Bany de masses, per sorpresa, de Pedro Sánchez a Tarragona

El desembarcament de les darreres hores de primeres espases de la política espanyola a la ciutat de Tarragona ha tingut aquest divendres una sorpresa inesperada. Ha estat la passejada que ha dut a terme pel centre de la ciutat el president del govern central, Pedro Sánchez.

El màxim dirigent socialista ha començat la seva visita al Mercat Central, on s'ha desfermat el caos tant a l'interior com a l'exterior de l'equipament. Desenes de persones han aturat Sánchez per a aconseguir una foto amb el president espanyol. i així ha estat durant més de mitja hora, el que ha trigat la comitiva a travessar la plaça Corsini.

Entremig, desenes de fotografies, la gran majoria fetes pel mateix Sánchez en format selfie, però també amb l'ajuda inestimable d'altres figures socialistes com l'alcalde tarragoní Rubén Viñuales.

Un cop superada la plaça, travessa ja a millor ritme per carrers estrets com Governador González i Fortuny i per la part lateral de la rambla Nova fins al punt final, el Balcó del Mediterrani. Un recorregut en què Sánchez ha estat acompanyat en tot moment per Rubén Viñuales i per la cap de llista socialista, Rosa Maria Ibarra.

Un cop al capdamunt de la Rambla, calia complir amb la tradició per a encomanar-se també a la sort de cara a aquest diumenge.

Aquí, i abans d'acabar la visita, nova sessió de fotografies tant amb la candidatura tarragonina com amb nous demandants de selfies. Tot abans de posar rumb cap a Barcelona on Sánchez tancarà campanya aquest vespre amb el candidat socialista a la presidència, Salvador Illa.