Nàstic - Sabadell (1-0)

Agradarà més o menys la proposta, serà més o menys just el resultat, però el Nàstic continua guanyant-ho tot al Nou Estadi. El gol de Carbia a la segona meitat permet sumar tres punts i seguir en zona de promoció a Segona.

Perquè 90 minuts són una història farcida de batalles perdudes, el Sabadell continuarà, una setmana més, sense sumar de tres en tres a la Primera RFEF i el Nàstic sense perdre cap punt com a local. Pot semblar injust pel vist especialment fins al descans, però també és cert que els moviments de banqueta més enllà del descans han donat els seus fruits. Un cop més, Raül Agné també "ha jugat" per imposar-se al seu rival, Antonio Hidalgo.

Més enllà d'un intent desaprofitat per Rober Simon dins l'àrea, menys ràpid que la defensa arlequinada, el pes inicial a les àrees s'ha decantat a favor del Sabadell, que ha tingut una clara ocasió al minut 13, mitjançant Néstor i sol davant Manu Garcia. Del Campo rebutja erròniament i habilita el rival, que la creua en excés.

El mateix Néstor ha fregat un altre cop el 0-1 al 36' gràcies a una acció individual d'Aarón Rey, que es desfà de dos oponents grana. El xut visitant l'atura Manu Garcia a sobre de la línia de gol.  L'única del Nàstic, de falta directa amb la cama esquerra de Joan Oriol (40').

Carbia ha ocupat el lloc de Pedro (53') i Bonilla, el de Nil (59'). El Sabadell ha perdut presència ofensiva i el Nàstic l'ha incrementat progressivament amb aproximacions de Del Campo i Pablo. Ha estat, però, Carbia, qui ha canviat el signe de la tarda mitja hora abans del final. El de Sant Pere i Sant Pau colpeja de cap amb encert una centrada de Del Campo per avançar els tarragonins davant un rival a qui li han tornat a sorgir els fantasmes del pèssim començament de temporada. Segons abans, coses del futbol, Aarón ha desaprofitat una de les ocasions més clares de la tarda per al Sabadell.

Els grana han gestionat bé els esforços i el temps per refredar el derbi català i gairebé no patir en cap moment pel triomf. Un 1-0 que situa momentàniament el conjunt de Raül Agné en la segona plaça i, atenció, ja són quatre victòries consecutives al Nou Estadi. L'assignatura pendent podria "aprovar-se" d'aquí a uns dies i a Castelló: guanyar també a domicili.