Torredembarra exigirà responsabilitats si detecta defectes de construcció a l'aparcament de Filadors

L’Ajuntament de Torredembarra ha encarregat un informe per avaluar l’abast dels possibles defectes de construcció detectats a l’aparcament de Filadors en un estudi recent, que ha descobert patologies que un d’anterior del 2018 no havia detectat. En cas que les deficiències es puguin derivar de vicis ocults durant el procés de construcció de l’equipament, el consistori demandarà els responsables que se’n derivin.

Les patologies s’han detectat només dos mesos abans que en l’últim plenari d’aquest any el consistori hagi aprovat el retorn a l’empresa constructora Teyco d’un aval de 110.000 euros de la garantia per la construcció de l’equipament, que ja havia caducat l’any 2016. Tot i entendre la necessitat legal de retornar l’aval, el PSC, igual que Ciutadans, ha optat per l’abstenció advertint que sí realment hi ha vicis ocults en la construcció el consistori perdrà la força de la fiança per revertir-los.

L’últim plenari de l’any a Torredembarra també ha desencallat dos avals més, aquests per un valor total de 15.000 euros, derivats de la garantia del servei de neteja viària realitzat per l’empresa Nordvert.