Cèvol - Benidorm (2-3)

La loteria del desempat ha impedit que el Cèvol Torredembarra sumi la tercera victòria seguida abans de l'aturada nadalenca a la Superlliga 2 de voleibol. Així, del 0-1 al 2-1 per acabar perdent en un cinquè set on els valencians han disposat de diverses pilotes de partit per acabar guanyant per 17-19.

El salouenc David Sanllehí ha estat el màxim anotador local amb 18 punts mentre que el també tècnic, Carlos Mora, n'ha aconseguit 16. En qualsevol cas, és una de les jornades en què més i millor s'han repartit els punts entre la plantilla torrenca, ja que sis jugadors han assolit dobles dígits. 

L'enfrontament davant el Benidorm va ajornar-se al seu dia per culpa de la COVID; un 2-3 que impedeix donar continuïtat a la ratxa positiva signada contra el Petrer i el Muro, i que situa el debutant Cèvol sisè a la taula amb 12 punts en vuit jornades, lluny de la zona de perill i a només tres punts del Volei SPiSP.

La segona volta de la fase regular de la Superlliga 2 començarà amb el Cèvol-Valencia, el 17 de gener. Un dia abans, el Volei SPiSP passarà justament per Benidorm.

Sets: 19-25, 25-17, 25-18, 21-25 i 17-19.