Balàfia - Volei SPiSP (3-0)

Ara ja sense punts d'avantatge respecte a l'immediat perseguidor en la lluita d'accés a la fase per pujar a la Superlliga, el Volei SPiSP s'allunya de la seva millor versió i es veu clarament superat pel Balàfia de Lleida, sobre el paper, rival que no compta amb les prestacions competitives dels de Vlado Stevovski. 

L'entrenador és molt clar a l'hora d'analitzar el partit perquè afirma que els locals són els justos vencedors i perquè considera que els seus jugadors no van mostrar la intensitat necessària per endur-se la tarda. Va més enllà i parla de relaxament després del triomf en el desempat contra l'Illa Grau, el líder, la setmana anterior.

Un primer set igualat amb triomf parcial per als del Segrià va ser el preludi d'un posterior on el Balàfia no va patir per assegurar-se almenys el punt. El tres a zero definitiu evita que els tarragonins rasquin res, allunya el lideratge a sis i col·loca San Roque en la mateixa situació classificatòria quan manquen set jornades. 

Dissabte a les 20 hores, els cooperativistes reben el Xàtiva, el cinquè, i el San Roque passa pel pavelló del Mediterrani, el quart.  

Sets: 26-24, 25-16 i 25-23. 

Estadística del partit:

https://rfevb-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=10051&ID=112&CID=269&PID=138&type=LegList