La Minicopa de bàsquet deixa 1,5 milions d'euros a Tarragona

Números a la mà, la fase prèvia de la Minicopa de bàsquet a l'Anella Mediterrània va ser un èxit. Unes xifres que ni el mateix Ajuntament de Tarragona esperava. L'auditoria assegura que la competició durant el pont de desembre va deixar més d'un milió i mig d'euros d'impacte directe a la ciutat, o el que és el mateix, 660.000 euros al dia. Es tracta d'una quantitat que quintuplica l'impacte generat en l'anterior edició celebrada a València.

L'impacte global, extret de la suma dels impactes directe a Tarragona i l'induït, s'atansa als quatre milions i mig. 7.000 espectadors a l'Anella, 200.000 visualitzacions a Youtube i 18 milions a les xarxes socials de l'ACB completen el balanç. Els més beneficiats, restaurants, hotels i transport.

VOLEN REPETIR

Just acabada la fase prèvia i molt abans de tenir xifres a la mà, els organitzadors de la Minicopa ja reconeixien que Tarragona se n'havia sortit molt bé. Ara el repte serà que la ciutat torni a acollir les futures estrelles del bàsquet estatal tenint en compte que ja hi ha altres candidatures més fortes econòmicament. El consistori tarragoní, però, té arguments per ser optimista.

Tot plegat en una Anella Mediterrània cada cop més plena d'activitats i d'equipaments i que ja funciona a ple rendiment.