El Volei SPiSP mai s'ha emportat els tres punts de Torredembarra

23 punts separen el Volei SPiSP del Cèvol Torredembarra després de 12 jornades. Parlem del segon en zona de "play-off" per pujar i del tercer per sota, que no hauria de patir per salvar-se perquè la Federació ni tan sols ha definit si hi haurà alguna plaça de pèrdua de categoria. Però les estadístiques són paper mullat, especialment quan tractem dos equips que es coneixen molt bé i que afegiran altres motivacions arran de la proximitat geogràfica. Així s'ha demostrat les dues úniques vegades prèvies que s'han vist les cares al pavelló Sant Jordi.

El febrer del 2022, el Cèvol va fregar la campanada Cèvol va fregar la campanada, però els cooperativistes van emportar-se el triomf en el desempat, perdent un punt vital en la pugna per disputar la fase d'ascens. Va ser un derbi amb equilibri i emoció, de sabor agredolç tant per als locals com per als visitants.

El primer cop que els conjunts tarragonins van creuar-se a la Superlliga 2 va ser a principis del 2021 i quan els pronòstics van tombar-se amb la victòria torrenca per 3 a 1 contra un Volei SPiSP que havia encadenat fins aleshores vuit triomfs.

Serveixin o no els precedents, el duel més pròxim es va jugar a Tarragona i amb victòria del Volei SPiSP per 3 a 0. Els de Vlado Stevovski no poden badar si volen mantenir a ratlla el San Roque, tres punts per darrere, mentre que el Cèvol ho té difícil per avançar posicions a la taula.

El Cèvol - Volei SPiSP començarà diumenge a les 17 hores i el narrarem amb Jesús Sarmiento en directe a la tele i a l'streaming de tac12.tv i Youtube.