L'agressió a l'exregidor de VOX Javier Gómez marca el ple de Tarragona

El ple de Tarragona ha estat marcat per la denúncia de l'exregidor de VOX, Francisco Javier Gómez, d'una agressió per part d'un membre de la seva antiga formació, el regidor de Salou, Paul Daniel Axinte, que era pressent al plenari com a oient amb altres membres de la formació.

Els fets s'han succeït a la porta del plenari, quan Axinte ha empès a Gómez, que tornava al plenari després d'uns minuts d'absència.

Uns fets que han estat denunciats per Gómez, que aquest divendres començava una nova etapa com a no adscrit juntament amb Jaime Duque després que tots dos abandonessin el partit d'extrema dreta.

En el següent torn de paraula, Gómez ha denunciat l'agressió i ha carregat durament contra els seus excompanys de formació, als que ha qualificat de feixistes i d'elements perillosos.

VOX NO CONDEMNA L'AGRESSIÓ

Unes paraules que han tingut resposta per a part de l'única regidora que continua al capdavant del grup municipal ultradretà, Judit Gómez. Aquesta ha evitat condemnar l'agressió com han fet la resta de grups. En el seu discurs ha defensat la presumpció d'innocència respecte a l'agressió i ha acusat de traïdors als seus excompanys.

VIÑUALES, CONTUNDENT

Per la seva banda, qui també ha estat molt contundent rebutjant l'agressió ha estat l'alcalde, Rubén Viñuales, que ha acabat expulsant de la sala al regidor salouenc de VOX. Diu que no permetrà accions com aquestes dirigides a regidors del plenari.