Feijóo i Ayuso rematen la campanya del PP a Tarragona

Bany de masses d'Alberto Núñez Feijóo al jardí de la Casa Miret de Tarragona per encarar la recta final de la campanya electoral. L'últim cop d'efecte l'ha donat Isabel Díaz Ayuso, presidenta de la Comunitat de Madrid, aquest divendres des del mercadet de Sant Pere i Sant Pau. 

Pel que fa a l'acte de tancament d'aquest dijous, el candidat a la presidència, Alejandro Fernández, va acompanyar el líder popular, que va centrar el seu discurs en el que titlla de declivi econòmic, social i institucional del procés. Feijóo va assegurar que no hi haurà pactes postelectorals amb cap dels tres principals partits.

acte_pp.jpg

Pere Lluís Huguet, cap de llista a Tarragona, i Fernández van tenir paraules d'ànim per a Mario García, president territorial del PP, que aquesta setmana ha patit un greu accident de moto a Tarragona.

El presidenciable popular veu les eleccions catalanes com un punt d'inflexió per tancar el procés i afavorir la marxa de Pedro Sánchez.

Els parlaments van tenir poques referències a les comarques tarragonines, si ve Huguet va mencionar de passada la necessitat d'impulsar Hard Rock i de millorar les infraestructures a la demarcació.