On em toca votar? Consulta si hi ha canvis al teu col·legi electoral

Més de 600.000 persones a la demarcació de Tarragona estan cridades a les urnes aquest diumenge. En total, uns 360 col·legis electorals habilitaran més d'un miler de meses que mobilitzaran prop de 10.000 persones entre membres titulars i suplents, així com personal de l'administració.

Abans d'anar a votar, però, val la pena fixar-se en els canvis pel que fa als punts de votació per no equivocar-nos de col·legi electoral.

PANTALLA ELECCIONS

TARRAGONA

Tarragona és on més variacions de punts de votació hi ha respecte a les eleccions espanyoles del juliol. Més de 23.000 ciutadans dels prop de 93.000 que podran votar a la capital ho faran en seus diferents de les dels comicis anteriors.

S'han produït fins a 12 modificacions, entre les quals destaquen la supressió del Recinte Firal, el Teatre Tarragona o la Capsa de Música. D'altra banda, s'estrenen com a col·legi electoral el Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau i el local de Serveis Socials del carrer Caputxins. La Llar de Jubilats de Sant Pere i Sant Pau és allà on més electors estan citats, uns 5.000.

VOTS_TARRAGONA.jpg

SALOU

A Salou podran votar 16.700 persones i hi ha dues noves ubicacions. La més gran serà l'Ajuntament, que reemplaçarà les Escoles Europa, Santa Maria del Mar, i el Pavelló Salou Centre. També es canvia l'Escola Salou pel pavelló Salou Ponent.

VILA-SECA

Vila-seca comptarà amb 12 col·legis electorals, sent el Centre Cívic de la Pineda el que acull més votants. En aquest punt es crea una nova secció. No hi ha cap canvi pel que fa a la resta de seus. En total, prop de 16.000 vila-secans tenen dret a vot.

TORREDEMBARRA

Uns 4.600 torrencs dels més de 12.500 cridats a les urnes hauran de votar en col·legis diferents dels de les eleccions espanyoles. L'Escola Antoni Roig deixa de ser centre de votació i ho absorbeix el casal Municipal. L'Espai Cultural Sala del Mar també se suprimeix en favor de l'Escola l'Antina. Finalment, la Casona s'estrena com a seu.

VOTS_ELLECIONS.jpg

SENSE CANVIS

Valls, Montblanc, Constantí, Altafulla i l'Espluga de Francolí no registren cap canvi de col·legisA la capital de l'Alt Camp, hi haurà més de 17.000 electors. A la de la Conca, 5.300. A Constantí 4.300 votants i a Altafulla 4.100. Finalment, l'Espluga de Francolí viurà una jornada electoral en la qual unes 2.800 persones podran prendre part.