Cèvol Torredembarra - Volei SPiSP (3-1)

La permanència del Cèvol Torredembarra a la Superlliga 2 és una mica més possible després d'imposar-se al Volei SPiSP, que pateix la primera derrota després de vuit victòries consecutives. Mentre que els tarragonins abandonen les places d'accés a la fase per pujar, els torrencs conserven tres punts d'avantatge respecte al tercer per sota, el Xàtiva, que suma un partit menys. Sobre el paper només baixaran els dos darrers classificats però es desconeix encara si la normativa podria dictaminar un tercer descens.

El derbi de la primera volta va acabar amb victòria per 3-1 i el de la segona ha presentat el mateix marcador tot i que amb canvi de protagonismes. Els locals s'han emportat el primer set però han caigut en el segon, on el Volei SPiSP s'ha mostrat més regular. El tercer ha estat providencial, ja que el 25-23 ha garantit que el conjunt de Carlos Mora i Iñaki Bescós sumés alguna cosa de profit i se situés a tan sols un set més de triomf. I el quart i definitiu ha estat un autèntic passeig que ha rubricat el migdia i el primer duel territorial de la història a la Superlliga 2 celebrat al pavelló Sant Jordi. 

David Sanllehí ha sigut l'home més destacat de la jornada amb 21 punts, els mateixos que el jugador cooperativista, Elio Carrodeguas.  El Cèvol jugarà dissabte a Benidorm i el Volei SPiSP rebrà diumenge el Petrer quan queden tres jornades per als del Baix Gaià i quatre per als de Tarragona.

Sets: 25-17, 20-25, 25-23 i 25-13.

Estadística del partit:

http://rfevb-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=7986&ID=70&CID=198&PID=104&type=LegList