oposició adverteix que l'augment del preu per les millores incloses del mateix suposarà un increment de la taxa d'escombraries que calculen situarà el rebut per sobre els 300…
L’Ajuntament confia poder implementar el nou contracte a principis de l’any vinent. En el plenari d’aquest dijous es preveu aprovar el plec de clàusules. Està pressupostat en més de 27 milions per vuit anys. 
El govern de Torredembarra preveu aprovar en el pròxim ple un projecte de restauració de l'edifici catalogat pressupostat en més de mig milió d'euros. 300.000 els finançarà la Diputació de Tarragona.
Torredembarra torna a viure una processó votiva del Quadre de Santa Rosalia amb cants, balls i molta festa. 
Les colles van acordar executar només dues rondes després de l'aturada d'una hora i mitja per les atencions mèdiques derivades de l'intent de 3 de 9 amb folre de la Joves de Valls. 
Torredembarra ha viscut els últims tres dies diversitat d'activitats per rematar la festa del Quadre. L'aniversari dels diables ha estat l'acte protagonista i més emotiu entre la varietat d'aquests dies. 
L'art de l'autora d'Albacete arriba a Torredembarra en una exposició que es podrà veure fins al 25 de juliol a la Sala Lluís d'Icart. 
Des d'ara, els cans compten de 2.000 metres quadrats al tram final del barri marítim per jugar lliurement i refrescar-se durant l'estiu. 
La competició és una de les proves dins del Circuit Català de Travessies d'estiu. Es van disputar diverses modalitats permetent la participació de tots els públics. 
 Es diu Jan Travesset i és el jugador més jove a guanyar aquest torneig del Baix Gaià que té reconeixement internacional.
 TAC12 ha pogut parlar amb una de les víctimes d'un entramat d'explotació laboral de persones migrades a Torredembarra que va sortir a la llum el passat abril.
Malgrat el vent i la mala mar van competir a la Mediterranean Race, una prova d'aquatló referent a Catalunya.
Aquesta és l'edició 24 del torneig que es celebra a Torredembarra. Hi participaran un centenar de jugadors que competiran fins al 7 de juliol.
La remodelació ha durat tres mesos i s'ha comptat amb una subvenció de 150.000 €.
Enguany, presenta novetats, com un festival de FoodTrucks i la incorporació d'un tram tranquil per fer que la festa sigui més inclusiva. Se celebrarà del 5 al 16 de juliol. 
El conductor d'un turisme ha mort després de xocar frontalment amb un camió. En l'accident, que també ha deixat un ferit menys greu, s'hi ha vist implicat un altre turisme. Ja són 15 les víctimes mortals…