Cèvol i Volei SPiSP juguen de nou a la tele

El millor partit de voleibol de la demarcació podrà veure's diumenge a la tarda a TAC12. Cèvol i Volei SPiSP es veuen les cares a Torredembarra. Avui, com sempre ens agrada fer, hem creuat uns entrenadors que es coneixen perfectament bé.

Iñaki Bescós i Vlado Stevovski són els màxims responsables tècnics de Cèvol i Volei SPiSP, tercer per sota i segon de la Superlliga 2. Classificatòriament, els visitants són els clars favorits del cap de setmana, però mai s'han endut els tres punts del Baix Gaià, amb dues experiències prèvies. Malgrat tot, el conjunt cooperativista sembla més fiable que el dels últims cursos i el torrenc, lluny de la maduresa en ple procés d'adaptació de l'actual grup.

Els entrenadors també van ser jugadors i amb la samarreta vermella del Volei SPiSP. L'última vegada que van enfrontar-se des de les banquetes, ja aquest curs, va ser a Tarragona i amb domini local.

El Cèvol - Volei SPiSP es disputarà diumenge a les 17 hores. Des d'uns minuts abans l'explicarem en directe a TAC12, també a l'streaming, amb la narració de Jesús Sarmiento.