L'alcaldable de Tarragona en Comú es decidirà en unes primàries

No hi ha hagut acord previ i l'alcaldable dels comuns a Tarragona es decidirà en unes primàries divendres vinent. Hi optaran l'actual portaveu del grup municipal, Àngels Pérez, i el militant de la formació Jordi Collado, qui comptaria amb el suport de la direcció nacional del partit.

D'aquesta manera, les urnes decidiran qui succeirà al capdavant de la llista a l'exportaveu a l'ajuntament Carla Aguilar. Una situació que s'ha intentat evitar en les darreres setmanes buscant una imatge d'unitat que finalment no ha estat possible.

Pérez va arribar a l'ajuntament el passat mes de setembre i la seva figura ha estat clau en l'aprovació dels pressupostos municipals. Collado torna a la primera línia política després d'haver estat militant destacat de l'espai ecosocialista en els darrers anys i haver format part com a número dos de la llista d'Iniciativa per Catalunya l'any 2011.

El candidat de Tarragona en Comú serà qui liderarà la coalició amb Podem, que ja va designar Toni Carmona com a candidat.