Cèvol Torredembarra - Volei SPiSP (2-3)

Aquest derbi també l'hem explicat en directe a TAC12 i ara ja es troba disponible aquí mateix. Igualtat i emoció entre cooperativistes amb triomf visitant definitiu.

I ha estat, possiblement, un dels millors partits de voleibl de la història a la demarcació. Gairebé cada parcial ha tingut moments ben diversos, estones de domini tant del Cèvol com del Volei SPiSP. De l'1 a 0 a l'1-2 i de la resposta torrenca a la sentència tarrahonina: digne partit entre dos conjunts que es coneixen a la perfecció.

El Cèvol ja ha fet els deures enguany, però no pot optar a l'ascens. El Volei SPiSP, per la seva banda, podria trobar a faltar el punt que s'ha deixat al Baix Gaià. Mal menor per als vermells, però, ja que l'equip d'Iñaki Bescós ha fet mèrits per optar a la sorpresa contra una de les plantilles més dures de tota la Superlliga 2.

La fase regular continuarà entre setmana amb el Barça-Volei SPiSP, (dijous, 21.30 hores), duel vital, i el Volei SPiSP-Sayre (diumenge, 12 hores). Els torrencs, mentrestant, passaran un dia abans per la pista del Muro.

Sets:  25-21, 20-25, 24-26, 25-18 i 9-15.

Estadística del partit:

https://rfevb-web.dataproject.com/LiveScore_adv.aspx?ID=8978