Volei SPiSP - Sayre (3-0)

Debut perfecte del Volei SPiSP 2021-2022 a la Superlliga 2 contra un rival desconegut, el Sayre de Canàries, que en cap moment ha fet pessigolles al sòlid bloc dirigit per Vlado Stevosvki tot i exercir de local... a Salou.

Les obres de remodelació de la coberta del pavelló cooperativista provoquen que el conjunt tarragoní hagi de competir provisionalment al pavelló Ponent de la capital de la Costa Daurada. La pista és perfecta per a la celebració de partits de voleibol, però ha generat deures extra a la plantilla amb l'imprescindible marge d'adaptació al parquet i al nou entorn.

La primera jornada, ja ho diu el resultat i els parcials, ha tingut poca història perquè el Volei SPiSP ha estat infinitament superior al seu rival, que no ha pogut ni tan sols somiara  endur-se algun dels únics tres sets que s'han disputat.

Dominador de principi a la fi dels parcials, l'equip tarragoní allarga així l'excel·lent imatge de la pretemporada, que va permetre aconseguir el títol de campió de Lliga Catalana davant el Barça.  El màxim anotador del vespre ha estat Elio Carrodeguas gràcies als seus 16 punts. Tot seguit, Luke Belda (12) i Nahuel Ossola (11).

La Superlliga 2 seguirà la setmana vinent, dissabte (16 hores), a domicili, contra un Sabadell acabat d'ascendir i que ha descansat en la jornada inaugural del campionat. L'únic test previ pròxim, la victòria del Cèvol Torredembarra durant la fase prèvia de la Lliga Catalana i en la final de consolació de la ronda final. 

Sets: 25-16, 25-10 i 25-18.

Estadística del partit: 

https://rfevb-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=8315&ID=83&CID=238&PID=123&type=LegList