Ser friqui està de moda

 

L'Starraco Unlimited és, sense cap mena de dubte, un perfecte exemple del turisme friqui; la fira sobre el món audiovisual de ficció i animació ha arribat enguany a la sisena edició, tornant a omplir aquest cap de setmana el Palau de Congressos de Tarragona amb els superherois de Marvel i DC com a grans protagonistes. Més de 300 persones, especialment d'arreu de Catalunya, han fet possibles tota mena de botigues especialitzades, exposicions, conferències, concursos, tallers o espais de videojocs.

Aquest és un món atractiu per a molta gent; els més petits són, aparentment, els que s'ho passen més bé, tot i que els pares i mares sovint són qui els han inculcat aquest esperit. Fires com l'Starraco Unlimited viuen un moment dolçBona part del públic és tarragoní, tot i que cada cop arriben més persones de fora la ciutat: l'objectiu de posar Tarragona al mapa friqui s'ha complert, ja que s'ha aconseguit fidelitzar un bon gruix de visitants.

D'altres és el primer cop que han vingut a la fira tarragonina; ara bé, han visitat l'Starraco Unlimited expressament. Sigui en família o sigui amb amics, aquesta fira és un espai on molta gent expressa amb orgull el seu friquisme. Tarragona pot dir, sense por a equivocar-se, que ser friqui està de moda.