CBT - Es Castell (89-77)

Segon partit d'EBA, primer al Serrallo, i segona victòria dels de Berni Álvarez contra un veterà Es Castell que no ha abaixat els braços en cap moment. L'home clau, Orion Outerbridge: 25 punts i 8 rebots.

Els menorquins no han sorprès pas al CBT en elevar el grau d'exigència respecte al cap de setmana anterior, ja que disposa a la seva plantilla de jugadors amb molta qualitat i experiència. És el cas, principalment, de Javier Bulfoni i Jan Orfila, amb passat a la Lliga ACB. Un Bulfoni que ha signat 26 punts als seus 45 anys.

El CBT ha arrencat de manera òptima, amb parcial de 6-0, però l'avantatge al final del primer quart era d'un sol punt. Els menorquins han estat més regulars durant els minuts previs al descans i han aconseguit un marge de cinc punts d'avantatge. Però dos triples consecutius dels blaus han capgirat el marcador durant l'arrencada del tercer període, de clar domini tarragoní.  8 amunt a manca de tan sols 10 minuts, el CBT ha gestionat bé la diferència per no patir a les acaballes.

El segon màxim anotador local ha estat el jove Ousmane, amb 12 punts, que allarga així l'excel·lent imatge del partit anterior a Sant Cugat. Amb dues victòries i cap derrota, el CBT pot centrar-se ja en el segon compromís consecutiu a casa i que es jugarà dissabte (19 hores) contra el Martinenc, també invicte.

Parcials: 19-18, 17-23, 24-11 i 29-25