En marxa el Casal de Nadal de Torredembarra

 Aquest dilluns ha començat el Casal de Nadal per Infants de Torredembarra. Són una seixantena de nens i nenes d’entre 3 i 12 anys. Durant el primer dia han fet jocs coneixença, de presentacions, per conèixer millor els seus companys. També però els tocarà fer tallers i manualitats perquè puguin desenvolupar la seva creativitat i imaginació. 

El consistori ha apostat per tirar endavant aquestes activitats tot i les restriccions sanitàries. El casal per tant, s’ha adaptat a la pandèmia i s’ha organitzat en dos blocs, entre aquesta setmana i la que ve, en espais grans com el Pavelló Municipal Sant Jordi o la Sala Gran del Casal Municipal.

ddr casal

Una opció per a molts pares i mares que han de compaginar la vida familiar i professional durant aquests dies de festes però també una opció per mantenir entretinguts els petits de la casa.

Per tal d’aplicar totes les mesures de prevenció de la Covid-19, el Casal s’ha dividit en tretze grups de sis infants amb un monitor per a cada bombolla de convivència. Es realitzen les activitats mantenint les distàncies de seguretat entre cada grup i sempre que sigui possible es farà alguna activitat a l’exterior per conèixer l’entorn i aprendre a respectar el medi.